ch1zra Posted July 20, 2005 Author Report Share Posted July 20, 2005 da, postoji razlika izmedju nezeljene, i neplanirane trudnoce... /me omanji kreten... kontam da je topik vezan za neplaniranu... ovo nezeljeno mu dodje nesto kao silovanje... or something.. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Samo jedno pitanje... jel to sigurno da nije granica manje od 18?? Da, sigurno. Vodio sam ja ortakinju koja ima 17 pre mesec ipo dana da abortira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 da, postoji razlika izmedju nezeljene, i neplanirane trudnoce... /me omanji kreten... kontam da je topik vezan za neplaniranu... ovo nezeljeno mu dodje nesto kao silovanje... or something.. ← Valjda mu dodje nezeljena i kad ne zelish da ti riba zatrudni? ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 20, 2005 Author Report Share Posted July 20, 2005 pa dobro.. ko god da ima ribu koju ne namerava da zeni, ne zeli da ona zatrudni... al moze da se desi, a to je onda neplanirano... there's a thinl line between.... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 za sve one koji su bacili hejt na moj prodhli pos moze da se zatrudni tako shto kad semena technost izadje iz mushkog polnog organa u zenski analni otvor inache vagina i analni otvor kod zena su jedno blizu drugog moze da se dogodi da semena technost izadje iz analnog otvora i dodje do vagine inache to se desilo poznanik moj radi u osjeku kao hirurg i on mi je isprichao to tako da sa tim bushnim crevima i crncima mozete nekog drugog da zezate hejtujete a neznate zashto sam to napisao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 I onda je mrmot... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 ... upraznjavao analni seks u Osjeku. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 za sve one koji su bacili hejt na moj prodhli pos moze da se zatrudni tako shto kad semena technost izadje iz mushkog polnog organa u zenski analni otvor inache vagina i analni otvor kod zena su jedno blizu drugog moze da se dogodi da semena technost izadje iz analnog otvora i dodje do vagine inache to se desilo poznanik moj radi u osjeku kao hirurg i on mi je isprichao to tako da sa tim bushnim crevima i crncima mozete nekog drugog da zezate hejtujete a neznate zashto sam to napisao ← e jebi ga sad,onda nemoj ni po obrvi da svrsavas ! sta znas,mozda dodje do vagine ! Quote The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
harvester of sorrow Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 (edited) za sve one koji su bacili hejt na moj prodhli pos moze da se zatrudni tako shto kad semena technost izadje iz mushkog polnog organa u zenski analni otvor inache vagina i analni otvor kod zena su jedno blizu drugog moze da se dogodi da semena technost izadje iz analnog otvora i dodje do vagine inache to se desilo poznanik moj radi u osjeku kao hirurg i on mi je isprichao to tako da sa tim bushnim crevima i crncima mozete nekog drugog da zezate hejtujete a neznate zashto sam to napisao ← Ja sam gledao neku emisiju na tv-u i tamo su takodje rekli da moze ali se naravno desava jako retko. Edited July 20, 2005 by harvester of sorrow Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 cuo sam za vanmaterichne trudnoce, ali nikada nisam cuo da se sperma moze preliti iz chmara u djanu... Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ne0 [RUR] Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 nikad ne znash sa rchmom..... mada, kontam da to je takvo "izlivanje" i potom oplodjenje najkrace receno nemoguce.......ali ajde.... Quote *** *** Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 da, i onda se rodi dete sa flekom na celu. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 za sve one koji su bacili hejt na moj prodhli pos moze da se zatrudni tako shto kad semena technost izadje iz mushkog polnog organa u zenski analni otvor inache vagina i analni otvor kod zena su jedno blizu drugog moze da se dogodi da semena technost izadje iz analnog otvora i dodje do vagine inache to se desilo poznanik moj radi u osjeku kao hirurg i on mi je isprichao to tako da sa tim bushnim crevima i crncima mozete nekog drugog da zezate hejtujete a neznate zashto sam to napisao ← nemoguce. nema Koleta da pojasni, ali veliki je put od usmina do materice da ga malisani preplivaju. oni se i izbacuju pod pritiskom jer su u prirodnom neprijateljskom okruzenju unutar grlica i materice. okruzenje je toliko neprijateljsko (radi se o nekoj vrsti spermicidnih sastojaka koje zena prirodno luci) da svega jedan/dva od nekoliko desetina miliona uspe ziv da stigne do cilja i to ne svaki put. zene... ako se ovo i desava onda sigurno nije zato sto se prelilo spolja, vec verovatno usled neke neverovatne unutrasnje devijacije. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 neznam kako se desilo ali se desilo moguce da je i zbog unutrashnje devijacije al mozda je i ovako neznam nisam doktor da bi znao a on mi je rekao da je bilo tako kao shto sam napisao al meni nije jasno isto al nema veze uglavnom chudne stvari se deshavaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 evo ja ti verujem najjachi su mi indijanci koji jebu bez kondoma, pa vade pre nego shto svrshe. Pola njih je vec vodilo ribe na abortus.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 evo ja ti verujem najjachi su mi indijanci koji jebu bez kondoma, pa vade pre nego shto svrshe. Pola njih je vec vodilo ribe na abortus.. ← shta da rade oni indijanci shto im kondom spada pa moraju bez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 da se ubiju? Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Go4Fun Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Dosla Fata kod doktora: - Doktore, bolan, Mujo je sad 300% impotentan! Kako to? - cudi se doktor - znam da je bio 100% impotentan, kako sad odjednom 300%? - Ma, bolan doktore, juče pao niz stepenice, slomio sve prste i pregriz'o jezik! Quote „Bolje čitav zivot biti bogatas,nego jedan dan sirotinja.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 22, 2005 Author Report Share Posted July 22, 2005 Neka popune prazninu novinama. Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 ^^ Politika zakon. Ima najvise listova. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 omg taman htedoh da napishem isto shto i kruko :D. zashto bash indijanci? zashto ne bugari? :P Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Ma pogledajte samo Shiptare i Rome :D Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackadder Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 ^^ Politika zakon. Ima najvise listova. ← ma jok ... kurir je bolji .... makar da ima neku svrhu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Siptare i rome :)) Ako se zeli biti politicki korektan kaze se albanci i romi. Inace se kaze siptari i cigani :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Siptare i rome :)) Ako se zeli biti politicki korektan kaze se albanci i romi. Inace se kaze siptari i cigani :) ← offtopic - ako cemo bash da cepidlachimo - oni sebe zovu siptarima , a albanci je strani naziv. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts