millanče Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Nervira me,a ne znam da li je normalno sto tastatura ne moze da podnese pritiskanje vise tastera.Npr u Need4speed undrgr2 mogu da drzim accel(up arrow),i nitro(alt),i pritom mogu da skrecem desno,a ne mogu levo!Jel' ovo treba tako ili se moze mozda nekako promeniti?Promili smo se da igramo Cadillacs&Dinosaurs na MAME32,u paru,mnogo je jako,a i ColinMcRae u splitscreen-u je extra,a ovo mnogo iritira.Jel' moguce nekako povezati 2 tastature na komp i resiti se ovog problema? thx in advance... Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 "to tako treba" ... jeftinije tastature, posebno ps/2 vole da prave frku sa pritiskanjem vise tastera odjednom. Dve tastature na jednom kompu? Jedna u ps/2 druga u usb (probano u praksi) ili dve na usb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 to je dobar fazon za warcraft na primer :) jedna je skroz normalna, a na drugoj povadis sve sto ti ne treba Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 "to tako treba" ... jeftinije tastature, posebno ps/2 vole da prave frku sa pritiskanjem vise tastera odjednom. Dve tastature na jednom kompu? Jedna u ps/2 druga u usb (probano u praksi) ili dve na usb. ← Sad se setih, je si li uspeo na kraju da podesi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Hmmm... i ja imam taj problem dugo kod kuce na kompu i strasno se nerviram kad vidim one tastature u igraonicama od 150 kinti koje to mogu... Ni moja nije nesto extra, ali je sigurno bolja od gore pomenutih... btw imam onu crnu logitech dragonfly tastaturu. Pitao sam mnoge, a niko mi nije tachno odgovorio... jel postoji mozda neko podesavanje koje bi mi omogucilo to ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 21, 2005 Author Report Share Posted July 21, 2005 "to tako treba" ... jeftinije tastature, posebno ps/2 vole da prave frku sa pritiskanjem vise tastera odjednom. Dve tastature na jednom kompu? Jedna u ps/2 druga u usb (probano u praksi) ili dve na usb. ← Probacemo to.... Inace,MK3 meni radi ok kad igram sam,ne blokira,cak sam igrao i preko LAN-a(onaj ZSNES emulator je CHUDO!),ali nismo probali na jednnoj tastaturi dvojica-o kakvom je kucanju rec? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Ljudi i ja imam frku pa da ne otvaram novi topic. Neke igrice mi se ponasaju kao da non-stop drzim pritisnute dugmice na tastaturi. Npr. u Icy Tower mi cikica sam skace, a kad udjem u Fifu meniji se sami otvaraju i zatvaraju. Ja ne mogu nikako da uticem na to, samo da ugasim igricu preko ctrl,alt,delete. Inace tastatura mi radi normalo sto se tice pisanja. Jel zna neko u cemu je problem, mnogo se nerviram zbog Fife. Bas fina igrica. :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 ^ a da probash da je ochistish :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 25, 2005 Report Share Posted July 25, 2005 Nije problem u tastaturi, probao sam i sa drugom. Sve isto. Mada, na svako 10 paljenje kompa zna i da radi normalno. Bas me interesuje u cemu je problem? Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 huh.. mozda je port u pitanju.. probaj na usb da je stavis? Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 ^^Nema USB, samo PS2. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts