Sajro Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Opet jedan topik koji se pojavljuje uredno svake godine (a mislim da sam bash ja bio taj koji je isti ovakav pre ovoga kreirao) pa da ne uprskamo tradiciju. Chiji avatar vam se svidja, chiji ne i zbog chega? * Moj favoriti: ~ Starbak, jedan od najgotivnijih avatara koje sam video od kako se smaram po forumima shirom vebspejsa. ~ RembranT, totalno obozavam mace i "meow".. mjauuu. ~ ZerBah, mnogo mi je gotivan njegov sadasnji avatar. Stari mi se nije svidjao toliko ali mi se jako dopada shto je nastavio svoj "neshto bipka" (u smislu treperi) fazon. ~ Gotenks, bedak shto mi se svidja Gotenksov avatar, ali bash.. shta da radim Pajtonovci su imbalans! :) ~ Zwerko, ol' skul. Da li je taj chovek ikada promenio avatar? :) ~ Ignis Dei, totalno mu se slaze avatar uz nick/sign - dunno why, gotivan je jednostavno. ~ itd. Avatari koji mi se ne svidjaju bash: ~ Colonel & Gra$$, nekako je previshe.. "eee hahahah kako je kul, ajde da uradim print-screen i budem i ja kul" fazon. ~ dvnityCker, volim mace ali ne sjebane! Iritira me avatar strashno. ~ Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Meni se svidja avatar od bYp :) i od starbaka je ok a ne svidja mi se od tebe ciro :) nekako me baca u depresiju kad vidim :D a i laki bi mogao da promeni svoj avatar koji koristi vec 10 godina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 e ne obracam paznju na avatare uopste... al cyro, tvoj me paranoise btw sta fali mom ediju ?? bas je mighty Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 1. modjo :D ... VEGE ZerBah kruko Starbak Sa1Nt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pajser Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Tjiro, mislim da bi tvoj avatar uz dodatak malo krvi poneo titulu za sva vremena :] Ovako samo drugo mesto posle nickwooda koji je i dalje neprikosnoven :] Quote Ei Aaniigoo 'Ahoot'e Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 priznajem pajserov me smara , valjda zato sto ga nije menjao 1000 god , i ima onaj kartman avatar ne znam ciji je ali obozavam kartmana :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Svidjaju mi se: Cyro Kruko Pesma Raven setitju se posle josh Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
watch:. Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 meni je moj avatar naj :D Quote Ma necu ni da trosim reci na jajare i funjare i na sve ove cave sto iza ledja su se sunjale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 I meni moj, ali izgleda samo meni Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Pa sigurno da je svakom svoj najbolji , inache sto bi ih stavljali. Najcool - Lucky Najnecool - Urgh-ov , jer ne kontam nikako sta je. Nema nijedan koji me iritira ili mi je losh ili mi smeta , josh mozda Dz-ov je nekako fucked up :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Urgh je ranije imao morsku kravu :)))))) Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Grassov je baš do jaja.Da ste gledali clip znali bi ko je u pitanju :=) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Urgh je ranije imao morsku kravu :)))))) ← znaci to je bilo ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 ne naj avatar je bio ne znam ko je imao one dve trebe da se ljube da li je sweeper ili pajser nisam siguran! svi ostali su OK! ...nazalost i moj je avatar iz galerije posto mi je bilo mrsko da se sada smaram i trazim nesto posebno :)) Quote Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Meni avatari mnogo znace jer pamtim ljude po avatarima a ne po nikovima. Nije mi vazno da li je lep ili ruzan vazno mi je samo da ga ta osoba ne menja 2 puta dnevno jer onda imam velikih problema Ja iskreno ne volim da menjam avatare a ovo sto sam skoro promenio me Ivan naterao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 a i laki bi mogao da promeni svoj avatar koji koristi vec 10 godina :) Nemam neku potrebu da menjam avatar (niti signaturu koju ni nemam) tako da vise ni ne obracam paznju na njega. Jos uvek je dovoljno kul da moze da stoji. Da ne govorimo sto je i meni samom lakse da tako lociram svoje postove u topicu, a kapiram i drugima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) Meni se svidjaju sledeci avatari: Starbak, zato shto je bash lepa slichica. AyS, znate na koji mislim ;) ch1zra - da, slushao sam Iron i crtao Eddie :) Cyro - iako je skroz psycho, ima neshto interesantno u njemu Ivan_ - zeleno pache je mnogo dobro P.S. tri bambija za onog ko se seti iz kog filma je moj avatar? Edited July 12, 2005 by ZerBah Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Nobody like my face? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) Meni se svidjaju sledeci avatari: Starbak, zato shto je bash lepa slichica. AyS, znate na koji mislim ;) ch1zra - da, slushao sam Iron i crtao Eddie :) Cyro - iako je skroz psycho, ima neshto interesantno u njemu Ivan_ - zeleno pache je mnogo dobro P.S. tri bambija za onog ko se seti iz kog filma je moj avatar? ← ff ? (ili ridick?!) Edited July 12, 2005 by AyS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) ... Edited November 25, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 pajser ← jel?;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 P.S. tri bambija za onog ko se seti iz kog filma je moj avatar? Sto posto je iz filma Avatar New, prvi deo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) za sve one koji imaju bilo kakve nedoumice:)) Edited July 12, 2005 by urgh Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gioblin[Fuse] Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Sneg? Bebi puder? Prashak za sudove? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Sneg? Bebi puder? Prashak za sudove? :) ← Cocaine hydrochloride A ja sam stalno bio u tripu da je grbavi kit (ne znam zashto?!?). Tri bambija za AyS-a Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts