Mitch Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Aaaaa, ladno, jadan Ferari. Potpuno mi je nejasno Nego, uspela su da stanu i 2 motora (Faggio, i PZJ 600 (ili kako vec )) ←PCJ 600 Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2005 Author Report Share Posted July 31, 2005 ajde sto su stala dva motora, nego jos stoje uspravno, znaci nista im nije bilo, niti zadnjoj strani ferarija. Sad treba skapirati kako je taj drugi auto "pao" na ferari :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eskimo Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Juce su u Nisu neki likovi uleteli u advokatsku kancelariju toliko precizno jer da su hteli , tj da je hteo vozach da se parkira tamo nikad ne bi uspeo. Zao mi je bilo tog advokata jer je posle na lokalnoj televiziji bilo kako jadan skuplja papire i ono sto je prezivelo . Kontam da ce na sudu biti ono , sluchaj "Lopov u frizerskom salonu ukrao blek en deker" =)) Quote Senses working overtime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Evo moje teorije: Ferari je izgleda uleteo u zatvorenu gara Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 Evo ga jedan smislen post :) A ko bi drugi nego tomke ... sad samo dal' je to tacno, ostaje da malo bolje analiziramo slike :) Ja ne znam odgovor, da ne mislite pogresno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Ma lepo popeli ferari na dzip pa ga ubacili u garaza I sve su to radili da bi posle slikali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Ono je samo pretpostavka. Mislim da nema dovoljno informacija na slikama. Ima par stvari koje me zbunjuju i koje sam zanemario u prethodnom postu. Na trećoj slici se vidi da nedostaje komad levog zida gara Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Ali, ushao sam u ovaj deo foruma samo jer sam video da je tomke odgovorio na topic, pa reko da prochitam neshto pametno. I bukvalno sad 5 minuta vec buljim u slike i gledam te detalje i kao analiziram . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2005 Author Report Share Posted August 1, 2005 i jel si dosao do nekog dobrog zakljucka? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Iskopavam topike dok jos nisam bio clan foruma... Moja je teorija da je ovo uradio TORNADO (hint: pogledajte reg. tablice... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hahaha Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 Zar nije najlogicnije da se dzip zaleteo i uleteo u otvorenu garazu preko ferarija?Ipak ferari nema na haubi gotovo nikakva ostecenja osim tocka koji je moguce dzip napravio kad je dosao preko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted October 1, 2005 Report Share Posted October 1, 2005 auuu al de ferarri nadje :D Quote EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
CRNAC_U_TUNELU_ Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Dusha me boli kad vidim ovo >:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 da ferariju su cak i farovi citavi sto znaci da se on nije zakuco u garazu Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 Ma Arkanzas bre ljudi, pice tornada non-stop. Podigao dzipa (koji je mozda stajao parkiran ispred garaze) u vazduh i naneo ga u garazu. Pogledajte kako je ostecen deo krova koji se spaja sa vratima garaze, kako je izgreban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted October 2, 2005 Report Share Posted October 2, 2005 To je verovatno u New orleans-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts