voodoo_ Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 o cemu ti pricas? anger je jako dobar album, sad sto ti nisi dovoljno zreo da uzivas u takvoj muzici jbg... slusaj kill em all :) ← Da sam hteo da slu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Da sam hteo da slu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 20, 2005 Report Share Posted August 20, 2005 Pa, tako i tako... mislim nemam neko mi?ljenje po?to me je prethodni ne?to smorio i nisam odmako dalje od druge pesme :) Ali ovaj je skroz dobar, za te pare sasvim korektan :)) Pa zato i pitam, da vidim koliko nam se ukusi podudaraju i kakve su shanse da ce mi se svideti. Meni je proshli bash bzvz, sem jedne pesme koja je odlichna (Blood on my hands). Kalina je preshlushala ovaj novi i treba da mi nareze, mogao bi on poneshto vishe da kaze, ali kapiram da ga naziv topic-a odbija... Ako neki admin gleda mogao bi da split-uje deo ovoga u novi "Metal & Rock" topic, jubilarni 8917340 po redu. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Ako neki admin gleda mogao bi da split-uje deo ovoga u novi "Metal & Rock" topic, jubilarni 8917340 po redu. Mislis li da je to pametno? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 Mislish da ce navuci maler ponovo, a? Uvek nedugo posle njegovog otvaranja neshto se desi. Pa jest', evo, kad ga nema radi forum lepo, no problem in sight... pupupu. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 21, 2005 Author Report Share Posted August 21, 2005 (edited) Da sam hteo da slu Edited August 21, 2005 by dvnityCker Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 pa ti slusaj kill em all :) nhf ali mislim da si tipican stereotip metalac. sto se tice solaza jel to kao neko pravilo da bi pesma bila okarakterisana kao metal mora da ima solazu?? i mean cmon... sto kaze kirk u skom vise su smorile solaze u svakoj pesmi znas kad ce solaza kad ce da zavrsi i kako ce da zvuci... 'i'm tired of playing solos... there shouldn't be a rule of solos and there shouldn't be a rule of no solos... you should play it how it best fits the song'.. nesto od ovog je bob rock-ovo.. U pravu si ti, znam da sigurno neće da sviraju tre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 @ killYg0r ne verujem ti.... ← Pazi nije toliko lako da moze za 2 min , nego je jednostavno lako (eto sad sam sve objasnio) U pravu si ti, znam da sigurno neće da sviraju tre Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 21, 2005 Report Share Posted August 21, 2005 pa da postanu blakkallica... :P btw, vid' kolko nas je.. ja uvek kontao da je RUR uglavnom nastrojen prema crnackoj ili techno muzici... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 pa da postanu blakkallica... :P btw, vid' kolko nas je.. ja uvek kontao da je RUR uglavnom nastrojen prema crnackoj ili techno muzici... ← Mozes na prste da "nas" izbrojis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 22, 2005 Author Report Share Posted August 22, 2005 pazite ovako, znam da se moj stav u vezi angera kosi sa vecinom stavova nekih tipicnih metalaca, ali jedna stvar koja se meni jako svidja kod metallice jeste ta njihova raznolikost tj svaki album je drugaciji znaci od onog cistog trasha na kill em all do heavy metala na justice-u, pesme tipa king nothing pa do no leaf clover znaci bar meni za svako raspolozenje mozete da nadjete pesmu metallice koja vam prija balade opustene zage duboke, jake tipa fixxxer sve do anger-a koji je veoma agresivan sad problem je sa novim zvukom sto treba dosta vremena da to udje u usi i sto ima neku svoju specificnu boju ja mislim da se tesko anger moze povezati sa bilo kojim albumom bilo kog benda to nije new metal sto neko spomenuo blink ili ne znam sta to je metallica u nekom 'zrelom' izdanju znaci album je tezak nije ono upalis i slusas, kuliras, agresivan je pa cujte frantic, my world, dirty window, sweet amber, pa to je na nivou battery-a cak jace .. istina je da rifovi nisu toliko muzicki kvalitetni i 'puni' kao npr master ali pogledajte npr pocetak on 'man who sold the world' znaci nista prostije a rif mocan do jaja ne znam to je moje misljenje mislim da je anger dosta kvalitetan na svoj nacin, sto se vecini ljudi ne svidja tezak je... jbg ja ne slusam ni korn ni slipknot ni linkin ni nista od tog new sranja (nhf) pa mi se album svidja.. znaci ne moze niko da me ubedi to je komrcijala to je danasnji trend. kili sto se tice gitare rifovi nisu neznamkoliko zajebani ali pokusaj da sviras u tom ritmu (brzini) pet minuta... neces izdrzati pola minuta otpasce ti zglob (pretpostavljam da imas neki skill sto se tice guitare)... Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 btw, vid' kolko nas je.. ja uvek kontao da je RUR uglavnom nastrojen prema crnackoj ili techno muzici... ← Da, ima nas čak nekoliko Mada dosadi i kad su svi metalci, eno recimo na yumetal.net forumu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 ... preterujes malo sa angerom, ono ok je album, ali nista vise od toga, prosek a stari albumi su bolji zato sto su originalniji, muzicki pogotovu. ne mora uvek solaza naravno, ali treba imati nesto originalno u pesmi, a te neke originalnosti nema u angeru. anger jeste dobar album na svoj nacin, ali jednostavno je losiji u odnosu na prvih 4-5, ako nista bolji je od load/reload :) koji su opet na neki svoj nacin dobri :) bar neke pesme :) mada metallica vise i nije bend, polako pocinju da postaju kao stonsi :) i jos nesto, zasto mesas korn, pa ajde cak i slipknot sa linkinom?? i zasto sranje? ako ti to ne slusas ne znaci da je sranje recimo korn, eto ti bend koji nema nesto solaza, ali je muzika originalna, tekstovi odlicni, jesu oni nu metal i to sve, ali jednostavno nijedan drugi nu metal bend nije kao oni. Imaju neki svoj zvuk koji guraju, svi albumi su im i isti i nisu, ostali su verni zvuku kojim su poceli ali su se i skroz promenili. Sto bi rekli machinehead, the more things change the more they stay the same. Jedini bend koji moze da se poredi sa kornom, eventualno, bi bio orgy slipknot, ne ide u istu grupu sa linkinom, limpom i ekipom. isto originalni na neki svoj nacin, i ne, ne mislim na one maske i sranja, smaraju sa time :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Počeli su da skidaju maske... video sam neki spot, sad već liče na metal bend, onako sa kosama i crnim majicama :) Ne znam da li ste pratili, ali čuo sam da se sad (tj. zadnjih mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 kili sto se tice gitare rifovi nisu neznamkoliko zajebani ali pokusaj da sviras u tom ritmu (brzini) pet minuta... neces izdrzati pola minuta otpasce ti zglob (pretpostavljam da imas neki skill sto se tice guitare)... ← Posle 5 godina sviranja gitare (i mnogo sati vezbanja) mislim da mi 5 minuta nece predstavljati problem Počeli su da skidaju maske... video sam neki spot, sad već liče na metal bend, onako sa kosama i crnim majicama :) ← U spotu Before i forget nemaju maske a inace pun je net njihovih slika bez maski. A i imali su koncert takodje bez maski ne znam tacno gde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 Počeli su da skidaju maske... video sam neki spot, sad već liče na metal bend, onako sa kosama i crnim majicama :) Ne znam da li ste pratili, ali čuo sam da se sad (tj. zadnjih mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 22, 2005 Report Share Posted August 22, 2005 The New Wave of American Heavy Metal = NWOAHM heh.. a ameri bi se jebali u dupe, samo da ukradu nesto sto drugi imaju... al mogu da ga duvaju.. jedan je NWOBHM Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Protagonist Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 No naravno imaju i oni neke bendove koje Evropa nema.... Quote Sperminator - zaštitnik materice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Korn je gadno smorio u poslednjih par godina... onaj novi (relativno) spot u kome kao pljuju muzichku industriju je neverovatno lejm, sa tim su me strashno razocharali. Ono starije pwnuje. Ja njih nekako uopshte ne dozivljavam kao slichne tim ostalim grupama koje pominjete... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 23, 2005 Author Report Share Posted August 23, 2005 dobro korn su jedni od prvih koji su poeli raditi tu vrstu muzike ako se ne varam.. u nekoj meri ih postujem jer imaju svoj neki stil.. njihova muzika mi se bas i ne svidja kao ni ostali predstavnici nu metala.. Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts