Jump to content

Sand Storm from HELL in Al Asad - Taken Sunday...

Recommended Posts

Pustinjska olujchina - pustinjski pesak je sitniji i lakshi od ovog rechnog kojeg ima kod nas, samim tim lakshe se podize u vazduh. Secam se pustinjskog vetra "gibli" dok sam zivei u Libiji - umeo je bash dobro da podigne pesak.

А в чем сила, брат?

U Libiji sam ziveo dok sam bio mali i dok Ameri nisu krenuli da bombarduju...

Inache po pitanju ratova - najjachi je moj cale: Bio je u Bagdadu kada su ratovali Irak-Iran, pa je onda radio u Libiji dok Ameri nisu bombardovali. Pa je bio u Kuvajtu, pa u Bagdadu opet kada je bila frka oko Desert Storma. Onda je otishao u Rusiju da radi pa je pochela Chechenija. Sad je u Slovachkoj, tako da ako tamo krene neko sranje znate zbog koga je [:D]

А в чем сила, брат?

Proshle godine u Egiptu sam imao susret sa peshchanom olujom (objasnili su nam vodichi koji su trebali da nas vode na voznju ATV-ovima (4x4) da je to mala olujica). Sakrili smo se u neku gradjevinu njihovu dok nije proshla (~2h). Nishta se nije videlo. A ovo na slikama je zajebano do jaja [:D].

Moja tetka je par godina zhivela u Iraq (bilo pre vishe od 20 god) kazhe da pesak ulazi bukvalno kroz pore od kozhe...znaci uzhas

Ma jeste, ulazi kroz pishu [:D] Pustinjski pesak jeste sitan, ali nije toliko sitan. On fino ulazi u nos, ochi, odecu i sve vece rupice koje ljudi imaju na telu...

А в чем сила, брат?