Jump to content

Budva i Suncane Skale 2005

Recommended Posts

Mozda ste vec pisali o tome,ali ja sam tek stigao sa mora tako da me mrzi da trazim...znaci kad sam cuo da je pobedila Tijana Dapcevic pomislio sam...."Hvala bogu da je i ona napravila neku dobru pesmu"..ali kad sam cuo pesmu zamalo nisam pao u nesvest,em sto je glupa,em sto 90 posto pesme ne peva nego izgovara...ali ne verujem da je to dole veeeliki hit....i onda dodje Herceg Novi,pojavi se neka moje god (89) koja je inace po tvrdjenju nekih medija kcer direktora festivala i odere sve sa jos glupljom pesmom...a onda sledeci dan dodju hrvati i pokupe sve nagrade...strasno....

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Mozda ste vec pisali o tome,ali ja sam tek stigao sa mora tako da me mrzi da trazim...

Odlican pocetak posta, takve prosto obozhavam :)

OK, opste je poznato da su domaci festivali mahom namesteni, i tu nema puno price. Ako sam pevac ne zna da ce pobediti zna njegov tekstopisac ili mendzer, i kako vec sve to ide. Sto se tice ova dva festivala, vec sam pisao o njima u beepu, al' cisto u sazhetku :

- Budva - Pobednicka pesma je jako pitka, ima ritam koji dobija masu, ima "zajebantski yet rimujuci" tekst koji lako ulazi u usi, sve u svemu, tipicna pesma koja moze da se svidi sirokim narodnim masama, zato je i pobedila. Naravno da je apsolutni hit bio i Keba, mahom zbog Mladje :)

- Suncane Skale - Kako i mislite da mozhe da pobedi neka druga pesma kada crnogorci u ziriju u svakom trenutku imaju dovoljno svojih clanova da obezbede pobedu (ili barem budu prilicno blizu toga) nekom od kandidata kojeg guraju? Ipak je meni apsolutni hit tog festivala bila Maja Nikolic sa svojim ispadima prvog dana o kojima vec pisah i onda drugog kada se popela na stolicu kad su je intervjuisali i rekla nesto u fazonu "Evo ja sam se popela na stolicu da budem iznad svih posto znamo svi da necu ovde pobediti pa cisto da budem ovako iznad. Vlade Divac je pravi covek on je najvisi od svih. SRBIJA". Jebesh ga ako nije na nekim drogama.

Srecom pa nijedan od festivala nisam bas gledao, nego ono dodjem kuci i taman idu glasovi i kraj, ko zna sta bih jos nakupio. Tek, na Suncanim Skalama su sve hrvati uzeli prva tri mesta, a to je uvek interesantno za videti jer onda dolazi dodela nagrada i ljubljenje :) Hteli bi oni samo dva puta, al' im cesto ne uspe da pobegnu ;) pa dobiju i onaj treci (sto posto hoce da se ubiju tada). No Goran Karan je smislio novi princip - krene dva puta, pa ako mu ne prodje i dobije treci onda on furne cetvrti, kao valjda "da ponishti" ;) Najzanimljivi momenat TV prenosa dodushe je bio bas taj, kad se on kao cestita sa nekim koji mu uruchuje nagradu a cujes jako dobro i jako glasno iz publike :

"Mrsh bre u pizdu materinu ustasho jedan!" ;)) i onda kad mu je neki drugi dodeljivao nagradu, pa opet revoltiran time sto se ovaj ljubi cetiri puta, stizhe josh jedan :

"Vidi ga opet ovaj ... Pizda ti bre materina ona mrsh bre tamo!"

To dosta govori o svima :)