Gospodin Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 novi koncept tastature svaki taster ima mali o-led display koji pokazuje datu funkciju tastera , znachi ne samo da mozhete programirati sta tje taster da radi nego mozhete programirati sta tje on da pokazhe.. mala slova latinica velika slova tjirilica (ruska) photoshop quake III :) additional buttons cooming soon 2006 cena ? ! pa kazhu na sajtu da tje biti koliko i bolji mobilni telefon e sad koliko je to po njima ? homepage : http://www.artlebedev.com/portfolio/optimus/ Sve u svemu stvar razbija :) Quote Hated by some...Loved by few...Respected by all... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Nije losha fora, pisao sam o tome odavno ... samo da vidimo cenu i dostupnost ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 A pouzdanost? Mislim plasim se kolika ce biti kvarljivost iste, ili barem tih o-led display-a... Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 auuu na sta ce da lici ;) ali ae da vidimo i to cudo Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 ako bude skuplje od 1000din (a sigurno hoce), nikada necu imati tako korisnu stvarchicu jer novu tastaturu kupujem chim razbijem staru... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Malo je glupo ,bar po menii, birati tastaturu po tome koliko sljasti. To je kao kada bi ste kupili neki monitor samo zato sto ima okacene novogodisnje lapice okolo. Tastatura mora da ispuni neke zahteve. 1. Da je robusna/izdrzljiva/teska 2. Da ima veliki "enter" 3. Da ima veliki "space" 4. Po meni dodatni tasteri su nepotrebni jer ih stavrno reko ko koristi 5. Da je IBM-ova :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Ne da je jako nego razbija. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Pazi ... ako je izdrzljiva, nije losha kupovina. Sa druge strane, ako ti se sjebe, tesko da ces moci da je popravis. E sad, mozhe biti prilicno funkcionalna, nasuprot ovom statorovom misljenju, ali mora da se uzme i da on ima neke fine zahteve po pitanju tastature. Botom lajn je da ovu mogu da uzmu oni koji kucaju "disciplinovano" i ne bacaju tastaturu kad izgube u kvejku :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Znaci provali kvejk ikone jaoooo sto je jako! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 auuuu mnogo mi se svidja samo mislim da ce cena ipak biti previsoka za prosechnog kupca :( Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 (edited) [shala]Ovo cu morati da ownujem! Kad krenem da crtam svoje tastere sa zerbah simbolikom - samo cu ja znati shta kucam :)[/shala] A sad ozbiljno - Artemij Lebedev je najpoznatiji ruski dizajner i drzi najveci dizajn studio u Moskvi. Ova tastatura ne postoji i teshko da ce postojati. Ona je samo dizajn ideja koja je uradjena u 3D... Sorry... Edited August 4, 2005 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 ovaj zerbah uvek sve pokvari! ;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 ne vidim šta će mi to, poslednji put sam gledao u tastaturu pre četiri godine.. a još mi je manje jasno šta će lakiju, pošto on kuca ko ono kad junak u filmu uzme i bez veze lupa po tastaturi (sve ne pritiskajući space), samo što uspe i da otkuca ono što je hteo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 ne vidim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 ne vidim Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 da, ali se odavno prebacio u telo nekog lika, ko kosač.. ili se beše kosač prebacio iz tela u komp, zaboravih.. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts