G!!! Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 dzaja je i otisao jer vise nije bilo para u zvezdi... znachi toliko je finansijki pukla da je to chudo!... samo je pixi mogao da je izvuche iz sranja u koje su je prethodnici doveli sa svojim vezama sa sponzorima... a neka i pere pare sigurno ce to raditi sa manjom pohlepom nego njegovi prethodnici koji su za 10 godina doveli zvezdu do prosjackog stapa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Bash suprotno, ova zvezda je smorila... Znachi brate ne mogu da ih gledam, kako ne znaju, a toliko je volim <3 Ne znam, bolje da dodje i napravi reformu, nego ovako, dovedemo nove igrache i odma sledece sezone oni zavrshe u Rusiji ili Turskoj... jbg ← Dobro, to ok, znachi voleo bih da dodje neko ko nece da krade i da prodaje igrache svake sezone... Znachi necu Abramovicha koji ce da dovede Ronaldinja i ostale nego neko ko ce da pazi da se ne krade i da zadrzi jednu istu ekipu 5 godina... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Znam da je nemoguce ali sto neces Abrahimovica i Ronaldinha ? Jel su ispod zvezdinog nivoa ili ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Znam da je nemoguce ali Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Danas bi sigurno igrali u ligi sampiona da su ostali Vidic, Stankovic, Zivkovic i ostali... Eto barem te grupe bi igrali, kazem neka se dovede i stranac, ali od zvezdinih para a ne nekog Milijardera... Znachi prodash Stankovica dovedes... neznam, tamo nekog mladog talentovanog brazilca, znachi ne treba nam niko da nam kupuje igrache od svojih para, nego samo da pazi da ovi nashi ne kradu i zvezda bi imala lep tim. Extra sto je dosla Toyota, gde dodju japanci tu nema kradje, dovoljan primer su zuti autobusi u Bg-u, jeste izvalili kako ih chuvaju i chiste. Nema, ako vidi japanc da si sjebo bus, sve ce da povuku nazad, verujem da ce tako da bude i sa Toyotom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 » Click to show Spoiler - click again to hide... «Sagnete se svi Mateusu! » Click to show Spoiler - click again to hide... «Vermez tata! Jbg. moram malo da vas nerviram. ← hehe...opet noodle i njegovi spoleri... a sto se tice Zenge...videcemo...mora nesto dobro da se desi! Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Danas bi sigurno igrali u ligi sampiona da su ostali Vidic, Stankovic, Zivkovic i ostali... ← Da baba ima muda bila bi deda. Pa taj odlazak igraca je kod nas najveci problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 Da baba ima muda bila bi deda. Pa taj odlazak igraca je kod nas najveci problem ← Pa o tome i pricham, ne zelim da dodje rus i da dovede sve zivo u zvezdu nego da zadrzi igrache... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 ne bi voleo da u Zvezdi igra Robinho? Vishe bi voleo Drulica? Tvoja stvar... Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 ne bi voleo da u Zvezdi igra Robinho? Vishe bi voleo Drulica? Tvoja stvar... ← Jbt, voleo bih, ali ne od nechijih para nego od zvezdinih, kojih je sigurno bilo dok ih nisu pokrali Dzajic i kompanija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 ma daj kakvih zvezdinih ili partizanovih para... shta real kupuje Robinja od svojih para? Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 mario, ne kenjaj idi bre igraj dotu, ne proseravaj se na ruru salim se, znaci taj si... pozdrav od glishe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 mario, ne kenjaj idi bre igraj dotu, ne proseravaj se na ruru salim se, znaci taj si... pozdrav od glishe ← hahahahahahah gligo ti si :)))) E eyel, mi je sad poslao poruku... valjda i ti znas nesto o tome... igramo sutra... ? A sto da ne kenjam, to je samo moje misljenje, to onda ne bi bila zvezda i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 brate, zezanje ;) pa znamo se..... a inace, imali smo generalnu probu pred pocetak prvenstva, ni protiv intera niti protiv juvea, vec protiv - Rada !!!! dobili smo 2-0, pantelic je najavio odlazak u hertu, HVALA BOGU!!!! 7000 navijaca pozdravilo zengu i DRAMANIJA!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Znam, bio sam... Bio sam na zapadu... chim Dramani dobiju loptu odma ovacije... kad nije kod njega odma mozes da chujes nesto ovako... : " Baci crncu loptu pi*ka ti materina" ili "bacite chamugi loptu rasisti" Ali kaze chamugi, a naziva ih rasistima... :))) Zapad je keva, majke mi... samo da sedis i da slusas matore kako lupetaju i to ti je dosta :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 baci? valjda dodaj jbt. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 dramani je keva, videcete :D :D :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 8' Jankovic 0-1 17' Mandic 1-1 55' Jankovic 1-2 65' iskljucenje Pavicevica 66' Bulatovic 2-2 80' iskljucenje Davidova Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=[Colonel]=- Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Sjajan rezultat .... nema sta .... :( Quote -In the church they say to forgive... -Forgivnes is between them and God, my job is to arange the meeting ... ---------------------------------------------------------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Jebi ga, nije fer, samo 7 minuta su vam produzili utakmicu :) Zar je josh nekoga briga za nashu ligu u fudbalu? BTW Voleo bih da nekim chudom dobijemo i drugog predstavnika u LS, da ovo sranje od domace lige nema bash nikakav znachaj... Josh bi samo Nebojsha Petrovic, Aca Kovandzic i Vlada Zivkovic balavili na Meridian Superligu pod palicom Dragishe Kovachevica... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 (edited) E grobari ajde palite u vas topic ili postujte nesto normalno...kapiram da je vama zao sto nas niste dobili 5 godina ali opusteno... Edited August 6, 2005 by doca_fcrs_LFC Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Zbog cega moj predhodni post nije normalan? Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 hajduk kula nula nula opet samo bod jebite se fudbalerima opushteno,mi u poslednjih 5 godina nisamo dobili utakmicu na startu sezone. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 (edited) Zbog cega moj predhodni post nije normalan? ← Brate tebi svaka chas' ali nerviraju me ovi smarachi... Edited August 7, 2005 by doca_fcrs_LFC Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 ^^Starbak (valjda) i Colonel (sigurno) su cigani, a Bartuc je Grobar koga boli patka za domaci fudbal (ili fudbal uopste?). Samo polako. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts