GcV.Bjeli Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 (edited) Secam se da su jedno vreme bili aktuelni (i previse cak) topici tipa od top 5 do 10 klanova u srbiji? Evo sad dolazi WCG quali, a pored KGB-a, vF-a, Mojo-a i fullproofa stvarno ne znam ko moze da se nadje u nosiocima grupa? (4gl ili G ako se prijave npr. ne racunam jer nisu ekipe koje igraju ista vec postoji mogucnost da se pojave samo na kvalifikacijama) Bas me zanima da li u ovom trenutku iko moze da nabroji 10 ekipa za koje bi rekao da su u vrhu u SCG ? Dakle - vas top10 ? ili ne mozete ni da dodjete do njega kao ni ja ? Edited July 13, 2005 by GcV.Bjeli Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 KGB, FP, vF, Modjo.... Hm... E da, postoji i juniti.... I GM...team.eon nzm vishe, ne mogu da se setim :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 hhm ivane ajmo ovako jel moze ko da nabroji 10 aktivnih klanova ako to uspe onda eto tvojih top10 :-P Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted July 13, 2005 Author Report Share Posted July 13, 2005 hhm ivane ajmo ovako jel moze ko da nabroji 10 aktivnih klanova ako to uspe onda eto tvojih top10 :-P ← http://www.esl-europe.net/scg/cs/5on5/ladder/ :)))) eto ti nekih 30ak i vise ako racunas i one koji jos nisu rangirani ali u tome sto pricas i jeste moja poenta. Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ika Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Bjeli, tebra, naravucenije? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 pa lepo usmesh prvih 10 sa esl i eto ti :) nema mucenja Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juicer. Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Scena nam se totalno raspala :D tako da kapiram da nema 4 aktivna klana shto podrazumeva nekih 3-4 vezhbanja nedeljno gledanje demoa i slichno :D tako da GG all ... Quote Gotta learn the rules so i can break dem properly! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 ili po rangu igraca iz tima (po tome kakvi su pojedinci i kakav su ostavili utisak na druge igrace) Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaKaL_HuNtEr Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Tesko da moze da se kaze da ima 10 klanova za nosioce ili tako nesto, iskreno imamo samo 3 jake ekipe da kazemo npr..3...KGB,Mojo i vF sve ostale ekipe mislim da su istog ranga, toliko o tome... Quote die.like.the.rest.and.fuc*.only.the.best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 FP si izostavio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Realno FP je u vrhu isto koliko i vF... Nije mi jasno zashto je propao?? Ovde u SM nema ni jedan klan, ma kakva mitrovica, ceo Srem nema pravu ekipu, par nas se vuche po online serverima jer imamo dobar net, NS isto slabo, jest` da ne znam dobro ekipe ali ranije su bile ekipe poput x3m, btl, unity, BraveHeart, a sada samo FP od toga... Ma ne znam ni sam, valjda nas je sjebala inspekcija, tj. pola igraonica nije bilo u stanju da ispuni uslove za legalan rad, pa je ili zatvoreno od strane inspekcije ili od vlasnika, zbog straha... serem ti se na legalan windows :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 (edited) da da sad je windows sjebao sve ccc cia snajka cia s*bali su pola sveta pa sto ne bi i nas ;) prihvatite sledecu cinjnicu counter vise nije zanimljiv za igranje. Edited July 13, 2005 by Nykolla Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junnive Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 ma 1. KGB 2. Mojo 3.fullprof 4. vf 5. Gerila :) a ti domi vunice sta pricas sad treba da formiramo klan :) za turnir u sm igramo : domiNus,seCTOOOR,uNderzeRo,Alien,Cela .... :) Quote sha' bilo mishevi! I Deniro bi ga sad na ovo mesto parkiro' ja nebi dzabe na medalju svoje ime graviro - Djus Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted July 13, 2005 Author Report Share Posted July 13, 2005 cudi me da niko ne spominje smk... klinci bas imaju ok rezultate na zadnjim turnirma ? Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 (edited) 1. kgb 2. x3m 3. fp 4. mojo 5. vf 6. clan+ 7. smekeri 8. pak 9. hs 0. ribe :))) ostalo smeh :/ nhf Edited July 19, 2005 by Sale <die bitch> Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 da se javim :) team.eon tim i fullproof su izgubili unlimitede i sponzorstvo u catacombi tako da ni mi nismo vise aktivni i ne vezbamo ...a da placam vise brate ne mogu :) placam brate od total neta i artcora od beta verzije cs tada aktuelnog starcrafta i diabla... tj mi smo jedina 2 clana u ns sto "igramo" mislim sta reci ? ko je kriv? cs scena je propala samo zbog jednog coveka... a mi u ns znamo ko je to :S but...jebiga...zelim im srecu u radu sa igraonom iako je i sad prazna ! HEJT ^_^ Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BaXuz Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Da se nismo raspali sad bi bio elevation ali posto se to nazalost desilo onda nas nema tako da sam napravio novu ekipicu(ja i druzina) :) A i vidim da ste smekere stavili na sedmo mesto mada verujem da su na visem mestu! Quote ..::BaXuz Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 ma cs scena je u NS-u OCAJ JAD I TUGAAAA , iskreno mislim da je cs scena u cetru znaci kum,atf i net21 propala zbog dote a i drasticno se broj klanova smanjio zbog 1.6 verzije i nedostatka turnira i liga u ns-u i okolini , ma sada se neodigra ni 2-3 klanska meca u ns-u...setimo se samo cs scene pre 2 godine kada ja u ns ligi ucestvovalo preko 20 klanova iz ns-a i okoline i onda 1.6 i tajacccc... sada da odete uvece u kum ili net21 ili atf niko ne igra cs zadnji trzaj je bio na zimu i onda DOTAAAA... iskreno mislim da ce sve biti gore i gore sve dok nedodju neke nove generacije ili dok se nedodje do nekog veceg ke$aa i dok nekih sponzora ovo je realno gledano cs scena u NS-u a za okolinu neznam Quote ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 prvo i prvo zasto neko stavlja mojo i gerilu kao top klanovi oni su se "sad" oformili i red je da se dokazu.....a sto se tice top10 tesko zato se klanovi kako se sastanu tako se i raspadnu jedino sto valja ekipa(e) je po meni kgb,fp i vf Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 watch onda reci mi zasto su sk.swe cim se sastavio stavili u top3 u svetu, znaci pre osvajanja cpl-a sada. Valjda zato sto igraju najbolji igraci....... mojo top2 100% ! ! ! ! :DDDD Toki debilcina :DD Quote !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted July 14, 2005 Author Report Share Posted July 14, 2005 a da ne pricamo da je mojo isti GcV samo sa miletom Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
retaYa Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 a da ne pricamo da je mojo isti GcV samo sa miletom ← shto automatski znachi mojo>GcV ==> mojo mozda ne top2, ali top3 sigurno shto se tiche scene, pogledajte niš i teshite se Quote now what goes up... ...must come down but we ain't comin' down aka m0ca Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddium Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 (edited) po meni : mojo,kgb,smk,fp,vf (ne mora tim redom :P) a posle njih ima tu jos ekipa npr. pak,iz vrbasa neka ekipa(koja god se skupi),obso1337,unity,ima jos ekipa iz beograda koje bi mogle da udju u top 10,ali izmedju njih je jako mala razlika tako da netju da ogreshim dushu o nekog :) Edited July 16, 2005 by riddium Quote In a city you must fight to survive, he sold tortillas on the corner and the mob wanted him. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 hahaha unity top5 cao zdravo ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 1)KGB 2)MOJO 3)VF 4)FP 5)mojo.ladies :) Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts