lazica Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 (edited) Isto kao Edited July 11, 2005 by Ivan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 sry za offtopic ima pesme u reklami za beck's ? jel zna neko ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 e to sam se i ja pitao .. nisam mogao nigde da nadjem .. ne znam ni za knjaz milosh .. treba da u svakoj reklami stave u chosak kako se zove pesma koja ide .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 (edited) i ja sam jurio tu za knjaz milos, pesma sabija aj da ne otvaram novi topik da pitam ovde trebaju mi imena 2 pesme, ocajnicki ih jurim jedno nedelju dana hitovi su u Bugarskoj ovog leta, tamo sam ih cuo PESMA 1 - mislim da je od 50 centa ( obratite paznju na melodiju, u 36. sekundi se cuje iole normalno ) PESMA 2 neki house, bem li ga pesma mi poznata al ne mogu da se setim imena nema sanse aj pliz pogledajte, to vam je ukupno 600-700kb tnx Edited July 12, 2005 by skrimke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 aj ljudi bre trebaju mi ove pesme ajmo poznavaoci KRUKOO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Dragi admini, shta mislite o tome da se napravi neki "Name that song" sticky? Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 možda nije loša ideja, hoćeš da budeš moderator tog topica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 e ali ajde stvarno...olaksalo bi nam svima mnogo...npr.kad bi to bilo u sticky-ju onda ne bih morao da trazim izvodjaca za onu pesmu iz reklame za sumece tablete,a znam da je pre metar vremena Igz okacio link za tu stvar... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 i ja sam jurio tu za knjaz milos, pesma sabija aj da ne otvaram novi topik da pitam ovde trebaju mi imena 2 pesme, ocajnicki ih jurim jedno nedelju dana hitovi su u Bugarskoj ovog leta, tamo sam ih cuo PESMA 1 - mislim da je od 50 centa ( obratite paznju na melodiju, u 36. sekundi se cuje iole normalno ) PESMA 2 neki house, bem li ga pesma mi poznata al ne mogu da se setim imena nema sanse aj pliz pogledajte, to vam je ukupno 600-700kb tnx ← kad je ovako dobar kvalitet klipova nadaj se samo dodatnim kolichinama ochajnichkog, ali uzaludnog(!) truda Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 15, 2005 Author Report Share Posted July 15, 2005 Ni za sekund nisam pomislio, da je Lag mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 lag, jeste kvalitet maximalno los, sta da radim snimano je na mp3 plejeru ali 2. pesma se opusteno prepoznaje sori ako si se namucio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 [quote name='Ivan Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 mo?da nije lo?a ideja, ho?e? da bude? moderator tog topica? ← Izvinite na predlogu. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 šta se duriš, ozbiljno sam te pitao.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Stvarno ovaj wulfi, sve shvati pogresno :) Ili je mozhda opet usao u "fazu" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 dobio mecu. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Zguto losu deku :)= Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Deka se ne guta. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 Pokusaj 2 : Zguto los bianabol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts