Corey Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Nemamo mi 50 godina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Bogami, mene je klima ovog leta spasila prilicno. Rekao bih da je tipa bilo najmanje mesec dana prilicno vruceg vremena kada je klima radila svoj posao. A iovako ce biti za zimus i to, dok nije -10 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xippi Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Najvishe volim kad grmi... kad je bila ona olujchina pre 2-3 nedelje, ladno sam kroz prozor videla kako vetar nosi neshto ogromno, nisam sigurna dal je zavesa ili neka velika mushema, u visini 6-7. sprata ← kojot?!?! Quote 3,7-Dihydro-1,3,7-trimethyl-1H-purine-2,6-dione Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Najvishe volim kad grmi... kad je bila ona olujchina pre 2-3 nedelje, ladno sam kroz prozor videla kako vetar nosi neshto ogromno, nisam sigurna dal je zavesa ili neka velika mushema, u visini 6-7. sprata ← Ma ovi sa egzita imaju neke price oko mushema, nemoj samo da vide ovaj topic, svasta ce da ispadne. ← Ali tachno sam znao da ce brzo neko ovo reci . Nego shto se vremena tiche, ja sam se totalno smorio, znachi ni ovamo ni onamo. Vec 2 nedelje ovako smara vreme...shto je najgore i na moru nije nishta posebno bolje (~28-31 C), tako da se nadam da ce da se popravi i ovamo i onamo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Bolje je ovako, nije pretoplo, a uopshte nije hladno, josh chesto duva vetric, pa je josh bolje... Meni odgovara... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Ja sam negde cuo da su nekakva zracenja sa sunca "promenila" klimu, tj. da su donela ona dva hladna talasa shto su bila. Ono kad je padala kisha 7 dana :P. Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 mene te promene vremena vise ne doticu Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Nemamo mi 50 godina :) ← Pa neko(ne ja) nepodnosi promene vremena iako nema 50 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 mene te promene vremena vise ne doticu ← .. lechi sve Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Ne znam kako je na "Balkanu", ali ovde u "Sibiru" je katastrofa - svaki dan pada kisha 15 min pa sija sunce 2 sata, pa kisha i tako ceo dan - kao da sam u Amazoniji - 30-35 stepeni i 200% vlaznosti... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Black hole sun Won't you come... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Bogami i ovde je bilo nekoliko vlaznih dana, uzas je kompletan nastupao ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Ne znam kako je na "Balkanu", ali ovde u "Sibiru" je katastrofa - svaki dan pada kisha 15 min pa sija sunce 2 sata, pa kisha i tako ceo dan - kao da sam u Amazoniji - 30-35 stepeni i 200% vlaznosti... ← pa ti kupi tako neko bilje iz amazonije da budesh u fazonu ma ovde vreme smara nikad neznash kad da napravish roshtilj morash da gledash vremensku prognozu da vidish kad ce biti sunchano a ni njima nemozesh da verujesh i nakraju nishta od roshtilja :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Evo vam najtoplijeg leta! Prethodna dva dana prevrtanje, danas pada umiranje. :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Jooj, muka covece :) Brzo moram da idem negde gde ima klime, i da ne izlazim odatle do rhha :) A onda i tamo ima klime ... samo da mi ne bije u glavu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Najlepse od svega je ustati u 8 ujutro,vec je 30 stepeni, spremis krevet/sobu, preznojis se vec tu, sav si masan, i odes na mlako/hladno tusiranje, osvjezavajuca vodica ti se sliva, ah svezine, peres zubalo pola sata mint pastom, kosu (ili ono sto imas od kose) nekim mint samponom...mmmm Jedini bedak je kad odvrnes slavinu i cujes shhhooooossss....jebem ti bre zivot vec 2 sata naemam vode!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Pa verovatno zato sto si prethodnih dana prao zube pola sata i tusirao se sat vremena :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 malopre sam seo u auto koji je bio na suncu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Ja u mom stanu imam 2 odlichne klime koje bace temperaturu na 18c za petnaestak minuta max.. zato nisam ni izashao iz stana (sem u taxi do drugog stana sa klimom :)) vetj nedelju dana! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 brate, osim ako ne mislish na klimatizovane prostorije, kako mozesh uopste da prezivish dodatno zagrevanje na ovoj sparini. jedino ako ti je znoj afrodizijak... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 bejah na prskanju i nije bilo loshe... :)) sad idem lepo da se istushiram, pojedem neshto i naverovatnije na rhh da vidim taj bf2 :) ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Ej Zechevicu nemoj sneg da mi dirash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 a recite kako je dole u metro-u gde imas 18 klima sa slabom cirkulacijom vazduha... izadjes iz igraonice gde je +20 stepeni na +50 sa zagusljivim smradom klime... zato i izbegavam odlazak dole :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 30, 2005 Author Report Share Posted July 30, 2005 sunce i 40 stepeni > all no sarcasm Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Ja u mom stanu imam 2 odlichne klime koje bace temperaturu na 18c za petnaestak minuta max.. zato nisam ni izashao iz stana (sem u taxi do drugog stana sa klimom :)) vetj nedelju dana! ← Da dosta je zdravo praviti razliku izmedju spoljne u unutrasnje T od 20 stepeni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts