ZeRoQL Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 26 April 2005. Al Asad, IRAQ It's a wall of sand traveling at 60 mph. At this point I'm running for cover. This picture was taken 1 min later and its dark as night. Reporting live from Al Asad, Air Base Look like something out of "The Mummy" http://www.image2share.com/g.php?g=gwje6cyxfj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 lolara:)))) al je bio lep prizor tamo njima kad je neko pogledo kroz prozor:)))) eh da vidim sad koja bi marka usisivaca ovo usisala:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 the greatest power of all, always underesimated, the power of wind! Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 u jebote, ko se tamo gadja nuklearkama Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Stvarno zanimljive fotke... Bash bih voleo da sam bio tamo :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invader Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Wow, stvarno izgleda zastrasujuce, tamo je to njima normalna pojava... Quote It's kinda hard when you don't know the meaning, but everything happens for a reason Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Pustinjska olujchina - pustinjski pesak je sitniji i lakshi od ovog rechnog kojeg ima kod nas, samim tim lakshe se podize u vazduh. Secam se pustinjskog vetra "gibli" dok sam zivei u Libiji - umeo je bash dobro da podigne pesak. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 iz libije u rusiju :) bas volish temperaturne extreme :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 U Libiji sam ziveo dok sam bio mali i dok Ameri nisu krenuli da bombarduju... Inache po pitanju ratova - najjachi je moj cale: Bio je u Bagdadu kada su ratovali Irak-Iran, pa je onda radio u Libiji dok Ameri nisu bombardovali. Pa je bio u Kuvajtu, pa u Bagdadu opet kada je bila frka oko Desert Storma. Onda je otishao u Rusiju da radi pa je pochela Chechenija. Sad je u Slovachkoj, tako da ako tamo krene neko sranje znate zbog koga je Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Proshle godine u Egiptu sam imao susret sa peshchanom olujom (objasnili su nam vodichi koji su trebali da nas vode na voznju ATV-ovima (4x4) da je to mala olujica). Sakrili smo se u neku gradjevinu njihovu dok nije proshla (~2h). Nishta se nije videlo. A ovo na slikama je zajebano do jaja . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Moja tetka je par godina zhivela u Iraq (bilo pre vishe od 20 god) kazhe da pesak ulazi bukvalno kroz pore od kozhe...znaci uzhas Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Kako je jebeno dobro....imam osećaj da bi se usro da sam tamo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Moja tetka je par godina zhivela u Iraq (bilo pre vishe od 20 god) kazhe da pesak ulazi bukvalno kroz pore od kozhe...znaci uzhas ← Ma jeste, ulazi kroz pishu Pustinjski pesak jeste sitan, ali nije toliko sitan. On fino ulazi u nos, ochi, odecu i sve vece rupice koje ljudi imaju na telu... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 da, nije to meseceva prasina:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Ma jeste, ulazi kroz pishu Pustinjski pesak jeste sitan, ali nije toliko sitan. On fino ulazi u nos, ochi, odecu i sve vece rupice koje ljudi imaju na telu... ← ..i onda kad pr'nesh, napravish ovakav oblak! :)) Devil's fart! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts