Highl1 Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 a od kada pochinju uplate? ← pishe sve na wcg forumu jelte :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 ma idi u ns,taman da opet yurica ispushi :D ← Owned. Znachi, moguce je da Sharky, Duke, Fata ili ko vec iz BG-a ostane nekvalifikovan, zbog 32 druga prijavljena igracha? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 vi sigurno niste culi za suboticu jer ne znate ni kako se zove tacno grad :) ← Poenta odgovora je i bila to sto je on pogresio...Ne verujem da nisi shvatio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 da, ali cemo verovatno srediti da top8 sa proslog wcg-a ima zagarantovana mesta na beogradskom qualifieru za main event (tj 27-og) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 YeeeeeeeeeeeeeY! Ja sam bio u top 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 zar nisu predkvalifikacije 27og a main event 28og? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Top 8 sa poshlog wcg qualija ce imati zagarantovano mesto ne na qualyju nego na predkvalifikacijama, jer u BGD-u mozhe da se prijavi samo 32 ljudi za predkvalifikacije, pa da ne bi ostali totalno bez mogucnosti da uopshte igraju, jer kojih 32-je se prvi prijave igraju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Top 8 sa poshlog wcg qualija ce imati zagarantovano mesto ne na qualyju nego na predkvalifikacijama, jer u BGD-u mozhe da se prijavi samo 32 ljudi za predkvalifikacije, pa da ne bi ostali totalno bez mogucnosti da uopshte igraju, jer kojih 32-je se prvi prijave igraju. ← bravo poaro :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 da, ali cemo verovatno srediti da top8 sa proslog wcg-a ima zagarantovana mesta na beogradskom qualifieru za main event (tj 27-og) ← Khm . Onda cu da igram, inache nisam u BG-u do 15. pa cu da vidim da me neko prijavi (Highl1? ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attila Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Da i videces legendarnog Targu, posto ce i on dodji na wcg,, ide mu se u Singapur, nikada nije bio :)) jer to onaj decko sto drzi onako smesno mis kome sam bacao atomke ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyro Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Ja znam za battle.net tek od 1.16 ver. tako da nemam pojma kakav je bio 1.14 amm,iako sam cuo da ga mnogi hvale, meni je ovaj skroz ok,zelim da mi upadaju igraci koji imaju dobar skill a ne koji imaju slican lvl to me ne zanima,ako ikad postanem dobar igrac dokazacu to u lan-u ne na ladderu,tako da mislim da je ovaj amm,kao najbolji nacin vezbanja,skroz ok. Zahvaljujuci njemu mi je upao zacard na lt-u :) ← Brate meni zapao Insomnia ne pitaj me kako sam se proveo :DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JungleBoY Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Hehe ako je isto bio lt ne zelim da znam >.< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts