jaa Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 igram war onako, srednje, nisam bas ni pro a ni noob. da li je glupo da se prijavim na kvalifikacije za wcg? i mean, jel se tamo ovi sto igraju dobro smeju ovima sto nisu bas najbolji..? aj odgovorite, i nemojte da me zajebavate, ko nece da mi lepo odgovori neka preskoci ovaj post. pozdrav svima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Nije glupo, imacesh iskustvo vishe i verovatno cesh dosta nauchiti, a i proveshcesh taj dan do jaja. Na glavnim kvalifikacijama je zezanje, promocije, igranje Sony-ja, war, video beamovi itd, a na predkvalifikacijama je turnir k`o turnir. Eto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 na jednom mestu cesh da vidish vladicu i sharky-ja, priceless iskustvo, prijavljuj se odma sada odma :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 na jednom mestu cesh da vidish vladicu i sharky-ja, priceless iskustvo, prijavljuj se odma sada odma :) ← A i to, naravno. Mislim, burazeri Dzelebdzici su osvojili onaj turnir 2v2 kada su mogli da igraju samo braca. I priche koje samo oni razumeju, razmena charapa na sred WCG-a, i mirisanje istih (za srecu). Ma prajsles. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Targa Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Da i videces legendarnog Targu, posto ce i on dodji na wcg,, ide mu se u Singapur, nikada nije bio :)) Quote Legend is BACK!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 A i to, naravno. Mislim, burazeri Dzelebdzici su osvojili onaj turnir 2v2 kada su mogli da igraju samo braca. I priche koje samo oni razumeju, razmena charapa na sred WCG-a, i mirisanje istih (za srecu). Ma prajsles. ← i sve to zachinjeno grinovim i fatinim prisustvom, i ogromnim zrakanjem :) (kad onda bolje razmislish, bolje je da ne dodjesh :)))) shalu na stranu sad, prijavi se ozbiljno, samo mozes da dobijesh iskustvo vishe,a nikad se ne zna ko ce da bude prvi. Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 E jebi ga, kad ovako pricate i ja bi dosao a nemam pojma da igram. :) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 E jebi ga, kad ovako pricate i ja bi dosao a nemam pojma da igram. :) ← pa dodji ko ti brani, shto nas je vishe, to je bolje Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 E jebes mi mater, dolazim i ja ! :) Aj recite mi kako, kad, sta, gde da se prijavim ( znam da ima forum WCG al' me mrzi sad da ga prelistavam, recite mi u kratkim crtama neki info ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 ja sam odlucio da dodjem sigurno.....cilj mi je samo da se plasiram u drugi krug takmichenja....jeste da nisam nikada na turovima ali sta je tu je....bit ce me malo trema.....=] poZz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Evo da se pohvalim igrao sam iz senke ovih par meseci neaktivnosti i dolazim da uzmeme tur :) salim se naravski Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 i sve to zachinjeno grinovim i fatinim prisustvom, i ogromnim zrakanjem :) (kad onda bolje razmislish, bolje je da ne dodjesh :)))) shalu na stranu sad, prijavi se ozbiljno, samo mozes da dobijesh iskustvo vishe,a nikad se ne zna ko ce da bude prvi. ← heheh e peki je li ja zracim posto te posle svakog tura operem u PES-u?:) tt sto bi reko goten sta me poredis sa greenom ko da sam ti ubio mater. Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 E moj Fato, ti si van konkurencije u zrachenju, uvek bio i ostao, turniri se u tome ni ne prave zbog tebe, jednolichno bi bilo. Ja cu pred WCG da se poigram jedno nedelju dana, chisto da udjem u top8 . Freemana dobijam na mass air, a vs svih ostalih orcove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 E moj Fato, ti si van konkurencije u zrachenju, uvek bio i ostao, turniri se u tome ni ne prave zbog tebe, jednolichno bi bilo. Ja cu pred WCG da se poigram jedno nedelju dana, chisto da udjem u top8 . Freemana dobijam na mass air, a vs svih ostalih orcove ← sacekaj sta sad ja imam veze s tim, nisam ja to izvalio? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RistA[BH] Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 polako ljudi moraju prvo da se prodju regionalne kvalifikacije :) a i ako se ne kvalifikujete dodjite :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YuRi- Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 (edited) uh, ja zaboravio na te kvalifikacije :))))))))))))))) keke :((( Edited July 17, 2005 by YuRi- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Chek malo, Higli je pomenuo neke predkvalifikacije... ? Ja sam iz BG-a, i procitao sam da je maximum 32 igracha i to po sistemu, ko se prvi prijavi, e sad ne bih da zauzimam mesto nekom boljem samo zato sto cu da se uvalim da chekam u red 2 sata ranije :) Ne ozb. jel imaju te predkvalifikacije gde ce biti neogranicen broj ucesnika ili... ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Chek malo, Higli je pomenuo neke predkvalifikacije... ? Ja sam iz BG-a, i procitao sam da je maximum 32 igracha i to po sistemu, ko se prvi prijavi, e sad ne bih da zauzimam mesto nekom boljem samo zato sto cu da se uvalim da chekam u red 2 sata ranije :) Ne ozb. jel imaju te predkvalifikacije gde ce biti neogranicen broj ucesnika ili... ? ← tih boljih 32 nema, tako da se prijavljuj a ti fatalko, kod domija sam te ljushtio 6 partija za redom, padale bombe sa svih pozicija, a recoba poludeo na terenu,tako da psst :D Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 sacekaj sta sad ja imam veze s tim, nisam ja to izvalio? ← Imash veze samo sa onim prvim delom o zrachenju, poshto si najjachi zrachko u univerzumu. Sa onim o WCG-u nemash, poshto rekoh top8 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 tih boljih 32 nema, tako da se prijavljuj a ti fatalko, kod domija sam te ljushtio 6 partija za redom, padale bombe sa svih pozicija, a recoba poludeo na terenu,tako da psst :D ← to tad kod domija jeste bila katastrofa nisam mogo go da ti dam ali opusteno sad ce wcg :) Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Aj dobro, ako ti tako kazes :) btw Srecan rodjendan Mr.Green :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaa Posted July 17, 2005 Author Report Share Posted July 17, 2005 ubedili ste me!! dolazim 100% ali ne pustam nikog u finalu 28. avgusta :D pozdrav i hvala na odgovorima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Aj dobro, ako ti tako kazes :) btw Srecan rodjendan Mr.Green :) E, hvala . Vidimo se na WCG-u, ko god doshao, ili ne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arie1 Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 dolazim i ja 100% i igracu radi zabave.... ima li nagrada za 2. i 3. mesto i ko su sponzori da li neo zna???? na kom channelu ima najvise srba na battle.net-u?????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JungleBoY Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 bwsl :-) ti sine nisi odavde ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts