fnZbB Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 (edited) nesto mi je nejasno esi ti stvarno retardirana, ili se voljno namestas na penale samo da cujes koji isfrustr ce da baci lagisha ← ne bih se zamarala tako teskim temama. :p Edited August 4, 2005 by fnZbB Quote Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 piletina punjena sirom, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 ne volim ih ni ja nešto previše, al uz ovo baš idu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 i ja volim pecurke grilovana pastrmka punjena pecurkama i prelivana sosom od pecenih badema, na starom zemunskom keju...sluzena sa salatom. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Ljudi, sada je (skoro pa) 6 ujutru, ja sam gladan ko zmaj i, i, ... Ebalo vas opisivanje specijaliteta! A gladan sam... :( Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Chips od palente...hmmm...to nesto kao kukuruzni cips? Aj baci kako se sprema ako te ne mrzi. P.S Jesi ga malo zaljutio ....mmmmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Juce sam pravio onaj dugo najavljivani chips od palente. Trebalo mi je 4 sata, ali je has da se useresh...i naravno nishta nije prezivelo za vecheras;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Kechap ne ide uz ovo, probao sam. Nemoguce :) Ja ne znam stvar uz koju ne ide kechap :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ji 4Tze Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 belo piletje sa zachinima, shampinjoni, paprika, zelena salata (grchka ona s minivalom :D), krastavac. Fin letnji obrok, spremi se jako brzo: shampinjone operem toplom vodom, isechem na komade, u dublji tiganj sipam vodu, 0.5-1cm dubine :) i malo ulja, kad ugreje, ubacim shampinjone, dodam shargarepu i luk crni (kad imam, jako malo stavim), poklopi se tiganj i tako dinsta nekih 10-15min sa zatvorenim tiganjem, pomerim malo tiganj u stranu dok ne ispari sva voda i dok se ne zaprzi na ulju. U medjuvremenu iseckam meso na komadice, i u tiganju se uz neke zachine (tipa KOTANYI za piletinu) lepo isprzi. Krastavac, zelena salata, paprika i ostalo povrce naravno, iseckam lepo i naredjam na tanjir, preko toga meso i pechurke kad budu gotovi, i to je to, tartar i ostali sosovi po zelji. Eto, fin letnji ruchak, izgleda ovako: Krastavac, ko ne zna, pazite kako chistite, u toku sezone, ako se pogresno ochisti, bice jako jako gorak, tako da prvo se odseche par 1-2cm onog kraja sa peteljkom poprecno, pa se trlja kruznim pokretima da izvuche gorchinu, dok ne izadje bela pena, isece se jos malo pa se dalje (oljusti i) secka na kolutove/poduzno, kako ko voli. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 izgleda&zvuči super, ji.. i imamo iste tanjire.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Ljudi, sada je (skoro pa) 6 ujutru, ja sam gladan ko zmaj i, i, ... Ebalo vas opisivanje specijaliteta! A gladan sam... :( ← Šta radiš u 6 ujutru budan keve ti? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.