Jump to content

Guarana

Recommended Posts

Svima nasa voljena guarana ima drugi ukus??

Da li je jos neko primetio da Guarana nema vise onaj svoj ukus kao ranije.. sada ukus vuce na karamelu... i slatka je...

Da je u pitanju serija koja je pogresno smutjkana u proizvodnji sumnjam jer sam probao na vise mesta u gradu u razlicitom vremenskom periodu... i sve imaju isti KARAMELA ukus....

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

U pravu si shto se ukusa tiche, nije bash da vuche na karamelu, ali neshto jeste...

Ja sam isto bio ispizdeo kad je Jelenko imao onaj ukus ne_znam_ni_ja_chega, pa sam se i malo raspitao, i saznao da nisu koristili nashu slad(koja je mozhda i naj u evropi, ista se koristi za Becks), nego su muljali neshto i uvozili, po jeftinijim cenama naravno, tako da sam tamo od februara-marta pa do pre mesec dana pio uglavnom MB. Pre mesec dana su se vratili na nashu slad, i sad opet cepam Jelen ko lud. Tezhak je zhivot nas umetnika...(nisam siguran da je reklama za jelen, al za neki vops jeste, i mnogo je dobra) [:D]

Verovatno je neshto slichno i sa guaranom, tako da pijem red-bul dok se to ne sredi...

Bas smo pricali o tome pre neki dan. Guarana je bila najbolja u vreme kada je isla u onim flasicama od pola litre, i eventualno u prvom periodu limenke 0.33, pre nego sto su prebacili na ovu 0.25. A u skorije vreme je nisam nesto pio da bih primetio dal' ima neke vece razlike.

nikako ali nikako nemojte da kupujete mlaku guarranu :) ja je uzeo na bazenu pre neki dan nije bila mlaka ali nije bila ni hladna i odvratna je...

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Bas smo pricali o tome pre neki dan. Guarana je bila najbolja u vreme kada je isla u onim flasicama od pola litre, i eventualno u prvom periodu limenke 0.33, pre nego sto su prebacili na ovu 0.25. A u skorije vreme je nisam nesto pio da bih primetio dal' ima neke vece razlike.

bash tako Lucky...

tada je promenjen %taurina i %kofeina... odnosno, stari odnos je odbachen, a novi je postavljen da bude kao kod ostalih "nrg" pica... i ispalo je sranje...

meni je ista guarana kao i uvek isto sranjeeee.....

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

ja ne kapiram vas koji pijete te energetske gluposti tipa guarana, red bull etc. pa samo unishtavate sebe sa time.. svima tje da se osushe kite hehehe! :>

Da li bi vise voleo da zivis 60 godina sa svim sranjima ili 100 dina bez

Gaziranih pica cigara energetskih pica TV kompa mobilnih telefona brze hrane (mek, pica & stuff) itd itd :)) naravno lista se oteze u nedogled..

Pa i koka kola i jos bezbroj drugih stvari ima samo stetno dejstvo pa je opet svi piju

true...

sto puta sam sebi rekao da neću više da pijem gazirano ali nekako kao da me vuče da uzmem...tj. kao da sam se navuko...

TV kompa mobilnih telefona brze hrane (mek, pica & stuff) itd itd :)) naravno lista se oteze u nedogled..
Ove stvari ne štete toliko ako se ne "konzumiraju" previše.

bash tako Lucky...

tada je promenjen %taurina i %kofeina... odnosno, stari odnos je odbachen, a novi je postavljen da bude kao kod ostalih "nrg" pica... i ispalo je sranje...

Ne verujem da je to moglo da promeni ukus.

Ciro, rofl za "sushenje kita" pod uticajem kvazi-energetskih pica. [:o)]

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.