Lucky Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Nakon sto je u Kushadasiju eksplodirao minibus, evo sad gledam TV, najnovije vesti kazu da je u Sharm El Sheiku eksplodiralo nekoliko bombi, da su bile uzasno jake i osetile se bas daleko, cetiri auto bombe u pitanju, potvrdjene tri, mozhe ih biti 7. Neki kazu 25 mrtvih, neki 30 ... preko 110 povredjenih, dosta u kriticnom stanju. Uzas ... i ovo je jedna od popularnih destinacija kod nas ... Bombe su eksplodirale u 1:15h nocas, tako da je izbegnuta veca nesreca jer je vecina ljudi spavala. Posle Kushadasija gomila ljudi je htela da vrati svoje karte tj. da uzme kintu za aranzhmane jer nisu hteli da idu, ali onda kao potpuni obrt, turisticke agencije su smanjile cene aranzhmana za tipa 50 posto, i onda su svi pojurili tamo. Sta li ce da bude posle ovoga? :( Za sada nema informacija da li su povredjeni neki nasi turisti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 A ja u chetvrtak treba da idem za Antaliju.. Necu izlaziti iz hotela.. Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 aj neka neko javi teroristima da ima brda engleza na Rodosu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 nije poludeo.. samo nas u poslednje vreme ima previse, pa se dobri terori ( Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 braaaaaaaaaaaaaaate, ne idem nigde iz SRBIJE, sada sa razlogom :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 ma samo da meni ostane moje ostrvo sa plazom od crnog peska i nista me vishe ne zanima na ovoj planeti. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 nije poludeo.. samo nas u poslednje vreme ima previse, pa se dobri terori ( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Ma cuti dobro je, samo dok nije kod nas... Zamisli da se neki ludi shiptar napali posle Nju Jorka i Londona... i da dodje u BG... Majke mi me chudi da toga jos nije bilo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Mario,ne prizivaj zlo....:) Daleko im lepa kuća. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 malo pre sam slusao na vestima , preko 100 mrtvih i preko 250 ranjenih, a zasada medju njima nema nasih drzavljana...i jos prekopavaju rusevine Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 aj neka neko javi teroristima da ima brda engleza na Rodosu ← e budeli nesto eksplodiralo na rodosu !!! Pazi se! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Tamo se pre par godina srusio onaj putnicki avion...ali su kao rekli da nije teroristicki napad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 U majke im ga nenormalne! Pazi kad cu se prvi put u zivotu osecati sigurno u Srbiji... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crash Override Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Gde sada otici na more? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 e budeli nesto eksplodiralo na rodosu !!! Pazi se! ← bude li neshto eksplodiralo, pazicu se na nekoj plazhi na Rodosu, upola cene Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 (edited) http://www.msnbc.msn.com/id/8671549 75 mrtvih do sad izbrojano strasno , sta se desava samo da nas nesto ne pogodi . EDIT:svaki put kad otovrim sajt ponovo broj mrtvih se povecava Edited July 23, 2005 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Ne brini se,nece nas niko,mnogo smo jadni... ;) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 bas su preterali sa tim napadima .. koja su oni pa govna da mogu tako da zajebavaju ceo svet a niko od ovih silnih "mocnih" pedera da ih ne napadne... ma ... sve bi to trebalo pobiti makar bio i III svetski ;P Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 uf uf ... samo ja da dobijem bozar... pa nek svi krenu da se kolju... !!! :) kako mozesh napastio neshto shto ne vidish... jebiga, ipak zajebano je sa teroristima... sve to treba u korenu saseci, pa onda polako pre nego shto se regrupishu... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 bas su preterali sa tim napadima .. koja su oni pa govna da mogu tako da zajebavaju ceo svet a niko od ovih silnih "mocnih" pedera da ih ne napadne... ma ... sve bi to trebalo pobiti makar bio i III svetski ;P ← Errr... vazi. Zivish ispod kamena? Boli te kurac... Kako sam ja malopre chuo na vestima - 83 mrtvih, preko 200 povredjeno. Loshe. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Strashno jebote, prvo London, pa onda Kushadasi pa o5 London sad ovaj Sharm el Sheik... Bash sam nocas kad sam se vratio iz grada video na TV, vrti se gore, kaze da je povredjeno oko 120, 30 ljudi, tako neshto ne secam se, i da je vecina u kritichnom stanju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Hteo sam da idem u Tursku pochetkom leta, ali ipak cu da batalim sve kombinacije i idem u CG. Zajebi ovo sranje, postaje nenormalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Ne brini se,nece nas niko,mnogo smo jadni... ;) ← Kako neće kada živimo u metropolama,Žarkovo i Kotež City Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Svi ovi napadi su odgovori na Americku i Nato invaziju na bliski istok, terorizam je novi nacin ratovanja, ko bi normalan usao u direktan sukob sa Amerima i Nato paktom, sem nas naravno :) Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 josh samo Ameri i Britanci da zatvore granice pa da pochnemo .. al stvarno pochnemo =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts