Jump to content

azankog

The X
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About azankog

  • Birthday 07/07/1988

Profile

  • Gender
    Male
  • Klan/Tim:
    Bitje! x)

Recent Profile Visitors

1,686 profile views
  1. Ima HLTV? Ako ima ae neka ih neko okaci...jer na HLTV-u ih nema. Hvala ^^
  2. Poz ljudi... Moze li mi neko dati link za demoe iz 3D turnira? Ili neko da ih uploaduje....i da se ne muci...trebaju mi samo polufinale i finale :D Hvala..
  3. Eeee..a bole te kurac

  4. Hahahah :) ja donosim jedno prase... Samo da skupim ekipu prvo :D
  5. lol tebra...nemozes koristiti kasperski,pa onda nod32,pa...jer si procitao nekad nesto o kasperskom...nemozes koristiti dva anivirusa...dovoljno ti je da jedan stavis..updatujes ga i to ti je to...A sto se tice fps-a tu moze biti mnooogo problema...samo neznas koji ti zajeb. fps...Pa probaj da totalno izbrises drajvere pa o5 instaliras...ako ne odna format c::D instaliraj o5 windows :P
  6. lol brate....pa swe te ekipe vezbaju....ali lol kad sam pogledao...to nije nista nowo...to su i svedjani radili davno...svaka cast za momke..ali ovi hore su izgleda tupavi cim nisu provalili i otisli u vent:D
  7. Hmmmm....Jel ce biti neki link za LIVE?????
  8. Ljudi koliko vam treba da napravite taj film,mislim.....
  9. Ha nema sta lep user, mada imao sam ja veci kada sam sa (de_dust2) Terorskog >>pocetka<< znaci bio sam gore ne dole, opalijo u tunel i ubio lika koji je bio iza kutije na B sajtu. Demo sa 1.5 cs dok se jos igrao!!!! NAJVECI USER U ZIVOTU!!!!
  10. Ajde neka neko ostavi link sa demoima posle tur. plz.
  11. Pa ako nije frka mozete da stavite (>'.')link('.'<) sa demoama, kad vec neradi HLTV. plz Hvala unapred
  12. "Posto je u pitanju ClanBase Nations Cup, logichno bi bilo pogledati na ClanBase sajtu" -Moze li malo preciznije rodjace (>'.')> plz <('.'<)
  13. [:(!] Daj neka neko napise link, da se to skine a ne tu mi pisu da je bilo gusto, dobro, da smo izgubili eko rundu. Pa sta da vam pricam "slika hiljadu reci"!!! Ajde sto pre to bolje.
×
×
  • Create New...