Mikica Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 pa dobro brate...zar ne vidite da VETJINA (to je vishe od 50%) hoce da igra 1.6 ?! a ne je8eni mrtvi sors koji igraju samo shljivovica, hajli i kojot ?! nisi mi odgovorio na "Sto prosle godine niste stavili CZ umesto 1.6 ? a ?" zar nije bolje da na turnir umesto max 4 ekipe dodje 32 i da na neki nacin "stvarno poboljsate kanter" ?! ← Moze vas 99% da hoce da igra CS 1.6, ali ako se na zavrsnom turniru u Singapuru igra CS:S opet ce se igrati CS:S. Jer u suprotnom opet dolazimo na pitanje zasto se ne igra CS 1.5 ? Jer i ja znam puno ljudi koji bi pre igrali 1.5. Sto se tice CZ, navedi mi tu veliku razliku izmedju CS1.6 i CS CZ. Quote mikica@compland.co.yu ComputerLand Games Link to comment Share on other sites More sharing options...
5holaja Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 dabome.... Quote SJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 20, 2005 Author Report Share Posted July 20, 2005 Moze vas 99% da hoce da igra CS 1.6, ali ako se na zavrsnom turniru u Singapuru igra CS:S opet ce se igrati CS:S. Jer u suprotnom opet dolazimo na pitanje zasto se ne igra CS 1.5 ? Jer i ja znam puno ljudi koji bi pre igrali 1.5. Sto se tice CZ, navedi mi tu veliku razliku izmedju CS1.6 i CS CZ. ← Mikice uz duzno poshtovanje razlika je puno velika prvo u dinamicnosti igre pa posle u pucanju, svaki pro gamer ce reci da mu source ne pristaje source mogu da igraju mala deca koja 1.6 nisu ni upalila nikad u zivotu pucash rafal sa dugog na dugo i pogadjah u glavu "TRCI PUCAJ TRCI PUCAJ".Najveca glupost na svetu je unishtiti wcg zbog glupave igre verujem da u odnosu na proshli ovaj ce bilti 0 posecenost e sad da zatrazim neke odgovore od nadleznih 1.Zashto proshle godine niste stavili CS:CZ kao u San Franicku ? 2.Zashto se u americi,poljskoj,slovenic,ceshkoj igra 1.6 a ne cs-s 3.Zashto ste promenili sa cs1.6 na cs:s,znamo svi da nije zbog mailova Mislim da bi sada svi pro gameri trebali da se dozovu pameti i da shavate jacinu formiranja jednog cs saveza koji ce biti zaduzen za ovakve stvari.Kad sad mi napishemo kao pojedninci da necemo da dodjem njih zabole a da imamo savez i da im napishemo da cemo bojkotovati i tekakao bi ih zabolelo pa bi se zapitali sta rade........ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Jel mogu ja da prijavim ekipu za source ?!?!? Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
JasoN Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 @Mkica 1.Prvo si rekao da one dve navedene firme najvise rade na poboljsanju nase CS scene, a posle toga da ti je svejedno koliko ce ekipa doci na WCG u kanteru i da ima mnogo drugih igrica <-- ne znash ni sam sta pricash ! 2. Za ove dve firme sto si naveo <--- to nije tacno, ima jos jedna koja mnogo vise radi za ovaj nas CS ali necu da je imenujem, ali uostalom to nije moja stvar ! 3.Zasto mi srbi uvek moramo da se pravimo pametni , kad kao sto je kobrica rekao nekoliko zemalja organizuje quali u 1.6, a tih nekoliko zemalja je za klasu ispred nas u kanteru(realno) ! Umesto da sledimo njihov primer mi tripujemo da cemo ispasti pametniji ako to ne uradimo ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kobrica2004 Posted July 20, 2005 Author Report Share Posted July 20, 2005 @Mkica 1.Prvo si rekao da one dve navedene firme najvise rade na poboljsanju nase CS scene, a posle toga da ti je svejedno koliko ce ekipa doci na WCG u kanteru i da ima mnogo drugih igrica <-- ne znash ni sam sta pricash ! 2. Za ove dve firme sto si naveo <--- to nije tacno, ima jos jedna koja mnogo vise radi za ovaj nas CS ali necu da je imenujem, ali uostalom to nije moja stvar ! 3.Zasto mi srbi uvek moramo da se pravimo pametni , kad kao sto je kobrica rekao nekoliko zemalja organizuje quali u 1.6, a tih nekoliko zemalja je za klasu ispred nas u kanteru(realno) ! Umesto da sledimo njihov primer mi tripujemo da cemo ispasti pametniji ako to ne uradimo ! ← bash sam se razocarao zbog svega voleo bih da se neko tamo seti i da isti dan kad aje wcg-quali napravi turnir sa nekim prosecnim fondom nagrada ili da pobednik putuje negde na pripreme bilo sta samo da niko ne ode na budjavi CS-SOURCE,pa ce onda da ih zaboli poshto ih ne boli sad-a. Quote Enzo says: ja poceo se derem ceo bus me slusa Enzo says: ALO BRE SI NORMALAN TI DECKO Enzo says: imam ga i na stimu bata = mali zen Enzo says: igraju GM vs ne znam ni ja ko Enzo says: i pita lik pod kojim nickom igra hamla ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlatoPlus|DODGETHIS Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 (edited) Hahahaha koji si ti lik mikice...U tvojim recenicama toliko kontradiktornosti da to nije normalno...Ma boli tebe dupe ti ces i ovako i onako putovati u Singapur da li se igrao CSS ili CS 1.6... Znaci ako ti ne znas da skoro ni jedna igraonica ne omogucava(tj. nema ni 5 racunara na kojima je instalira CSS) da se igra CSS onda pocinjem stvarno da mislim da si glup...eeeeee covece pa ovde nema gde da se vezba CSS a kamoli preko neta da nadjes protivnika.(veruj mi stranci vise bojkotuju CSS nego mi)..U tome se vidi koliko poznajes(pratis) nasu i svetsku scenu!!!! A ne znam da li ti je bas sve jedno da li ce se pojaviti 5 ili 32 klana..Ako ti se pojavi 5 mozda i dobijes za sledcu godinu organizaciju WCG-a kod nas..Znas i sam da ce strance da zanima odakle tolika popularnost kod nas... Umesto da ste najavili da ce se igrati CSS na WCG-u pre 3-4 meseca(da bi mogli klanovi da se spreme kao i igraonice) vi iz debilnih(" dobili smo par mailova" ) to govorite mesec dana pre tura... znaci lol za TFT ekrane..Kako ce ceo dogadjaj lepo da izgleda.. Edited July 20, 2005 by PlatoPlus|DODGETHIS Quote McGulash (Stepa) - U Zemunu zhive 4 choveka: ti (pokazuje na dodza), opti i josh jedan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikica Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Hahahaha koji si ti lik mikice...U tvojim recenicama toliko kontradiktornosti da to nije normalno...Ma boli tebe dupe ti ces i ovako i onako putovati u Singapur da li se igrao CSS ili CS 1.6... Znaci ako ti ne znas da skoro ni jedna igraonica ne omogucava(tj. nema ni 5 racunara na kojima je instalira CSS) da se igra CSS onda pocinjem stvarno da mislim da si glup...eeeeee covece pa ovde nema gde da se vezba CSS a kamoli preko neta da nadjes protivnika.(veruj mi stranci vise bojkotuju CSS nego mi)..U tome se vidi koliko poznajes(pratis) nasu i svetsku scenu!!!! A ne znam da li ti je bas sve jedno da li ce se pojaviti 5 ili 32 klana..Ako ti se pojavi 5 mozda i dobijes za sledcu godinu organizaciju WCG-a kod nas..Znas i sam da ce strance da zanima odakle tolika popularnost kod nas... Umesto da ste najavili da ce se igrati CSS na WCG-u pre 3-4 meseca(da bi mogli klanovi da se spreme kao i igraonice) vi iz debilnih(" dobili smo par mailova" ) to govorite mesec dana pre tura... znaci lol za TFT ekrane..Kako ce ceo dogadjaj lepo da izgleda.. ← Prvo nauci da kulturno razgovaras da bi mogao nesto da mi pricas. Drugo, ako ides samo u jednu igraonicu u kojoj ne postoji CS S to je tvoja stvar. Ja znam za vise igraonica u kojima ima CS S. Trece, koliko ko poznaje nasu i svetsku scenu... Nemoj da si smesan. Na koliko si ti domacih turnira bio ? A na koliko turnira si bio u svetu ? Cetvrto, nosioci licence za sledecu godinu za WCG smo opet mi, a verovatno i 2007. Peto, znas koliko njih dotice popularnost CS-a kod nas ? Nista ! Sesto, tu si jedno u pravu. Izgledace fenomenalno. Uostalom, bices tamo pa ces videti. Quote mikica@compland.co.yu ComputerLand Games Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 mikice uzmi noz i skoci sa mosta... :/ nhf nije ti fazon i toki te lepo ugasio/objasnio ti !! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
5holaja Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 (edited) Prvo nauci da kulturno razgovaras da bi mogao nesto da mi pricas. Drugo, ako ides samo u jednu igraonicu u kojoj ne postoji CS S to je tvoja stvar. Ja znam za vise igraonica u kojima ima CS S. Trece, koliko ko poznaje nasu i svetsku scenu... Nemoj da si smesan. Na koliko si ti domacih turnira bio ? A na koliko turnira si bio u svetu ? Cetvrto, nosioci licence za sledecu godinu za WCG smo opet mi, a verovatno i 2007. Peto, znas koliko njih dotice popularnost CS-a kod nas ? Nista ! Sesto, tu si jedno u pravu. Izgledace fenomenalno. Uostalom, bices tamo pa ces videti. ← Nisam otvorio topic da bi se ljudi prepucavali izmedju sebe samo trazim logicne odgovore na postavljena pitanja,jel moze neko iz te organizacije da odgovori ? by Kobrica Edited July 20, 2005 by 5holaja Quote SJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 1.6 bi treba da se igra definitivno... Pola ljudi nema uslove za source... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlatoPlus|DODGETHIS Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 (edited) Prvo nauci da kulturno razgovaras da bi mogao nesto da mi pricas. Drugo, ako ides samo u jednu igraonicu u kojoj ne postoji CS S to je tvoja stvar. Ja znam za vise igraonica u kojima ima CS S. Trece, koliko ko poznaje nasu i svetsku scenu... Nemoj da si smesan. Na koliko si ti domacih turnira bio ? A na koliko turnira si bio u svetu ? Cetvrto, nosioci licence za sledecu godinu za WCG smo opet mi, a verovatno i 2007. Peto, znas koliko njih dotice popularnost CS-a kod nas ? Nista ! Sesto, tu si jedno u pravu. Izgledace fenomenalno. Uostalom, bices tamo pa ces videti. ← To sto tebi smeta sto sam ja direktan,jbg-a tvoj problem. Hm,navedi neke igraone.. Ako tebi nista ne znaci to sto ljudi koji su trenutno u vrhu nase MP i CS scene( a tu ne racunam sebe) misle da bi trebalo da se igra CS 1.6 onda mislim da imas problem.Ovo je samo dokaz da radis po svom nahodjenju i svojoj zelji i da neslusas same igrace(ali razumem te donekle,mora da se zaradi).Ali opusteno..Nadam se da nam zbog tebe i slicnih tebi nece oduzeti WCG kao sto su nam oduzeli CPL... E znas sta je najbolje: da na ESL-u igramo CS 1.6, WCG igramo CSS a turnire CZ...Pa ces onda biti zadovoljan...Imas na svim poljima da zaradis A to da ce mo se videti na WCG-u..Sigurno..Da se smejem sa ostalim igracima celom CS dogadjaju na WCG-u...Znaci smorio si nas do jaja sve... Edited July 20, 2005 by PlatoPlus|DODGETHIS Quote McGulash (Stepa) - U Zemunu zhive 4 choveka: ti (pokazuje na dodza), opti i josh jedan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 ili da zapalimo SC zajedno sa wcg licencom ? Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 E znas sta je najbolje: da na ESL-u igramo CS 1.6, WCG igramo CSS a turnire CZ...Pa ces onda biti zadovoljan...Imas na svim poljima da zaradis ahahahhahahahha. LOL. TRUE SO TRUE !! !!! Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
dYLe Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Logicno bi bilo da kod nas igramo cs:s, medjutim ne da nema uslova, nego je jednostavno nemoguce igrati cs:s. Npr. mi kao ekipa mojo zelimo da se spremamo za wcg quali. Kako mi to da uradimo kad je nemoguce odigrati bilo kakav oblik pcw-a, da li u lanu ili na netu (pogotovo na netu, jer znamo da cs:s uglavnom igraju igraci koji svoju sansu vide time sto su prvi poceli da igraju cs:s, dok 99% timova sa kojima vredi igrati igraju 1.6) Razumem i tebe Mikice sto zelis da na vreme krenemo da igramo cs:s, da pratimo trendove, ali ovo je previse ishitren korak koji moze samo da skodi. Quote Ponekad moras proci pakao da bi stigao u raj Link to comment Share on other sites More sharing options...
massive Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 ja mislim da je to sve o cs-s velika glupost source je sranje, igrica ni blizu igriva osnovnom cs-u! to je pokusaj prisiljavanja nase scene da predje na source, iako za tim nema nikakve potrebe... igramo ono sto valja, a ne ono sto se mora, po zapadnim pravilima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 @massive mislim da se ovde pricha o WCG-u. ok igramo ono shto valja, ALI NE NA WCG-u ! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 ja mislim da je to sve o cs-s velika glupost source je sranje, igrica ni blizu igriva osnovnom cs-u! to je pokusaj prisiljavanja nase scene da predje na source, iako za tim nema nikakve potrebe... igramo ono sto valja, a ne ono sto se mora, po zapadnim pravilima... ← hm da... koreja i zapad :) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ma bjeli nije sada korea i zapad i te price. Ne znam za sve moje saigrace ali biza i ja cemo dosta da razmisljamo da li cemo da igramo source ili ne. Mislim nije ista igra definitivno. A uostalom posto nece biti takmicenje skill-a nego random taman truja i seki da ulete umesto nas dvojce. Ko zna mozda su to buduci H i P. :DD U svakom slucaju sve sto mislim sam reko na ovih 6-7 strana. SMOR SMOR SMOR SMOR i opet SMOR! Quote !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Da i jos nesto da dodam. U narednih 3 nedelje pre wcg-a kod nas, kgb-team ce verovatno ucestvovati na 2 takmicenja u cs 1.6 i igrati online ligu(ne bitno koja) u istom. Zamislite sada kako ce jebeno nama biti da igramo 1.6 i idemo na takmicenje a uperedo moramo da igramo igru koja je sasvim nova i u kojoj smo pocetnici. Kao pocetnici moramo dosta da igramo da bi sve fore izvalili i slicno. To je najveci razlog zasto se sve ekipe ovde bune. Kako da igramo 2 razlicite igre u isto vreme ?????? Nadam se po ne znam koji put da ce org. wcg-a da se predomisli, barem kod nas. poZ Quote !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shone Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 http://forum.klanrur.rs/index.php?showtopic=30701 Quote Never argue with an idiot. They drag you down to their level, then beat you with experience. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Show_Time Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 kako ste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beogrid.blade Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Mikice da si rekao da se igra sors pre 3-4 meseca ok bi bilo.Ma mrzime da pishem ovaj lik Mikica je ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 nikoga ne branim , ali i malo sam cirka .... pa mi oprostite... source se mora igrati i to je tako , odredjeno po wcg , pcg,dcg i qrac palac cg cemu vec.... tako da ova uzaludna prica i pljuvanje ne idu nigde... medjutim , kada vam je prvi put dosla verzija 1.4 na verziju 1.3 svi ste se bunili i pljuvali je ... svi ste igrali 1.3 i govorili "1.4 se nikada nece igrati , to je sranje itd." i vecina klanova je igralo 1.3 (stari G,recimo koji je dominirao u 1.3 ) i oni su ownovali , medjutim par timova je ipak igralo 1.4 (stari GcV) i pobedilo na grand finalu (gde ono bese , dalas or what... ? ) i otisli su prvi u svet (gledano na nase klanove) .... e pa tako cemo svi morati i sa sourceom , ni meni se nesvidja,ali to je sudbina i tako ide kroz celu gaming istoriju ... znaci svu su pljuvali q3 kada je izasao pa se igrao bruka... pljuvali war3 pa se igrao , pjuvali 1.4 a kasnije i 1.6 pa se igrao itd... i tako u beskonacnost.........,predjite kada je vreme,nemojte dati da Srbija kasni .... btw... svi su mogli da predpostave da ce se igrati cs:s na grandfinalu jer je ceo jebeni cpl vristao da ce da se switchuje na source i napravili su source tur... videcemo sta cpl , da kaze a vama je svima super 1.6 , ali zasto... pa zato sto je bio jebeno za dz... nisi morao da ga placas da bi igrao , a sada kada je valve video foru da zaradi i stavio steam , sada se nikom ne igra.... morph1 has spoken , toliko od mene cilj ovog posta nije bio sirenje hejta , ili bilo cega slicnom tome ,cak vise postovao sam ga prijateljski da pomognem nekima u razjasnjavanju istine (btw.. kada god kacim neki vazan post , ili topic , napisem ovo , jer ima brdo klinaca i degena na ovom cool forumu,na koji dolazim da se opustim , a svaki dan vidjam ovde postove koji na pametne stvari , bacaju hejt itd....i nadam se da ce admini da srede situaciju oko istih , chillout man ) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 taj cpl gde su g i gcv igrali finale se igrao na 1.5 btw, 1.4 je trajao metar dana ako i toliko Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts