Junnive Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 znaaacciii neverujem hihihihihhihiih kakav 3p mada mislim da je sve namesteno !!! sha' bilo mishevi! I Deniro bi ga sad na ovo mesto parkiro' ja nebi dzabe na medalju svoje ime graviro - Djus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 kad smo vec kod tih mega fragova dajte neki zanimljivi sajt da skinem par takvih usera ←Nema određeni sajt,najbolje ti je da pratiš lude sk forume tamo svašta postavljaju pa i takve stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Pogledajte ovaj "skill" Evo šta je user godine Download ug 1 vs 4 USP ECO Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane.dkl Posted July 11, 2005 Author Report Share Posted July 11, 2005 CRAZY kinezi ili sta su vec ... ;))) najbolje je kad krenu da se smejuu ;))) hahha dobar je clip Link to comment Share on other sites More sharing options...
travar Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 probacu da skinem ...alkohol je nocas moja precica do raja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azankog Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Ha nema sta lep user, mada imao sam ja veci kada sam sa (de_dust2) Terorskog >>pocetka<< znaci bio sam gore ne dole, opalijo u tunel i ubio lika koji je bio iza kutije na B sajtu. Demo sa 1.5 cs dok se jos igrao!!!! NAJVECI USER U ZIVOTU!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valentin@ele.ya Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Pogledajte ovaj "skill" Evo Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexeN Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 (edited) sta se primate .. kao nije nam se svima desilo ovako nesto... Edited July 15, 2005 by HexeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane.dkl Posted July 16, 2005 Author Report Share Posted July 16, 2005 (edited) sta se primate .. kao nije nam se svima desilo ovako nesto... ← desavalo se da ubijem lika koga gadjam i lika iza njega,kutije, nekada ali nekada zida ........ ali ovo je proslo kroz ct-a 1 zida i jos jednog zida :)) i pljus u glavu ^^ tako da mi se ovo nije desavalo btw joinovo si se na moj rodjendan Edited July 16, 2005 by insane.dkl Link to comment Share on other sites More sharing options...
HexeN Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 pa da si malo veci sabijach (kao ja) desilo bi ti se ;) a to za 'join' sam ja namerno cekao taj dan.. zbog tebe :)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[KGB]hybaa Posted July 16, 2005 Report Share Posted July 16, 2005 (edited) nije nista posebno, pre bi reko da se ovi protov kojih igra retardirani....... Ali ovo sa snipom je za svaku paru!! Pogledajte ovaj "skill" Evo Edited July 16, 2005 by GcV Hyber !FC INTERNAZIONALE SONG AAAAA upo sam u RUBU!!! Kenjala mi keva 3 sata od 6 do 8 Zabo me u lobanju sa ledja u celo.....aaaaaA alooo matoraaa...... Ko srafi adrenalin aaa :DD Oces da te ugradim umesto coolera ?? ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play * Planetar Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Ebo te Shvedski bre...moram sam da se iscimam dok nadjem search(koji se nalazi iznad svega),i kao ukucam tvoj drugi predlog i bro' ne radi...server not found...E u pm....PU.... "Ni kurve me ne vole" Da li sanjash da te plodi Bekam!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denni Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 (edited) moze neki drugi link Edited July 30, 2005 by denni Link to comment Share on other sites More sharing options...
denni Posted July 30, 2005 Report Share Posted July 30, 2005 (edited) 1 vs 4 usp ahahaahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahhaahahahahahahahahaha ovo je i smeshno i lepo! cuj samo likove LOL!!! a shto se fragova tice ***** Edited July 30, 2005 by denni Link to comment Share on other sites More sharing options...
CanijA Posted August 14, 2005 Report Share Posted August 14, 2005 Ja ovde ne umem da se snadjem.......Nemogu to da nadjem....Mislim na taj Userski Frag na Nuke.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts