Goga[TT] Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 (edited) Ako je ovo <4gl> Philip ( decko koji igra counter ), onda ce on uzeti wcg :P, btw nemojte da vas chat prevati to je sharky.... ftp://195.252.123.172/ftproot/goga%20vs%20sharky.w3g samo me interesuje shta vi mislite da li je to sharky ili nije :) Edited July 31, 2005 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 (edited) Hahah fica te oprljio, ako je sharky poceo da koristi demona onda stvarno.... Edited July 31, 2005 by FATA Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 hehe, fitja... prvo sabijao cs, sad ce i wc3! go tjofi go! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted July 31, 2005 Author Report Share Posted July 31, 2005 Pa sharky bira rozu boju, uvek ide bez tp-a etc:), tako da je ovo sharky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Pa sharky bira rozu boju, uvek ide bez tp-a etc:), tako da je ovo sharky ← pa sharky ne ide demona za prvog vs humana nikada i nikada ne ide na medvede... rozu boju biraju svi zivi Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 dobro ako je tako onda ce fitja uz malo vezbe biti najbolji u scg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cannibaliser Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Ako je ovo <4gl> Philip ( decko koji igra counter ), onda ce on uzeti wcg :P, btw nemojte da vas chat prevati to je sharky.... ftp://195.252.123.172/ftproot/goga%20vs%20sharky.w3g samo me interesuje shta vi mislite da li je to sharky ili nije :) ← Pa shto ti mislish da ce on uzeti WCG? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 pa jednostavno pogledaj kako igra, mada i dalje mislim da je to sharky ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Ovo je jos jedan u nizu dokaza koliko je elf imba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 jeste imba, ali verujte mi ovaj elf ima skilla ko god bio :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Prirodni talenat. Ali nece da vezba wc3, Hajli ga je vec nagovarao. Mada ono, mozda i krene, nikad se ne zna . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Prirodni talenat. Ali nece da vezba wc3, Hajli ga je vec nagovarao. Mada ono, mozda i krene, nikad se ne zna . ← to je fitja igrao, ja sam sedeo pored njega i govorio mu neke stvari, zadnjih par dana igramo 4on4, i moj burazer filip jednostavno zabada wc3, ko shto je zabadao cs, znachi extra je talenat, samo ne igra dovoljno. Tebe je gogo odvalio ko mache mushkatlu, tako da tishina :)) ako ne verujete, pogledajte acc 4glory.filip na bnetu shto je sa sharkyjem igrao 2on2, i sa nama 4on4, a i ugledao se na starijeg burazera :)) (za one sa jeftinijim ulaznicama, to sam ja :D )) Teshko da ce uzeti wcg, ali ce napraviti dobar rezultat sigurno, josh samo da gajbi sredi net i komp. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Ako je ovo <4gl> Philip ( decko koji igra counter ), onda ce on uzeti wcg :P, btw nemojte da vas chat prevati to je sharky.... ftp://195.252.123.172/ftproot/goga%20vs%20sharky.w3g samo me interesuje shta vi mislite da li je to sharky ili nije :) ← Fica vishe ne igra CS, smorio ga je, i na wcg qualiju ce igrati wc3. Nisam ja igrao, bio sam u gradu sa Jovanom(ja mislim da si je video na turu), doshao sam tek kasnije, ali nisam bio uopshte iznenadjen kad sam chuo ovo za ficu. Igramo on, Crova, Highl1 i ja 4vs4, i fica bash lepo igra. Igramo fica i ja i 2vs2, i kad on dobije Elf-a(igrali smo svi randoma i 2vs2 i 4vs4), nema shanse da izgubimo. Sad je u 4vs4 krenuo da bira elf-a, napravili smo seriju 6-0, i 20ineki smo rankovani, sabijamo. A ako se secash, fica je sabio u metrou na turniru Freeman-a, ja mislim da je chak i tebe, a vezhbao je dosta i posle toga, i odgledao je masu repova. PWNED! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spo(ghost) Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 brate, gogo, trebash malo sa zabom da razgovarash o odnosu izmedju "human tower" i "elf koji ide na hunte". :D trebao si da gledash kad je towerovao nekog chinesepower-a na crossmap-u na LT-u :P. Quote Nije bitno da je velik, bitno je da je lep... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 brate, gogo, trebash malo sa zabom da razgovarash o odnosu izmedju "human tower" i "elf koji ide na hunte". :D trebao si da gledash kad je towerovao nekog chinesepower-a na crossmap-u na LT-u :P. ← Taj neki ChinesePower je slucajno mTw-Wizard... Btw stvarno svaka cast tom Filipu ako igra toliko malo a generalno ne igra lose.Gledao sam rep,jedino ne valja sto ide na huntress,archeri su mnogo korisniji pri nizem pingu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 haha ladno si postovao na ruru lol :D @zerox na malo pingu .... dosta je lagovalo cak smo i jednom pauzirali znaci zabadao net na 2 sec ffazon a i ovo za elf-a da je imba to je vec strasno najjachi je sharky koj je posle dok smo mi nesto cekali crovu odigrao 1v1 protiv elfa i lik ga prekinuo i kaze sharky jebeni imba elf [:D] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 svaka chast filipe, gledao sam rep 2 puta.... u pravu je zerox mogao si lagano da ides na archerke, btw i ovako nije lose..... poradi jos malo na micru(nateraj sharkija da ti pomogne ili buraza :D)....to sam primetio....ali je mozda i zbog delaya...neznam..... btw gj and gl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 haha ladno si postovao na ruru lol :D @zerox na malo pingu .... dosta je lagovalo cak smo i jednom pauzirali znaci zabadao net na 2 sec ffazon a i ovo za elf-a da je imba to je vec strasno najjachi je sharky koj je posle dok smo mi nesto cekali crovu odigrao 1v1 protiv elfa i lik ga prekinuo i kaze sharky jebeni imba elf [:D] ← Igrao sam 1 partiju na Goginom hostu juce,i bolje radi od bilo kog neta kod nas(mojo,kgb,bilo koji broadband),spikeovalo je zbog mog imba kompa ali gogin net je vrh.Pa ti zato kazem "nizi" ping. haha ovo za Sharkyja :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< 4gl > Filip Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Fica vishe ne igra CS, smorio ga je, i na wcg qualiju ce igrati wc3. Nisam ja igrao, bio sam u gradu sa Jovanom(ja mislim da si je video na turu), doshao sam tek kasnije, ali nisam bio uopshte iznenadjen kad sam chuo ovo za ficu. Igramo on, Crova, Highl1 i ja 4vs4, i fica bash lepo igra. Igramo fica i ja i 2vs2, i kad on dobije Elf-a(igrali smo svi randoma i 2vs2 i 4vs4), nema shanse da izgubimo. Sad je u 4vs4 krenuo da bira elf-a, napravili smo seriju 6-0, i 20ineki smo rankovani, sabijamo. A ako se secash, fica je sabio u metrou na turniru Freeman-a, ja mislim da je chak i tebe, a vezhbao je dosta i posle toga, i odgledao je masu repova. PWNED! ← realno 4on4 idemo for no.1 level 10 demon ftw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 HHEHehe bravo Filipe savijas w3 ^^. btw:dobra stara fora ALT+TAB ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 o boze pa za nisi video da su mi pale 3 jedinice od 5? kada bih ja to dozvolio dok su mi tastatura i mish u ruci i slika na ekranu..., a i momentalno kako sam ushao ponovo u wc3, reakcija mi je bila da sve pomerim nazad :P, i ta fight-a je bila presudjujuca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JungleBoY Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Kolko te je samo izubijao dok si se "povlacio" :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 E gogo, a shto nisi okachio i onaj 1. replay, kad te je pregazio kao si bio orc? Kazhe mi Highl1, da te je pregazio bez izgubljene jedinice, maltene... Jedino shto je izgubio Demon-a jednom, ali mu je zalagovalo strashno na nekih 5 sec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 Ahah :), nisam ni snimio taj rep, i nije bilo bez izgubljene jedinice :)) laze te hajli, pobedio je zbog booka, u pocetku sam ga ja bio silovao dok nije dobio book.... :), i da ovaj nisam igrao vs njega nego vs tebe:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Ahah :), nisam ni snimio taj rep, i nije bilo bez izgubljene jedinice :)) laze te hajli, pobedio je zbog booka, u pocetku sam ga ja bio silovao dok nije dobio book.... :), ← Ma imba book, kazhem i ja... i da ovaj nisam igrao vs njega nego vs tebe:P ← TT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts