Shale Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 hehehe sad ste i mene nalozili, iako u odnosu na ove jache baje ja sa w3-jem veze nemam, ali kk doci cu iskljuchivo zajebancije radi :)) btw. fato shta bi sa znakovima interpunkcije ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 hehehe sad ste i mene nalozili, iako u odnosu na ove jache baje ja sa w3-jem veze nemam, ali kk doci cu iskljuchivo zajebancije radi :)) btw. fato shta bi sa znakovima interpunkcije ?? ← inace stvarno ce biti tesko na qualiju ne moras ni da ga igras samo dodjes drugi dan i das kesh, @ stormsoul ne razumem? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 jedino sto neces videti je pravo sprdanje,jer najveci baya medju bayama nece doci(iliti ja). jbga win some loss some. ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 jedino sto neces videti je pravo sprdanje,jer najveci baya medju bayama nece doci(iliti ja). jbga win some loss some. ^^ ← lose some volino, u toj americi si vec metar dana, a ne znash ni 2 rechi :)) ili je to vladica sindrom hohoho :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ma to zbog fate koji je to izjavio pre par dana... ^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 evo da se i ja javim da sam ziv,i da sad krecem da se spremam za WCG,i da ako prodjem na zadnji quali dan,castim ^^btw ne kapiram za quali za BG u cemu je fora,ce sad cela srbija da dodje da igra,tj oni koji ne prodju svoje...malo ce biti 32 igraca... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Razorman Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Gde se prijavljuje za WCG ? Ja sam totalno ispao iz svake war3 price, vidim da ce doci svi od starog drustva pa bi mogao da navratim da odigram barem iz zezancije, targu raspalog da izbacim :) BTW turnir ako bude malo vise vezbao uzece debeli, mada sad treba i na more da odemo, tako da... Quote retired... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Hahahaha debeli... Lepo sam se nasmejao... Aj prichacu vam kako je bilo u Singapuru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 bwsl :-) ti sine nisi odavde ? ← znao sam za taj channel......svaki put kada udjem nema nikoga....... malo je glupo napravljen ladder.....ja sa 1 lvl da igram protiv 22, 31,24 redom su mi tako dolazili....prva dva sam dobio, ali ovaj 24 me je odrao........ bash glupo.....nikada necu nabudziti lvl..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 znao sam za taj channel......svaki put kada udjem nema nikoga....... malo je glupo napravljen ladder.....ja sa 1 lvl da igram protiv 22, 31,24 redom su mi tako dolazili....prva dva sam dobio, ali ovaj 24 me je odrao........ bash glupo.....nikada necu nabudziti lvl..... ← I ja sam to mislio u pocetku... mada nije to glupo... ti likovi sa visokim levelom koje dobijas za protivnike sa 2. levelom su boolje... znachi imaju skor, tipa 800 : 850... ja se vishe uplasim kad vidim nizi nivo jer to znachi da lik ima nekih 10:0... Nabudzices levele ... kad dobijes nekog sa toliko vecim levelom od tebe dobijas extra XP tako da ces skociti sa 2. na 4. dok on drasticno gubi Xp ako izgubi od tebe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 pa dobro u pravu si, ali opet glupo je da su tolike razlike......1:31.......=] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JungleBoY Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 (edited) Ja znam za battle.net tek od 1.16 ver. tako da nemam pojma kakav je bio 1.14 amm,iako sam cuo da ga mnogi hvale, meni je ovaj skroz ok,zelim da mi upadaju igraci koji imaju dobar skill a ne koji imaju slican lvl to me ne zanima,ako ikad postanem dobar igrac dokazacu to u lan-u ne na ladderu,tako da mislim da je ovaj amm,kao najbolji nacin vezbanja,skroz ok. Zahvaljujuci njemu mi je upao zacard na lt-u :) Edited July 20, 2005 by JungleBoY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Hahahaha debeli... Lepo sam se nasmejao... Aj prichacu vam kako je bilo u Singapuru! ← shto, gledao si neki dokumentarac na discovery-ju ? :)) ahh, uvek zaboravim ti si tjorav, mada mozda imash neke alternativne metode (opipavanje ekrana, keva ti prichala shta je bilo i sl :)))) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 shto, gledao si neki dokumentarac na discovery-ju ? :)) ahh, uvek zaboravim ti si tjorav, mada mozda imash neke alternativne metode (opipavanje ekrana, keva ti prichala shta je bilo i sl :)))) ← Right, very funny... aj sad se skloni :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladica Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 ma turnir kasikom uzimam :) misho prestani da me kopiras... :D :) sharky nebrini jebacu jednu meleskinju tamo za 1e i za tebe :) Quote Ma Pusite Ga KraLjU Vladici Ekekekke :D :P : Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misha-King Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 meleskinje kazes? ^^ oces da ti dovedem koju u decembru ? ^^ mozda dovedem neku crnu ako ne na zimu na leto 100% p.s. vladice tebe niko ne moze da kopira previse lupas gluposti ^^ :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 (edited) dada sve je to lepo i bajno ali ipak ja sam iz Sombora , nisam los a ni previse dobar tj na ladderu dobijam 40 lvl ali nvm,, samo vidim da na wcg quil za scg nema sombor , sta ja bi sad trebao da idem u SU , ili u NS posto tamo imam stan il sta da radim ako moze HELP ... ili predlog xD Edited July 20, 2005 by Mare-SOMBOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Idi u soboticu, manja konkurencija mnogo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 ma idi u ns,taman da opet yurica ispushi :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Ma da Sharky neka ode u Soboticu,manja konkurencija,mada tesko da je iko cuo za taj grad. :) Btw meni nisu jasne BG kvalifikacije,jel moze neko da objasni u cemu je fora(nisam se ni trudio da citam)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Ma da Sharky neka ode u Soboticu,manja konkurencija,mada tesko da je iko cuo za taj grad. :) Btw meni nisu jasne BG kvalifikacije,jel moze neko da objasni u cemu je fora(nisam se ni trudio da citam)... ← vi sigurno niste culi za suboticu jer ne znate ni kako se zove tacno grad :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Ma da Sharky neka ode u Soboticu,manja konkurencija,mada tesko da je iko cuo za taj grad. :) Btw meni nisu jasne BG kvalifikacije,jel moze neko da objasni u cemu je fora(nisam se ni trudio da citam)... ← za BG quali maximum moze da se prijavi 32 igracha, tj prvih 32 koji uplate, od tog broja za finalni turnir ce se kvalifikovati izvestan broj (mislim da je minimum 12 a maximum 16 ) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mickeyyy Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 a od kada pochinju uplate? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare-SOMBOR Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 (edited) Ima jedan prob ja 1avg idem na more ;/ , tj. svake god. idem u avgustu.. , i da l se taj wcg odrzava svake godine pa ako bi moglo da se predkval.. sledece godine premeste na jul il tako nesto xD... Edited July 21, 2005 by Mare-SOMBOR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Ima jedan prob ja 1avg idem na more ;/ , tj. svake god. idem u avgustu.. , i da l se taj wcg odrzava svake godine pa ako bi moglo da se predkval.. sledece godine premeste na jul il tako nesto xD... ← HAHA dobar si :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts