E jebes baku Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 nevazno , i sada ima mesec dana da se spremi za source , ko je skontao sta sam hteo da kazem , skontao je Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 e jebes baku u svim verzijama je bilo isto pucanje a sors je tolka promena da ce biti bolji igrac koji je igrao mrtvi medal of honor ili betlfild , zato se masa i tako buni i sto posto se nece preci na tu verziju Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 stepo tako je pricano za sve "nove" verzije CS-a... slazem se sa cinjenicom da je sors najvise promenjen... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
< x3m > stepa Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 svipke nemoj me terati da trazim logove kad je izasao 1.6 dobro se secam svi su masovno presli i svi srecni (na netu) u novom sadu su posle bukvalno druge nedelje izbrisani iz svih igraonica 1.5 Quote маракана дал је пуна ил смо само ми, наша ће те песма увек звездо носити, не жалимо наша грла нити дланове, а ти само храбро бори се. http://www.sk-gaming.com/member/stepa-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
konfuzni Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 taj cpl gde su g i gcv igrali finale se igrao na 1.5 btw, 1.4 je trajao metar dana ako i toliko ← ako je trajalo i nedelju dana , koliko se ja secam Quote I wish that BACKSPACE works in life!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 ako je trajalo i nedelju dana , koliko se ja secam ← bolje znash verovatno :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 e jebes baku u svim verzijama je bilo isto pucanje a sors je tolka promena da ce biti bolji igrac koji je igrao mrtvi medal of honor ili betlfild , zato se masa i tako buni i sto posto se nece preci na tu verziju ← E sad tje ti ljudi sto su igrali medal of honor i betilfild da igraju source, i samim tim tje nam se poboljshati malo CS:S (cs) scena Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 sve to stoji i ja sam protiv source-a , ali prelazak je neizbezan,kad tada a na nama je da odlucimo sta cemo da radimo btw. u bp , prelazak sa 1.3 na 1.5 trajao je jako dugo , isto kao i sa 1.5 na 1.6 a vise ni nema ekipa , tako da smo se switchovali vec na source Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepra Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 usporite malo.. please.. Znachi ovo je tur u CS: Source..... Da je u WarHameru bio bi u warhameru... Nerazumem raspravu. CSS je apsolutno druga igra u odnosu na CS 1.6. neradi se o patchu ili blagoj konverziji nego o sasvim novom konceptu igranja. Stoga i sledi logika: Ovo je tur u CSS-u. Kraj. Ko oce nek dodje. Ja lichno ne bih spajao ove dve igre jer su nespojive. CSS je blizi Raven Shieldu nego CS-u. Sporiji je par puta i dosta precizniji. Kraj rasprave ko hoce da se takmichi u CSSu neka dodje. E da Josh neshto, to je josh uvek source tj. nedovrshena i neoptimizovana igra. Dok neko dovoljno velik ne "pritisne" Vivendi igra nece doziveti pomak ka originalnom konceptu tj. CSu. Iz ovoga sledi da nedovrshena stvar uvek ima vecu hardwersku zahtevnost nego u potpunosti optimizivana igra. Stoga dzaba nama hardware-a kad moramo da premashimo realne prohteve za 100% da bi dobili "sportsko" upotrebljive performanse. Ja lichno ne smatram da je vreme za Source u takmicharskom smislu. CS je evoluirao dobrih 2 godine do prave i maximalne expanzije i sportskog karaktera i prihvatjenosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:mAnt3Ra: Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 ma nema sad se CSS igra gotovo na svim vecim turnirima jer je ebani valve tako rekao... :) ali je css ipak veliko srnje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 sta ti znas ? Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 ma nema sad se CSS igra gotovo na svim vecim turnirima jer je ebani valve tako rekao... :) ← Pa do sad se igrao samo na CPL-u i to zajedno sa CS 1.6... Videcemo shta ce biti posle WCG-a, poshto ni ESWC, ni ESL, ni WEG nisu preshli na CS:S. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 nadamo se da nece ni posle wcg-a da predju ;) Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 (edited) pa za sad nema nikakvih najava... ESL pocinje i EPS VII sa 1.6; eno i todi se ponovo vratio u a-L da igra 1.6, a bio je preshao na CS:S... Edited August 3, 2005 by brank0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:mAnt3Ra: Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 (edited) sta ti znas ? ← o cs-u znam 100X vishe od tebe.... ako te to interesira Edited August 3, 2005 by :mAnt3Ra: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 (edited) ako ti tako mislis :) nvm gl hf svima na wcg-u cu there @corey - lik ne zna da hoda :) i jos je hrvat ! Edited August 3, 2005 by Sale <die bitch> Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Juu sale prozivkaa :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:mAnt3Ra: Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 ma sale ti si ninja.... pa jeste neznam da hodam..sta da radim... bravo ninja :) ej: corey si skonto ono za botove :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 Ma batalio sam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 pa za sad nema nikakvih najava... ESL pocinje i EPS VII sa 1.6; eno i todi se ponovo vratio u a-L da igra 1.6, a bio je preshao na CS:S... ← da sa jednostavnim razlogom onaj ko je dobar u CS nije i u CSS... jel u CSS mali igraci postaju veliki a veliki ako ne igraju dovoljno postaju mali.. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 samo se ti nadaj sweep :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 nenadam se ja... nisam rekao da tju da sabijam.. nego evo ti brankove price Todi iz a-Losersa nije uspeo da bude TOP.. a neki za koje se nije culo jesu.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brank0 Posted August 4, 2005 Report Share Posted August 4, 2005 svipke, cs:s jednostavno nije zazhiveo i to je to. Da li ce, ne znam, ali ako to zavisi od igracha onda je odgovor NE. Od EU top klanova trenutno jedino mTw ima cs:s ekipu, slichno je i u USA. I da, posto vec prichash kako je todi pocheo 1.6 ponovo zato shto mu u cs:s nije ishlo, evo ti p0s koji je igrao za powergaming (osvojili CPL cs:s) ili elude (igrao za TEC ranije) koji su takodje bili preshli na cs:s a potom se vratili da bi igrali za exigent, sasvim prosechnu cal-i ekipu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 brank0 jedno je da li si dobar u CSS-u a drugo da li imas gde da se dokazes... CS:S momentalno ima 1 takmicenje(veliko i vredno pomena) tako da ne mozes da poredis CS 1.6 i CS:S sada... a da li tje motji u budutjnosti videtjemo :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
beogrid.blade Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 sviperu docicemo soja i ja da te obidjemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts