Jump to content

CanijA

The X
  • Posts

    42
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About CanijA

  • Birthday 12/03/1985

Kontakt podaci

  • Facebook URL
    http://www.clanexile.tk

Profile

  • Klan/Tim:
    eXiLe | CII
  • Omiljene igre:
    Counter Strike
  1. Sto se tice organizatora i turnira garantujem da nije nikakva prevara...100% real turnir...Oni koji sumnjaju da je ovo samo prevara, kao sto kazete nemoraju onda toliko hejtovati,vec ili se prijavite ili ne..A tek onda cemo videti sta ce govoriti posle turnira ? pozz
  2. Ma ima lom Admina jedino mi je krivo sto neki od Admina koriste Cheat i svakakva pomagala a da ne pricam za ostale igrace.......heheh Al sta ces skoro svi ostali serveri imaju isti problem !!!!
  3. Da da to je ta pesma Hvala zEKi.. Thx
  4. Zaboravio sam da stavim jos jednu pesmu koju trazim.. Pesma je iz filma Troy (Troja) Na kraju filma je i ide nesto ovako: Remember I never Leave you...(Muski glas). Pa bih molio ako neko zna bilo koju od ovih pesama da mi javi.
  5. Za tu pesmu Ajajajaj Ajajaj Puertorico Mislim da peva Vaja con Dios-Puertorico. A jeli zna mozda neko naziv pesme iz Reklame za Jelen Pivo na Rts-u mislim da poceinje nesto ovako Look my eyes....a refren More than twisted my suprar...ity. I ako zna neko jos ovu pesmu mislim naziv pesme.Pesma je iz Filma Flight Of the Phoenix Scena kada oni obuceni kao Nomadi ili sta su vec pucaju na jednog putnika koji je prisao da trazi pomoc,zatim tog ranjenog putnika prijatelji odnose do srusenog Aviona i pokusavaju da ga spase.On tu umire i pesma se zavrsava...U pozadini se cuje kako neka devojka peva Love me Love me Love me.
  6. Nista DOA mi mozemo samo da cekamo dok ne stigne Kablovski internet kod nas. Al stici ce ja verujem za jedno 2-3 godine...hehe mozda ni tad. Mada neznam kako bi radio CS na Wirreles od 256k ? ? ?
  7. Jel ima neko bilo koju od tih tastatura??? Ja koliko vidim ovo isto kao da se neko igrao na 3d-Maxu
  8. Ma nista ni od nas skinite nas sa liste jer necemo da idemo na Turniru. Nije zbog nekih problema sa Parama ili Prevozom... Nego sto smo skoro i stali da igramo CS...mislim nismo vise aktivni kao pre. Mozda neki drugi put dodjemo kada budemo nastavili sa igranjem CS-a Znaci eXiLe pre
  9. Ja ovde ne umem da se snadjem.......Nemogu to da nadjem....Mislim na taj Userski Frag na Nuke....
  10. Pa i ja se zacudi kako necete vi da dodjete...ima nas dosta onda i sa vama... koji ti je MSN Onda ovako sa vama i sa ovima jos jednim sto sam nashao iz pazara onda ima 7 ekipa. Samo jos da vidim kako im je ime Ekipe.
  11. Skomoza hoceteli vi....Ja cuo da necete Pa trazio tvoj MSN da pitam sto necete da dodjete na Tur...
  12. Eko napravi listu prijavljenih ekipa..pa ako se neko jos prijavi ti je samo edituj.. Samo onoliko koliko da znamo..
  13. Ma mislio sam da se zale na Forum...kakvim bre azbukama..i telefonima..... hehehe
  14. Imamoli mi kakve sanse da dodjemo u Bg jer mis mo osvojil Turnir u TutinWCG al kazu da je nesto propalo pa se nije racunalo kao kvalifikacije..
×
×
  • Create New...