Jump to content

FK Partizan

noodle

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Igramo protiv tima koji se zove Makabi Petah-Tikva. Grad Petah-Tikva (Kapija nade) je udaljen 11km od Tel Aviva.

Vise o njima ovde.

Na danasnji dan pre 50 godina Partizan je sa Sportingom iz Lisabona odigrao prvu utakmicu tadasnjeg Kupa Sampiona, danasnje Lige Sampiona.

Vide o tome ovde.

kup-sampiona-1.jpg

p.s.

Zamolicu sve koji citaju ovaj topic da se suzdrze od "pametnih komentara" da ne bi i ovaj topic otisao u off teme. Hvala.

Edited by noodle

Danas je Partizan, u sestom kolu MSL, kao domacin, pobedio Vojvodinu sa 3:0.

Golove su postigli Bajic u 36. minutu, i Nebojsa Marinkovic u 86. i 90. minutu.

Nebojsa Marinkovic ima 17, 18 godina. Usao je oko 83. minuta umesto Babovica. Par minuta kasnije dao gol sa 20 metara, a u finisu utakmice iz slobodnog udarca.

Na JNA je bilo oko 1000 gledalaca, a Kralj i Pantic (branili po poluvreme) nisi imali ni jednu intervenciju.

160258102432dcab1001e9054898000_140x200.jpg

Vukajlovic slomio nogu! [V]

Tacnije na treningu mu je stradala noga posle starta Nigerijca koji je trenutno na probi u Partizanu.

Vukajlovic se pokazao kao sjajan igrac, sto je dodatni razlog za smor.

Zanimljivo da je relativno skoro Odita (takodje Nigerijac) slomio nogu Rnicu (koji je isto jako pouzdan igrac).

Sve u svemu, racunajuci i manje povrede ostalih fudbalera, veliki hendikep za Partizan.

Evo i cele vesti:

------------------------------------------------------

Zdravstveni bilans u Partizanu, koji je i ovih dana bio dosta problematican, od danas je dopunjen i Vukajlovicem. On je na treningu dobio udarac u fibulu i desilo se ono najgore - pukla je kost. Po prvim prognozama njegov oporavak trajace najmanje 1,5 mesec.

Pored njega, na jucerasnjoj utakmici na iznenadjenje svih prisutnih gledalaca na poluvremenu je Ivicu Kralja, koji je osetio bol u misicu, zamenio Pantic. Epilog smo saznali danas - ruptura kvadricepsa leve noge i mirovanje od 21 dan uz fizikalnu terapiju, a posle toga sledi faza laganih treninga.

Milivoje Cirkovic je dobio od lekara preporuku da miruje i primi 5 inekcija na svakih 7 dana, koje je vec primao, direktno u koleno. Ukoliko posle prve nestane bol, lekar mu je dozvolio da moze trenirati.

Ivan Tomic mora da ide na terapiju jos sledecih 7 dana, a i Nadj je posetio doktora zbog problema sa ledjima i nakon primljene inekcije, sledi nekoliko dana terapije. Na terapiji je vec nekoliko dana zbog misica i Nisa Saveljic. (partizan.co.yu)

-----------------------------------------------------

Parizan - Javor 2:0

Mali Marinkovich opet zavario 6 minuta po ulasku na teren, sa 15 metara (51. minut). Simon odigrao pristojnu utakmicu, igrao zadnjeg veznog jer je Adi bio na tribinama. Asistirao Radovichu za 2:0.

Publika se drala Simonu "Bezhi Simone" za svaki slobodnjak, da bi Marinkovich izvodio.

Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals."

Zeta - Partizan 1:3 (1:0)

Strelci: Milić - 37', Radonjić - 60', Vukčević - 65' i Odita 74'

Sudija: Stojanović Darko - Lazarevac

Posetilaca: ~4000

Sledeci je Makabi.

@eyel: Ja idem povremeno ali na zapad, eventualno istok.

Edited by noodle

e mene zanima da li neko od vas dolazi redovno na stadion. ja idem na svaku tekmu pa me zanima da li vas ima jos

idem cesto na fudbal... na basketu sam redovan...

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

idemo izraelci :))

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi