coll Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Verovatno je vecini od vas vec stigao mail sa elitesecurity-ja oko krstarice. Ono, vrisnuo sam od smeha ;)) a u sustini ne znam ni zasto ... elem za one koji to nisu dobili: From: root(et)elitesecurity(dot)org <root(et)elitesecurity(dot)org> To: colldor(et)gmail(dot)com Date: Jul 31, 2005 8:49 AM Subject: Poruka od Krstarice Reply | Reply to all | Forward | Print | Add sender to Contacts list | Trash this message | Report phishing | Show original Kao prvo, zelim da naglasim da smatram da je ovakva komunikacija sa korisnicima sjajan vid dokazivanja pojedinih cinjenica koje ne zelite da prihvatite.Naime ja sam Fowler administrator mozda i najveceg srbijanskog sajta www.krstarica.com i irc servera irc.krstarica.com Mislim da se ovdje okupljaju djubrad od ljudi, tipa Limp_Bizkit, bl00dz3r0, Mix, ShatterHand, deroko, sunnis, Mil0s, CyberB, set_X, BoyScout, h4z4rd, Exoduks...i ekipa kanala #linux na krstarici i ono, tipovi su lame 100% pozivaju se kao neki BlackHat-i , mislim da takvim ljudima treba stati na kraj, znaci pokazati im sta su i ko su, a sta smo mi i ko smo mi, Gojko tebe postujem puno, imas forum sa jako jako puno experata, i pametnih i korisnih ljudi, i mislim da treba da udruzimo snage i stanemo ovakvim ljudima na kraj, Gojko pomozi mi da pokazem ovakvima gdje im je kraj, niko nece dirati moju Krstaricu!To je moj zivot, jedino sto imam, nikad ne izlazim iz kuce, imam problema sa vidom kad izadjem na sunce, fata me nesvestica i sl. stoga sam dobio posao da odrzavam ovako vazan sajt i server.Cak sam cuo neke pretnje da ce od 1og Avgusta moj irc server biti pod ddos napadom jer nisam ispunio neke uslove, ono, ovo je moj zivot, ja sam samo faca ovde, ako mi ne pomognes gojko i z austavis ih, gubim karijeru i autoritet.Puno hvala, unapred.E ajde javi mi se na <mob.tel. censured> da dogovorimo taktiku! Bozo aka Fowler@Krstarica Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 prijatelju vec postoji topic... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 31, 2005 Author Report Share Posted July 31, 2005 oups ... Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Nema veze, to vam je kad se registrujete na nekim sumnjivim mestima :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Hmmmmmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 ne znam, zasto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 care...ima topic...no to je obican spam... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts