ZeRoX- Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Zanima me ko je ovo,ako neko zna (Goga) neka kaze :) http://www.battle.net/war3/ladder/w3xp-pla...MH%5dPlayMouzpB Impresivan solo stats Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 to smo i mi danas diskutovali :) cenim da je tod, on ne voli koreanske mercove u wc3l, pa je zbog toga takav acc i takav komentar ispod Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 neki sabijac :), moguce da je serovan acc ali ako se nevaram onaj storm je u evropi mislim da sam negde procitao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Cenim Tod, Grubby i Fury. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 (edited) ciara, lucifer, human ne znam ko je :D, mada ako je storm u evropi onda je 90 % on human Edited July 26, 2005 by Goga[TT] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 hmm greshim :), T.MH]PlayMouzpB, T.MH] = mym, Play = clan play (verovatno abver ud), mouz = mouz, pb = planb........ e sada koji igrac igra shta stvarno ne znam :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 gogo retarde nemora znaciti da su igraci memberi tih klanova :) neznam nemoze mnogo humana da napravi takav scor tod sunshine envious..... cara sumnjam da moze ko ce ga znati mozda mali israni iranac igra: ) amda neverujem da bi igrao za takav nick on on ima svoje tripove nickova :) njega cemo samo videti jednom sa 10000-10 :) NAS LAST HOPE OF HUMAN :) no cuo sam za ovog lika kad je sabio bwsl.kot-a on mi je rekao za nejga neznam ko je ali saznace se :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Mucnite malo mozgom... Pogledajte koja 3 igracha: Human, Orc i Undead su extra sabijachi, neaktivni na svojim accountina u zadnje vreme, a ima logike da igraju zajedno na accu(ako su zajedno u clanu ili neshto slichno): Human: Tod aka forgotaboutdre Orc: Grubby aka abuseyoudna Undead: Fury aka divine Ostao je jedino Zeus koji je aktivan na svom acc-u, zato na ovom accu nema elf partija. Kad Zeus prestane da igra na 4k.Zeus[19], bice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Koliko ja znam, svaki drugi dan se pojavi neki random russ sa imba scorom, kao againimbaud, stop etc etc... znate vec o cemu pricam, pogledajte rotterdama kakve je accove odjednom napravio posle rotter.rdam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Mucnite malo mozgom... Pogledajte koja 3 igracha: Human, Orc i Undead su extra sabijachi, neaktivni na svojim accountina u zadnje vreme, a ima logike da igraju zajedno na accu(ako su zajedno u clanu ili neshto slichno): Human: Tod aka forgotaboutdre Orc: Grubby aka abuseyoudna Undead: Fury aka divine Ostao je jedino Zeus koji je aktivan na svom acc-u, zato na ovom accu nema elf partija. Kad Zeus prestane da igra na 4k.Zeus[19], bice. ← Pazite kad vam Sharky objashnjava...ja bih se zapitao. Nego, kao shto Highl1 reche, pitali smo se danas bash ko je ovo, i doshli smo do zakljuchka da je najverovatnije kombinacija ova 3 igracha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Pazite kad vam Sharky objashnjava...ja bih se zapitao. Nego, kao shto Highl1 reche, pitali smo se danas bash ko je ovo, i doshli smo do zakljuchka da je najverovatnije kombinacija ova 3 igracha. ← pa sad, ja sam nekako prevideo te ostale partije osim humanskih, a uveren sam da je tod birao ime za acc :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 to sam ja :D nemojte razbijati mozak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
el.Sendador Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Mucnite malo mozgom... Pogledajte koja 3 igracha: Human, Orc i Undead su extra sabijachi, neaktivni na svojim accountina u zadnje vreme, a ima logike da igraju zajedno na accu(ako su zajedno u clanu ili neshto slichno): Human: Tod aka forgotaboutdre Orc: Grubby aka abuseyoudna Undead: Fury aka divine Ostao je jedino Zeus koji je aktivan na svom acc-u, zato na ovom accu nema elf partija. Kad Zeus prestane da igra na 4k.Zeus[19], bice. ← dobro je highljosa rekao jednom prilikom da za sharkyja "poaro" btw:sve si dobro zakljucio grubby,fury,tod btw:zeus nece ni igrati jer nije gosu :DDDDDDDD Quote I am the centre of this universe.The wind of time is blowing through me,and it's all moving relative to me, it's all a figment of my mind in a world that I've designed. I'm charged with cosmic energy. Has the world gone mad or is it me? I am the creator of this universe,and all that it was meant to be,so that we might learn to see.This foolishness that lives in us and stupidity that we must suss ! How to banish from our minds,if you call this living I must be blind.Ma ja sam puko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Ali zashto to moraju biti igraci 4kingsa?, ja i dalje verujem da je to neko iz tih clanova koji su navedeni u samom imenu acc'a, za ovo vreme grubby sabija acc: burning. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 dobro je highljosa rekao jednom prilikom da za sharkyja "poaro" btw:sve si dobro zakljucio grubby,fury,tod btw:zeus nece ni igrati jer nije gosu :DDDDDDDD ← nije gosu????? pa on je 3 na ladderu ako se ja ne varam...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 nije gosu????? pa on je 3 na ladderu ako se ja ne varam...... ← Da li ti znash uopshte zashta sluzhi smiley? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 26, 2005 Author Report Share Posted July 26, 2005 ma 100% nisu 4kingsi,igrao sam sa ToDom na njegovom nekom smurfu,Grubby cepa na BurnonG.,a FuRy valjda opet aktivirao SpeeDStar ili tako nesto...zeus nikada nije ni imao neki drugi acc,sem Maengar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 tod igra sad na ihopeso :) nista ostalo je samo da ja priupitam fjurija kakva je situacija valjda ce dati neki novi info :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 mislim da burning. nije grubby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 tod igra sad na ihopeso :) nista ostalo je samo da ja priupitam fjurija kakva je situacija valjda ce dati neki novi info :) ← Vladice stvarno si smrad, upotrebi te svoje mighty veze da nam saznash ko je, i Vito Corleone nije hteo da deli svoje veze sa drugima ( valjda znas kako je zavrsio ) :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 mislim da burning. nije grubby ← Rotterdam mi je rekao da grubby ima neki tajni acc, ali nije smeo da otkrije koji tako da predpostavljam da je to on.. a i najvishe Lici na njega poshto grubby pravi stats u proseku 10 : 1, ili 9 : 1 kao na abuseyoudna (ocu reci isti solo procenat) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Zashto bi bili 4K? Zbog additional info za pochetak (Got any mercs...), za one sa jeftinijim ulaznicama, prozivka za "internacionalne" klanove koji igraju u wc3l, a ceo sastav im je korejanski. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Zashto bi bili 4K? Zbog additional info za pochetak (Got any mercs...), za one sa jeftinijim ulaznicama, prozivka za "internacionalne" klanove koji igraju u wc3l, a ceo sastav im je korejanski. ← pa samo mym i mouz imaju koreance Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 imaju i play.it (lyn, spider) i pb (style) zato se acc zove tako, 4 klana koja imaju koreanske mercove u svojim timovima, a ne da igraju 4 coveka iz tih klanova Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 offtopic: ehm odakle je 4K.Zeus, ako neko zna ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts