Doca Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Slike su do jaja...ali sto vi svi kazete najzajebanija je ona sa ajkulom...ja bih umro na onoj daski Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 reci mi samo kako si doshao da tog zakljuchka? ochigledno sam glup za fotografiju pa ne izvaljujem.. edit: mnogo ste smorili sa tim photoshop skepticizmom. zar zaista mislite da najuzbudljivije shto mozhe da vam se desi je turbulencija tokom putnichkog leta.. ← pa nije skepticizam napr. 100% svih magazina koji izlaze sa ribama su svaku od slika doradili bar malo to ne mora da bude mnogo i primetno ali uvek je malo "poprave" sakriju neki mladez tet ili oziljak Najsveziji primer koji sam provalio u poslednje vreme je u CKM-u (ovo nije reklama ) kad se slikala ona glupa bosanka Romana e pa ima jedan fotka gde je slikana iz profila gde je kao bez gaca a vidi se iz aviona da su samo "sklonili tange" Tako da nemoj uvek da verujes u sve sto vidis Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Slike su predrkane,a ova sa ajkulom je bas scary!Kad god sam na moru ronim,pogledam pravo,u dubinu i obuzme me neka jeza...Samo cekam da ispred izleti ovakvo jedno cudoviste kao na slici!Nego Laki ajd kaci te sa ajkulama sto imas! :) Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 mislis???? Aj sad zamisli kako izgleda talas, e onda jos zamisli da u tom istom talasu pri samom vrhu pliva ajkula od jedno brat bratu 4-5 metara i to apsolutno paralelno sa pravce kretanja talasa (meni se malo cini al kolko znam ajkule malo teze plivaju bocno ) i to kako je uspeo da fokusira bas ledjno peraje ajkule da se to lepo nevidi mislio bi da je neka duguljasta senka ne krece se paralelno sa talasom vec pod pravim uglom. nagnuta je ulevo (posledica udara vodene mase u ledjno peraje) i zato se vidi najjasnije peraje jer je najblizhe povrshini. Ajkula nema mehur, i kad bi jahala talas potonula bi. radio sam za foto studio 'doterivanja' fotografija i znam u kojoj meri je to rasprostranjeno, ali u isto vreme poshtujem prirodu i svojim ochima sam video mnogo zanimljivih stvari, tako da nisam skeptichan prema neobichnim stvarima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 ne krece se paralelno sa talasom vec pod pravim uglom. nagnuta je ulevo (posledica udara vodene mase u ledjno peraje) i zato se vidi najjasnije peraje jer je najblizhe povrshini. Ajkula nema mehur, i kad bi jahala talas potonula bi. radio sam za foto studio 'doterivanja' fotografija i znam u kojoj meri je to rasprostranjeno, ali u isto vreme poshtujem prirodu i svojim ochima sam video mnogo zanimljivih stvari, tako da nisam skeptichan prema neobichnim stvarima.. ← al ajde zamisli talas kako izgleda BRE!!! I pastavi ajkulu tu!! Uostalom sta ce ajkula tako visoko u talasu??? Mogu da se kladim u sta oces da je fake!!!! Slika izgleda strava ali nije original! Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 al ajde zamisli talas kako izgleda BRE!!! I pastavi ajkulu tu!! Uostalom sta ce ajkula tako visoko u talasu??? Mogu da se kladim u sta oces da je fake!!!! Slika izgleda strava ali nije original! ←Pa cek,jel si ti nekad bio u moru?Kad talas dodje,sta se desi?Jel ti ostanes na istoj visini,ili se pomeris ka gore?Isto tako i ajkula...Mozda sam losije objasnio,al to je to. Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Video sam ovo ranije, ali uvek se stresem kad vidim ovu ajkulu. Najvise se plasim ajkula i zmija (al` volim da ih gledam preko TV-a ). Ova sa brodom, i ova sa planinom su mnogo dobre. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoQL Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 A joj da prva slika ide na desk extra mada kad pomislim da sam ja na mestu tog lika....a.aaaaaaa....ufufuff...noo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 bes su extra slike....cetvrta mi je vrh..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 3ca je overall najboljsha mada mi se nevidjeno svidja ideja sa 4te (ono sa suncem) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 A vidi ga, militj se vratio na forum ... A vidim ja falila je ova ogromna signatura... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiven. Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 provali kad su se svi nesto stresli i najezili od 1. =))) jadno... Ali slike su znanje... bas su bjutifulaste. Quote Ako ne zele govna, koja sam im velikodusno nudio, zadrzacu blago i zlato za sebe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario^^ Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Mene nesto nije najezila prva slika... a nije ni fake... > slika je vidjena na milion site-ova na netu... ne verujem da bi toliko site-ova kacilo sliku koja je radjena u fotoshopu... E sad onaj talas ( ne secam se tachno koja slika, valjda druga ) mi ne izgleda bas realno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 Mene nesto nije najezila prva slika... a nije ni fake... > slika je vidjena na milion site-ova na netu... ne verujem da bi toliko site-ova kacilo sliku koja je radjena u fotoshopu... E sad onaj talas ( ne secam se tachno koja slika, valjda druga ) mi ne izgleda bas realno... ← pa bas to ti je dokaz da je radjena u shopu da je neko stvarno uslikao prodao bi je za lepu lovu sa sve "autorskim pravom" (znam znam da je nemoguce ali...) A ovako je sliku uradio neki tip i cim je zavrsio aj da se pohvali da kaze celom svetu ... Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ma vidi se da nije prava slika a meni je peta najbolja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted July 19, 2005 Report Share Posted July 19, 2005 ma vidi se da nije prava slika a meni je peta najbolja ← fala q..... da se jos neko setio da kaze da je fake Quote ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 lucky ja i dalje chekam slike ajkula koje si obetjao Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2005 Report Share Posted July 31, 2005 Ma dok ja to iskopam negde ... posebno sad kad mi je trs'o komp pa nemam whereisit bazu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts