Intruder Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 QUOTE(killYg0r @ Jul 24 2005, 17:05) useyouredit.com http://www.yousendit.com/ Glup si kili Muwhahwhahahahahhahahaha Ovo !Nije Istina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 ne kapiram zasto ne mogu da skinem nista....non stop mi otvara neku budjazvu stranicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 26, 2005 Author Report Share Posted July 26, 2005 Sad ne znam da li zezas ili ozbiljno Mada neverujem da nezas da skidas preko rapidsharea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 hhahahah da da taj rad, suntavilo, joj kako je smeshno... Onda ono, kako se zove, dzoni show valjda, pa onaj voditelj kada ga zasmejavaju... Onda onaj shto se kandiduje za predsednika, pa Shaki... ludilo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 e jel ima iko onu odvalu,zove se sveti sava, onaj neki matori ludak sto prica gluposti...meni su to svi pricali , da je to jedna medju prvim odvalama,a ja je nisam video,aj neka je neko uplouduje Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 a ljudi,perec ima onaj ko okaci Jer znate ko je bio Brus Li?HAHAHA...najveca faca... [skroz opusten glas ja sam baja]Koliko sam video i cuo,kralj Kung Fua[/skroz opusten glas ja sam baja][roflmao] Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 26, 2005 Author Report Share Posted July 26, 2005 Spremaj perece ili jos bolje koka kolu(treba mi za veceras Okacicu ja sutra jer ima 90 i vise MBa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 (edited) Uuuu .. Uuuuuu ... ognjuuuuu .... Je zakon ;))) Edited July 26, 2005 by coll Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Petao Marijan Risticevic-opsta kulura -ko nije vido ovo nek obavezno skine.Samo 1.5mb a cepanje ← xaxa ovo sam tek sad video....... znaci bruka koji mozak,a bas mi je bio gotivan ;)) Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Daj brate evo molim te uploaduj fajlove ne nekom drugom sajtu. This file has been downloaded 65 times already. znaci nista ne mogu da skinem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 26, 2005 Author Report Share Posted July 26, 2005 Neznam samo si se ti javio da imas problem a vecina su skinula normalno Aj reci koji te fajlovi zanimaju da ih uplodujem negde drugde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Daj brate evo molim te uploaduj fajlove ne nekom drugom sajtu. This file has been downloaded 65 times already. znaci nista ne mogu da skinem ← i meni se desava ista stvar...nisam bilde :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Neznam samo si se ti javio da imas problem a vecina su skinula normalno Aj reci koji te fajlovi zanimaju da ih uplodujem negde drugde ← Ovo me zanima : Ziv Kararadordje Marijan Risticevic-opsta kulura Glasam za Sloanu Mali gde ces na zimovanje Mnoogomngoogo deca Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Uf sto mrzim ove avi file-ove... otegnes se dok ih skines a traju 10 sekundi... Sto se tiche klipova... bezveze su mi : Mali gde ces na zimovanje, ej aj oj ujede me ( ili kako vec ), glasam za solanu, pechemo zamrzivach extra su : horoskop, kikinda, ajde bezi u k...., opsta kultura ostali : ili nisam skinuo, ili sam vec imao, ili nis ostavili poseban utisak na mene... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 27, 2005 Author Report Share Posted July 27, 2005 Ovo me zanima : Ziv Kararadordje Marijan Risticevic-opsta kulura Glasam za Sloanu Mali gde ces na zimovanje Mnoogomngoogo deca ← Ajde videcu do veceras da ih uplodujem negde drugde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Damn, ne mogu da vidim ovaj klip metallica, samo mogu da slusam, probao sam i sa Win media pl. , Bs playerom i winampom... Sve ostalo sam mogao samo ne mogu ovaj... jesu u pitanju kodeci ili nema slike uopste ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 i meni se to desava sa nekim snimcima ,ne znam stvarno zasto je to tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 i meni se to desava sa nekim snimcima ,ne znam stvarno zasto je to tako ← Ma to je do codeca ili do playera, nego meni je chudno zasto samo ovaj... imam neki ACE mega codec pack ( neznam tachno koja verzija, ali mi uvek sve radi... ) samo me ovaj zajebava... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Ah jbg meni se ne cuje zvuk kod Ajde bezi u kurac. Inace metallica mi radi noramlno,doduse nisam skinuo sa ovog weaselovog,nego jos ranije.. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 27, 2005 Author Report Share Posted July 27, 2005 ← To je sigurno do kodeka Ali kod tog videa je slika najvaznija.Znaci faca Mise kad govori Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 To je sigurno do kodeka Ali kod tog videa je slika najvaznija.Znaci faca Mise kad govori ← To, to pravi mi zazubice ^^ Aj sad cu malo da kopam po kompu da vidim da nemam nesto od kodeka / playera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 elem... Vidi ga pojede me...sranje...mozda bi i bilo zanimljivo da ne ponove 3puta taj deo kad ga ujede... Mali gde ces na zimovanje...vrhunac crnog humora...ja nisam mogao da se smejem,ali cinjenica je da je smesno... Mnognognoga deca...nije loshe... ostatak sam imao,ali ja stvarno imam samo reci hvale za nasu lasicu...sto bi reko Migsa:kip ap d gud vrk!;) za one koji ne znaju skidajte Kikindu,Horoskop i Pacove...vrishtanje... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 27, 2005 Author Report Share Posted July 27, 2005 Cim stignem ima da okacim video: "Skupstina - Deda i Unuk (tuzna prica)" To je po meni prevazislo sve ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 od onog sto sam video goroskop mi je najjaci i onaj car ajde bezi bre u kurac:))) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 cim stignem ima da okacim video: "Skupstina - Deda i Unuk (tuzna prica)" Dobro, deda i unuk je legenda, to prevazilazi sve okvire ovih ovde fajlova i predstavlja jednog od pionira razmene domacih fajlova ... to mora da ima posebnu kategoriju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts