MarkoL Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Svima nasa voljena guarana ima drugi ukus?? Da li je jos neko primetio da Guarana nema vise onaj svoj ukus kao ranije.. sada ukus vuce na karamelu... i slatka je... Da je u pitanju serija koja je pogresno smutjkana u proizvodnji sumnjam jer sam probao na vise mesta u gradu u razlicitom vremenskom periodu... i sve imaju isti KARAMELA ukus.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 U pravu si shto se ukusa tiche, nije bash da vuche na karamelu, ali neshto jeste... Ja sam isto bio ispizdeo kad je Jelenko imao onaj ukus ne_znam_ni_ja_chega, pa sam se i malo raspitao, i saznao da nisu koristili nashu slad(koja je mozhda i naj u evropi, ista se koristi za Becks), nego su muljali neshto i uvozili, po jeftinijim cenama naravno, tako da sam tamo od februara-marta pa do pre mesec dana pio uglavnom MB. Pre mesec dana su se vratili na nashu slad, i sad opet cepam Jelen ko lud. Tezhak je zhivot nas umetnika...(nisam siguran da je reklama za jelen, al za neki vops jeste, i mnogo je dobra) Verovatno je neshto slichno i sa guaranom, tako da pijem red-bul dok se to ne sredi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 E jeste neki chudan ukus, ali mislim da nije karamela, vishe kao neka chokoladica... I ODVRATNA je kad nije hladna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 I sinalko energy radi pos`o Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 daj, "guarana ima chudan ukus"... pa josh pre par godina su je upropastili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Da to sam i ja primetio i bas mi je zao zbog toga.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Bas smo pricali o tome pre neki dan. Guarana je bila najbolja u vreme kada je isla u onim flasicama od pola litre, i eventualno u prvom periodu limenke 0.33, pre nego sto su prebacili na ovu 0.25. A u skorije vreme je nisam nesto pio da bih primetio dal' ima neke vece razlike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 nova guarana mi se ne svidja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 nikako ali nikako nemojte da kupujete mlaku guarranu :) ja je uzeo na bazenu pre neki dan nije bila mlaka ali nije bila ni hladna i odvratna je... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 meni to ima ukus neke tecne zvake i plastike i parfema i pohovanog pileta ...^__^ Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Bas smo pricali o tome pre neki dan. Guarana je bila najbolja u vreme kada je isla u onim flasicama od pola litre, i eventualno u prvom periodu limenke 0.33, pre nego sto su prebacili na ovu 0.25. A u skorije vreme je nisam nesto pio da bih primetio dal' ima neke vece razlike. ← bash tako Lucky... tada je promenjen %taurina i %kofeina... odnosno, stari odnos je odbachen, a novi je postavljen da bude kao kod ostalih "nrg" pica... i ispalo je sranje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Te secerne vodice suxuju big time... Mislim, energetski napitak ? Pa imate xere... Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Nisam primetio da ima drugačiji ukus.....pijem je skoro svaki dan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Ima razlike u ukusu.... A pio sam je dosta cesto i bas se primeti razlika ... Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 meni je sranje po defaultu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Nisam pio jedno mesec dva.Sad moram da odem do prodavnice da vidim na sta lici ta nova sa "cokoladom " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 ja ne kapiram vas koji pijete te energetske gluposti tipa guarana, red bull etc. pa samo unishtavate sebe sa time.. svima tje da se osushe kite hehehe! :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Pa i koka kola i jos bezbroj drugih stvari ima samo stetno dejstvo pa je opet svi piju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 meni je ista guarana kao i uvek isto sranjeeee..... Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 ja ne kapiram vas koji pijete te energetske gluposti tipa guarana, red bull etc. pa samo unishtavate sebe sa time.. svima tje da se osushe kite hehehe! :> ← Da li bi vise voleo da zivis 60 godina sa svim sranjima ili 100 dina bez Gaziranih pica cigara energetskih pica TV kompa mobilnih telefona brze hrane (mek, pica & stuff) itd itd :)) naravno lista se oteze u nedogled.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Pa i koka kola i jos bezbroj drugih stvari ima samo stetno dejstvo pa je opet svi piju ← true... sto puta sam sebi rekao da neću više da pijem gazirano ali nekako kao da me vuče da uzmem...tj. kao da sam se navuko... TV kompa mobilnih telefona brze hrane (mek, pica & stuff) itd itd :)) naravno lista se oteze u nedogled..Ove stvari ne štete toliko ako se ne "konzumiraju" previše. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 bash tako Lucky... tada je promenjen %taurina i %kofeina... odnosno, stari odnos je odbachen, a novi je postavljen da bude kao kod ostalih "nrg" pica... i ispalo je sranje... ← Ne verujem da je to moglo da promeni ukus. Ciro, rofl za "sushenje kita" pod uticajem kvazi-energetskih pica. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Zapravo, i beli hleb bi trebao da izbacish. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Najbolje da svi pijemo samo vodu i zivimo na hlebu... ← E pa kod nas nemas ni zdravu vodu a i izbor hleba bi moro da suzis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 e pa , ja vec mesec dana zhivim na vodivodi, kiselim krastavcima i ponekim dijetalnim jogurtom ( 0,1%mm ) , i da vam pravo kazhem, neshto mi posebno ne nedostalju pljedze i guarane :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts