gruja Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 click for download Znaci,i dalje ne verujem... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 heh, ti očigledno nisi blejao sam na košu :) svejedno, respect za neke pogotke! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 velicina ??? Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 bezmalo tri mega. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 ima 2.8mb :D Najbolje je ono kad lik vozi skejt i daje koseve :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 nije moguce. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 pa drzali ste svi basket loptu, kolko jako treba sa obe ruke da se sutira sa pola terena a ne kako oni bacaju nonsalanto jednom rukom sa 100 metara, da pukne pravu loptu skejtom onako plakao bi 3 dana kolko bi ga ruke bolele, iako je ocigledna namestaljka simpa je filmic:) Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 adobe adobe ccc kako ja sad da znam sta je istina a sta ne ? :-P ovi bre likovi nemogu sa trojke da sutnu niko od njih nema ruku vecu od klinca od 13 dina koji po ceo dan sedi za kompom ;) a oni onako bodu da da kako da ne. inace lol za udarac skejtom. Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 (edited) Odlichno odradjeno! After Effects in da hauz! Edited July 13, 2005 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 (edited) Hm... Izgleda da ce se ceo zivot pretvoriti u ADOBE :) najs najs... btw. ako neko obozhava basket imate jednu nadrkanu stranicu sa dosta video snimaka, kako iz nba tako i streetball-a,bez Adobe korporejshna... <JEBENI WIRELESS> plz obrishite ovaj post :) <JEBENI PROVAJDER> Edited July 13, 2005 by domiNus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Hm... Izgleda da ce se ceo zivot pretvoriti u ADOBE :) najs najs... btw. ako neko obozhava basket imate jednu nadrkanu stranicu sa dosta video snimaka, kako iz nba tako i streetball-a,bez Adobe korporejshna... http://and14eva.narod.ru/ENG/NBA/Videos.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 ma nije namestaljka :) Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Do onog dela sa skejtom sam mogao nekako da poverujem ali posle Oni su 90% pogotka dali ne pogledajuci ni gde je kos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 ako oni ovo mogu, onda sam ja trejsi mekgrejdi Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Vidi se da su pazili na času fizike :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 e da kad smo kod toga jel ima neko one and1 promotivne filmove sa street baseket potezima? ja samo pogledao samo vol2 ja mislim i sjajan je ako ima neko ... nek se javi! Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ciroza Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 ma naravno da su nesto i pogodili ali sam obratio paznju na one delove kada se vidi samo lopta a ne oni i tu dolazi do nekih nelogicnosti u putanji i kretanju lopte tako da nema ovde ni govora o umecu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 e da kad smo kod toga jel ima neko one and1 promotivne filmove sa street baseket potezima? ja samo pogledao samo vol2 ja mislim i sjajan je ako ima neko ... nek se javi! ← Imam ja: And 1 Mixtape Vol 2.mpg And 1 Mixtape Vol 3.mpg And 1 Mixtape Vol 4.mpg 544 mega svi, ali ono prekosutra idem na more sa ortacima tako da ces malo da se sacekas :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pura. Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 nemogu ebeno da verujem jesu ovi radili ovo 45godina ili sta:)))) ovo je extra ludnica lol majke mi!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Imam ja Mixtape vol. 1 Mixtape vol. 2 Mixtape vol. 3 Mixtape vol. 4 Mixtape vol. 5 ~1000 mb .. ali sutra idem za bg :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts