gruja Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Svaka cast momcima,nisam ni sumnjao u nas trijumf,narocito jer komsije imaju sada vec ogroman kompleks od nas...Shefik najbolji kad je najpotrebniji...a Vujasinovic ako jos jednom da neki ludacki lob,dizem mu spomenik(mada i ovako ga je zasluzio)!!! ali Milojko car...Shefik odbrani nesto,u nastavku Hrvati pogode precku i reziser prikazuje odbranu od malopre,a Milojko ko spricer ladan:a izgleda da je Shefik odbranio... A bas je tipicno prenosio,sve vreme kenja za sudije,a meni koliko se cinilo,skroz je bilo objektivno sudjenje,a on sere li sere... A koje je sve epitete dao Shefiku...El Grande,Nepobedivi...pogledajte ga,kao tigar,kao Vanja Grbic ...jebote koji car... Svira sudija iskljucenje za Hrvate,tek Milojko:Pa dobro su se sudije setile da i nasi vaterpolisti imaju dushu...i da imaju zene,decu i porodicu...aaaaa LOL... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 (edited) Svaka im cast na pobedi! (nisam gledao tekmu pa i nemam sta drugo/pametnije da kazem) Edited July 29, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolas Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 BRAVO za nashe Quote Proud to be SERB Link to comment Share on other sites More sharing options...
zerozeroUFO Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 finale sa mađarima verovatno. biće zeznuto. korać po običaju pijan k'o letva, debil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Ni ja nisam gledao tekmu, ali sve chestitke... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 ali Milojko car...← Milojko jeste car, ali utakmicu je prenosio Dusko Korac ;) Svaka cast nashima, onaj sudija(Chejni) nas je "ubio", sva sreca pa smo imali Sefika na golu. Ono shto sam rekao pre utakmice da je slabo bilo dosad(Sefik, extramen) je protiv Hrvata bilo sjajno. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Ali kakva retardacija na kraju na 30 sec dobijemo gol promasximo cxetverac zatim na 6 sec ovojimo loptu i odma` je izgubimo...losxe...mada prosxli smo i to je dobro...Korac pijan k`o bulja...kenjo` je za izvoz Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 kad su dobili rvate sad mogu i da izgube od madjara netju se ljutiti Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 (edited) AJMO PLAVI Zlato je naše:) Edited July 29, 2005 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 29, 2005 Author Report Share Posted July 29, 2005 uf,al sam ja neobavesten...jos reko ma ovo je sigurno Milojko,gde su njega izvukli da prenosi vaterpolo... mislim da nije toliko Cejni kenjao koliko vi mislite,ali opusteno,dobro je da mozemo da o tome pricamo srecni... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Svira sudija iskljucenje za Hrvate,tek Milojko:Pa dobro su se sudije setile da i nasi vaterpolisti imaju dushu...i da imaju zene,decu i porodicu...aaaaa LOL... Pa dobro, ipak mora da se "zalije" malo da bi mogao da prenosi u tri ujutru mech ... i onda eto, ispadne svasta ;) @topic - Steta sto nisam gledao mech. Bas sam se ono vrteo po krevetu pokusavajuci da zaspim, i spavao po pola sata, pa pola sata nista, i tako u krug ... valjda ce biti neka repriza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 ... valjda ce biti neka repriza. Da odgovorim samom sebi, upravo ide repriza mecha i na HRT2 i na RTS2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 nego sta bi, jel ima neko organizovano demoliranje hrvatske ambasade u bgd? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Zar to nije samo kada izgubimo? :) To nesto visinske pripreme za madjare, sa njima nikad na cisto :} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 tp ti je i kada izgubi,mo i kada dobijemo. redovno sam pratio ta zbivanja, ziveo sam samo 30ak metara od ambasade.... koja je to masa :)) tekmu sam gledao, ali reprizu, nisam izdrzao do 2 budan. nego, kada je finale?? znam da je 20:30, ali ne znam da li je u subotu ili petak??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Dobra tekma, nije bila ba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Dobra tekma.Jedva smo dobili Sad sam da odigramo normalno i dobijemo madjare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 tp ti je i kada izgubi,mo i kada dobijemo. redovno sam pratio ta zbivanja, ziveo sam samo 30ak metara od ambasade.... koja je to masa :)) tekmu sam gledao, ali reprizu, nisam izdrzao do 2 budan. nego, kada je finale?? znam da je 20:30, ali ne znam da li je u subotu ili petak??? ← subota! protiv madjaroa Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Da odgovorim samom sebi, upravo ide repriza mecha i na HRT2 i na RTS2. ← Valjda ima i večeras repriza u 10:15. P.S. Ma udavićemo i Mađare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 O da! 8-7, moglo je i vi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Sjajno... Sad uopshte netju iskoristiti ovu priliku da povuchem paralelu izmedju vaterpolista koji su puni para i igraju za reprezentaciju i siromashnih kosharkasha koji moraju da pauziraju leti kako bi uspeli da izdrzhavaju porodicu. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 najtuznija prica je vezana za kosarku... do pre nekoliko godina bilo je nezamislivo da odbijes dolazak na pripreme... mnogo smo jaki izgleda, pa smo primili nba sindrom... ko jebe plave/dream team... ;( Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts