Jump to content

Istina je negde tamo

Recommended Posts

Imas na National Geographic-u emisije o kao vanzemaljcima i tako tim stvarima , u kojoj pokazuju neka desavanja (krugovi na poljima , snicmi ufo-ova itd) koja su kao stvarno desila.A na kraju emisije uvek objasne naucnim putem ,ili sami naprave svoje "fake" snimke" kako je to moglo da se namesti, tako da posle toga svi "Beliversi" se verovatno razocaraju.[:)] zatp sto su objasnjenja veoma logicna i uverljiva, ali mozda je i to sve teorija zavere [:D]

A odma posle te emisije ide jos jedna ,tema je slicna , isto tako neke paranormalne dogadjaje pokazuju objasnjavaju i na kraju ih isto ,dokazu da su bukvalno debilna i da su to sve tripovi.

npr: u jednoj emisiju su pustili snimak ,kao nekog do sada najuverljivijeg snimka sa duhovima(mozda znate koji je,desava se kao na nekom parkingu i nesto provido leto okolo naokolo :) ).A odma posle i snimka je doslo i objasnjenje ,tj nacin na koji ovaj snimak moze da se fejkira sa igrackiama kola i 1 lutkicom i nadjete neku shugavu kameru na kojoj se bas nevidi dobro sve i eto vam ghost snimka za net.

A ovaj snimak sto si okacio deluje mi realno zbog traga koji je ostavio na nebu mada svasta moze da se napravi u danashnje vreme da izgleda veoma real.

A i ovaj sajt http://www.area51central.com je smesan

Evo jos jengo zanimljivog sajta http://www.googlesightseeing.com/2005/05/12/ufo

ne verujem da je g00gle ovakvu debilnost stavio na svoj sajt ovo sam ja mogo u paint da napravim :)

http://www.googlesightseeing.com/

Edited by killYg0r

meni je zanimljivija pricha pred spavanje o Neuschwabenland, koga ne mrzi da chita, a sigurno se seca priche kako su josh shvabe pre i za vreme WW2 imali 'tajne' experimente letecih tanjira....I naravno, mozda poznatijeg neuspeha 'civilne' misije, 1946. godine (chini mi se, postoji i tachan naziv te misije, mozda se i setim) pod pokriljem geodetskih i vremenskih istrazivanja...Civilne misije pod pratnjom vojnih brodova i pod vodjstvom nekoga tamo chuvenog americkog admirala iz WW2 ;)

guglajte Neuschwabenland

ili recimo ovo: http://www.think-aboutit.com/Underground/g..._antarctic1.htm (oba dela :))

ili jedna od letelica, Vril-7 (http://www.kheichhorn.de/html/body_vril_7.html) i druga, Haunebu

mnogo toga se izrodilo u Alpenfestung-u, Peenemunde-u i sl. tajnim bazama nacisticke nemacke, a sudeci po fotografijamao chigledno je da je dosta tih UFO-a kasnije vidjanih dosta lichilo na ovako neke kao ova dva (pod pretpostavkom da je sve ovo postojalo i funkcionisalo). Nisu se dzabe ameri dokopali fonBrauna (tvorca V raketa iz WW2), nisu tek tako konstruisali 'letece krilo' (pretecha b2 bombera), nisu dzabe dobili od britanaca gotov projekat za nadzvuchni avion iako su tvorci i realizatori tog projekta bili par meseci blizu prvog nadzvuchnog leta (ugasheni Miles52, kako jedan izvor kaze - However, in February 1946, the project was cancelled 'in view of the unknown hazards' and potential danger to human life - smesno opravdanje, bilo je na diskaveriju ovih dana prica o tome, ljudi sa tog projekta i dan danas nisu dobili informaciju sta se desilo sa time chemu su posvetili zivot i zasto je projekat predat tek tako u ruke amerima) i nisu dzabe urnisali i pokupili brdo stvari iz Tesline gajbe posle smrti. Naravno, SSSR je bio velika pretnja, ko zna chega su se oni tek dokopali :D....

Elem, danas kada nema vise SSSR-a, a Kina i Indija napreduju ohoho, ne chudi sto su poslednjih godina najintrigantnije priche o UFO-ima iznad tih prostora (nailazio sam i na linkove sa, tipa, indiadaily.com) kao nekad iznad nazzi nemachke i amerike od 1947. pa nadalje

lele, cela ova pricha je mnooooooogo shiroka tema, mnoooooogo je fejka na sve strane, treba stvarno biti mozak i pohvatati sve u neku logichnu celinu, ja se nadam da cu uspeti to za kojih 40-ak godina ako se potrudim, chisto da bih imao unuchitjima sta da preprichavam pred spavanje :D

edit.01 - sad tek vidim koliko je nepovezan post, snadjite se kako znate, meni je vec par meseci konfuzija totalna u glavi od silnih linkova i textova sto sam prochitao sto po preporuci, sto po tome kako sam na koji naisao, i stvarno, nisam bas ni siguran da bi sutra da me neko pita znao da kazem ista konkretno, bas ima brdo toga...A i pre me ova tema zanimala, al bio sam mnogo mladji, nije bilo neta i vrlo je ogranichen bio izvor informacija, moz misliti sta se desilo kad mi je palo na pamet da ponovo, na netu, potrazim ono sto me zanimalo kad sam imao 16-18 godina :)

Edited by Ji 4Tze

killYg0r-re jel znash gde mogu da se nadju ti snimci sa National Geographic-ka tj da se downloaduju ako neznash bar mi reci kad se prikazuju te emisije

Pa obe ove emisije ,sto sam spomenuo , su bile jedno pola sata posle mog posto na tv-u.Ne znam ni ja tacno kad pocinju .Snadji se [:)] sta da ti kazem google ili pogledaj u novinama.

postoji jedna teorija da su leteci tanjiri ili NLO ustvari ljudi iz neznam 34. veka kod kojih je putovanje kroz vreme sasvim regularna stvar i dosli u u sightseeing 21. veka :)

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

postoji jedna teorija da su leteci tanjiri ili NLO ustvari ljudi iz neznam 34. veka kod kojih je putovanje kroz vreme sasvim regularna stvar i dosli u u sightseeing 21. veka :)

pazi sve je moguce i ja kapiram da verovatno nismo sami al ova teorija mi bash zanimljiva na chemu je taj nauchnik bio kad je rekao ovu teoriju

dunno nije naucnik neg sam na nekom filmu gledao, ali u principu sasvim realna i moguca stvar.... ako je to zapravo to onda raduje cinjenica da je ljudska rasa u buducnosti toliko evulirala da ne koristi izum za izmene proslosti i ratove, nego za eto sightseeing.. opet ko zna da neke dogadjaje nisu izazvali ljudi iz buducnosti .. fuck... mnogo zbunjuje to putovanje kroz vreme

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Ne mora da znaci, to nece biti skoro, znaci mozemo da ocekujemo da ljudi dosta evuliraju u tom pogledu... posto broj ratova i podrska naroda ratovima linearno opada s godinama.. ako se taj izum i nacin putovanja strogo kontrolise mislim da ne bi trebalo biti problema