mind Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 ovako za pocetak da vas pozdravim ljudi na ovom forumu me se verovatno ne secaju tu sam bio zasstupljeniji pre 4-5 godina onda sam nesto isao slabije itd pa kad je bila ona kao neka rekonstrukcija foruma posle kad sam probavao da se ulogujem nisam mogao. ne kontam zasto ali ok. mozda me neko skinuo zato sto je mislio da vise ne koristim taj user ili sl ako to uopste rade. nick mi je bio MIND_OVERTAKER sad sam samo mind e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mind Posted July 27, 2005 Author Report Share Posted July 27, 2005 da pojasnim zasto onakav titl gledao sam po ko zna koji put NISKE STRASTI, i znate na pocetku filma kao policija skonta da je onaj lik ubijen dok je svrsavao nesto me sad muci: da li je to najgore svrsavanje ili najbolja smrt? kome god postavim pitanje ljudi samo kazu:"HM" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Hm... Valjda nije ni jedno ni drugo... Negde izmedju verovatno... Bar po meni... Quote Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
masta b Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Definitivno najgore svrsavanje,e sada za najbolju smrt ne znam...moracu da probam pa cu vam reci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 i ja sam za najgrdji orgazam... Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 taj rad.. najbolja smrt ne postoji ;] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 taj rad.. najbolja smrt ne postoji ;] ← Slazem se .... Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Pa kako moze smrt da bude dobra i losa ? Ne bi ni jedno ni drugo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Njagori orgazam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 pazi, po Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Uhhh, uvek kada gledam neki film gde lika ubija riba dok svrshava krene da me boli stomak... I kada gledam dokumentarce gde zenka bogomoljke jede muzjaku glavu dok on nastavlja da je puni... Po meni je to smor. Mada je dobar trip sa vezivanjem (ne lisicama i ne na mrtvo, nego onako kao igra :) Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 pa ono lik je mrtav... reklo bi se najgora smrt i najbolji orgazam prije da ce da bude... (sto se tice ovakvog umiranja:) @zerBah aaaaaaa vezivanjeeeeeee aaaaaa .... :))) znaci tako se igramo [ nije lepo iznositi detalje iz rl ] salim se naravno :))) btw. da ne otvaram novi topic: sta mislite o perverzijama u krevetu...(na sta god i kako god...) Quote Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 sta mislite o perverzijama u krevetu...(na sta god i kako god...) ← mislim da su sranje realno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 @topic starter:Brate,sta je fazon,neki novi nacim za samoubistvo-nek ide zivot,ali u stilu,a?Salu na stranu,ako je to,dosao si na pravo masto,jer ovde imas DOSTA njih zagrejanih za iste ili slicne ideje(da ne imenujem,pretrazi starije topike,a mozda i ono cudo od topika 'aj pricajte'-majke mi uplasim se kad ga vidim:) I zapamti-gubitak user profile-a na rur forumu nije vredan toga:) Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Ma gde smrt moze da bude dobra??? Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Uhhh, uvek kada gledam neki film gde lika ubija riba dok svrshava krene da me boli stomak... I kada gledam dokumentarce gde zenka bogomoljke jede muzjaku glavu dok on nastavlja da je puni... Po meni je to smor. Mada je dobar trip sa vezivanjem (ne lisicama i ne na mrtvo, nego onako kao igra :) ← NIsi rekao kako to u Rusiji rade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 kako , kako ?:) Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 NIsi rekao kako to u Rusiji rade ← Jes', da vam kazem pa da svi dotrchite ovamo Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 najgori orgazam..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Hmm aj neka me neko ispravi ako gresim ali mislim da orgazam po svojoj definiciji ne moze da bude los? orgazam =(=) lucenje dopamina u mozak koji izaziva zadovoljstvo, sex moze da bude los ali orgazam tesko. Zar ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 moze ako umresh! ali u svakom sluchaju, ako bih vec trebao da umrem, ne vidim veceg blazenstva nego umreti u vatrenom sexu sa devojchurkom iz moje signe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Pre će biti da je imao najgori orgazam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 djobe, nije ti to signa.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Najbolja smrt! Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 HM! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts