noodle Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Pripreme crno-belih su zavrsene. Posle Tare i Nemacke, tim se vratio u Beograd. Svi "slabiji" protivnici su pobedjeni. Igrane su tri jace utakmice. Sparta Prag (3-0), Besiktas(1-2), Verder (1-3). Otisli su Ilic, Ciric, Brnovic. Ostalo nebitno (dosta njih na pozajmicama). Dosli su Saveljic, Lomic i Vukajlovic. » Click to show Spoiler - click again to hide... «Posebno mi se svidja dolazak Lomica jer smo tanki po toj, levoj, strani. Nadja muci povreda, a Emerghara je operisao prepone pre neki dan. Nisam siguran kakvo je zdravstveno stanje kod ostalih. Nije se jos izdvojio novi vodja, ne zna se sigurno ko ce biti kapiten (Nadj/Mirkovic), ima jos dosta toga da se iskristalise. Prvi zvanicni mec se igra u sredu 27. jula u Beogradu. U pitanju je drugo kolo kvalifikacija za Ligu Sampiona. Protivnik je moldavski Serif, koji je u prvoj rundi izbacio Slijemu sa Malte ukupnim rezultatom 6-1. Evo zvanicne prezentacije Serifa. Revans se igra 3. avgusta u Moldaviji. Nastavicu da postujem cim saznam/se desi nesto novo. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 tebi se bash svidja taj spoiler a ? :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Ne, nego je inside info da im je tanka leva strana pa je morao da skrije od javnosti :] Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 22, 2005 Author Report Share Posted July 22, 2005 Ma sve nesto zvanicno, pa reko da vas ne smaram sa mojim razmisljanjem. » Click to show Spoiler - click again to hide... «Inace, spojler je najbolja stvar koja se desila ovom forumu u poslednjoj izmeni istog. Inace Vermez kaze da ima u glavi tim koji ce se suprotstaviti Serifu u sredu. Mec pocinje u 19.30, a ulaznice kostaju 200 dinara za jug i sever i 500 dinara za zapad i istok. Inace Serif je osnovan 1997. godine, drzi ga jedan od tri najbogatija coveka Moldavije, imaju nov i moderan sportski centar, iskusnog, ukrajinskog trenera i samo sest Moldavaca u timu. Ostalo su stranci. U poslednje tri sezone ispadali su u drugom kolu kvalifikacija. Verujem da im treba prici obazrivo, jer apetiti takvih klubova rastu iz godine u godinu. Kazem, jer je Partizan najbolji primer za to. :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 23, 2005 Author Report Share Posted July 23, 2005 Vermez o pripremama Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 Cudo nisi ubacio u spojler ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 23, 2005 Report Share Posted July 23, 2005 http://www.b92.net/news/pics/2005/07/94697...255_140x114.jpg ROFL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Boli vas kara dobili ste Serif...nikad cuo za njega..nego tako sam ja mislio za Zenit...pa ono PRC!!! ja se okrecem Zvezdi da vidim kad cemo mi da igramo nesto....zna neko kad se igra kup Uefa,ide mi se na tekmu... Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 http://www.b92.net/news/pics/2005/07/94697...255_140x114.jpg ROFL ← au ala su se gadno istripovali da pricaju nesto vazno...lol Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 24, 2005 Author Report Share Posted July 24, 2005 Partizan prijavio igrace za evropska takmicenja Najava za mec sa Serifom (video) » Click to show Spoiler - click again to hide... «Lale, mojne tako okrutno. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 (edited) Samo da napomenem da sam trenirao fudbal u partizanu sa Milo Edited July 24, 2005 by killYg0r Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Samo da napomenem da sam trenirao fudbal u partizanu sa Milo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 26, 2005 Author Report Share Posted July 26, 2005 Ekipa Serifa stigla u Beograd i odradila jedan trening na JNA. Sutra ujutru treniraju na Telisu. Njihovi treninzi su zatvoreni za javnost/novinare itd. i nisu hteli da prisustvuju konferenciji za stampu. Ekipa Partizana je vec koji dan u karantinu i na konferenciji za stampu su istakli da sa Moldavcima treba oprezno, ali da ocekuju prolaz. Emerghara nije u stroju, ne znam u kakvom su stanju stariji igraci (Nadj, Bata, Kralj, Tomic), svi ostali ok. p.s.Karte kupljene, vidimo se sutra na JNA. :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Ali ime te ekipe :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 27, 2005 Author Report Share Posted July 27, 2005 Ali ime te ekipe :)) Pogledaj grb i sve ti je jasno. :) Na danasnjoj utakmici protiv moldavskog Serifa, Partizan nece moci da racuna na podrsku svojih navatrenijih navijaca. Navijacke grupe: "Grobari Beograd, Grobari 1970, i Juzni Front" su objavili da ce bojkotovati danasnju utakmcu. U stvari, doci ce na Jug, nece navijati, i po naredjenju jednog vodje svi ce pocetkom drugog poluvremena otici sa stadiona. Po njihovom pisanju, Uprava FK Partizam nije im dozvolila da unesu navijacke rekvizite (velike zastave, transparente, itd.) i okace ih na ogradu. Po Upravi, UEFA ne dozvoljava unosenje velikih zastava koje se kace na ogradu. Ukoliko dozvole navijacima da to urade, bize novcano kaznjeni. izvor: Partizan.net Napolju je kao sto svi znate pakleno, ja ne znam kako cu izdrzati na tribini a ne smem ni da pomislim kako je igracima na terenu. Sigurno nece igrati: Eme, Tomic i Djordjevic. Bice direktan TV prenos na 2 RTS od 19.30. jos jedna najava Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 27, 2005 Author Report Share Posted July 27, 2005 Partizan-Serif 1:0 (Odita 63. minut) UEFA Liga Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 dobismo ih nekako Partizan - Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Sherif je izbio na prvo mesto najgorih ekipa koje sam gledao ikada. Partizan bled. Radonjitj je uchvrstio mesto najomrazhenijeg igracha Partizana kod mene, i nije mi jasno zashto mu iko daje shansu? Ostali nisu bili mnogo bolji. Jako loshe razmishljaju dok igraju. Ne kretju se dovoljno bez lopte. I pojedinci (Simon i Radovitj) siluju u beskraj. Ipak, znaju bolje, samo je pitanje mozhe li Vermez da ih natera da to bolje i pokazhu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Sherif je izbio na prvo mesto najgorih ekipa koje sam gledao ikada. Partizan bled. Radonjitj je uchvrstio mesto najomrazhenijeg igracha Partizana kod mene, i nije mi jasno zashto mu iko daje shansu? Ostali nisu bili mnogo bolji. Jako loshe razmishljaju dok igraju. Ne kretju se dovoljno bez lopte. I pojedinci (Simon i Radovitj) siluju u beskraj. Ipak, znaju bolje, samo je pitanje mozhe li Vermez da ih natera da to bolje i pokazhu. ← jedna rec.word. Jednom recju nemojte da ponovite ovu igru,zato sto ako me neko bude cimao za Zvezdu moci cu da kazem da ni vi niste nista bolji... Marko Lomic super partija,pitanje je koliko ce da traje taj period da mora da se dokaze... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Svaka cast na pobedi .... Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 ali ipak treba imati u vidu da pfc igra mnogo bolje u gostima... tako da vidimo shta ce tamo pokazati. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 a.)Prva utakmica sezone + umor. b.)Fale stariji (Tomic, Djordjevic, Saveljic, Nadj morao da izadje itd.), a nemanje Saleta su pojedinci doziveli kao smak sveta. Sad se vidi koliko su se oslanjali na njega. Valjda ce neko skupiti muda da preuzme organizaciju (Simon, Radovic). c.)Grobari Jug drve celu tekmu, bojkotuju, napustaju stadion. 15 godina teraju Zeku&Bjeku i nikako da ih oteraju... Atmosfera je i pored solidno popunjenog stadiona bila t-u-g-a!! d.)Ja sam zadovoljan, mislim da cemo tamo biti jos bolji i proci dalje. Nadam se da ce se do tada neko od mladjih opametiti i preuzeti sredinu, jer protiv jacih timova necemo moci ovako. I Grobari bi stvarno trebali da se sastave, jel ovo danas je bilo pozoriste. A zna se kakva je atmosfera kad zagrmi Jug i koliko to nosi igrace. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 dace bog da prorade moldavci u drugom mechu :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 ljudi prva zvanichna tekma su sezoni, siguran sam kako vreme bude odmicalo da tje biti sve bolje. samo da ih posluzhi zhreb u tretjem kolu qualija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Znacxi tuga... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts