Jump to content

Misljenja.

Recommended Posts

• Replies 138
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Znas kako, ako je potrebno komentarisati ljude _samo_ na osnovu postova na forumu onda to mogu da uradim iskljucivo za ljude koje ne znam uzhivo, jer se deshava da u velikom broju slucajeva utisak izgleda potpuno drugacije. Evo recimo uzmimo prvog na listi posle mene za primer (to je slucajno tako ispalo ;)) Ivana kad covek vidi na forumu, pomisli u najvecem broju slucajeva "kakav je ovo neizivljeni debil, mora da su ga drzhali u kaci sa kupusom kad je bio mali pa se sada sveti". Ali onda kada upoznas Ivana, naseg dragog drugara (ovo cisto zbog statora napisah) skapiras da on uopste nije takav nego prosto ima taj malo cudan stil ... da se tako odrazim. Dodatno citavu stvar podgreva i cinjenica da iste fore "baca" i uzhivo u izvesnom broju slucajeva, ali kada kazhe uzivo cak i ako zadrzhi ozbiljnu facu provalis da se zajebava, dok na forumu to ne mozhes, ako ne stavlja smajlije.

Isti je problem i sa boletom, koga dodushe ovde nema na listi, ali on covek apsolutno nikada ne pishe smajlije u svojim postovima, i kada ih tako chitas, a bez da ga poznajes, pomislio bi da je jedan od dosadnijih ljudi na svetu ;) Ali onda kada upoznas boleta, onda ti se stvari potpuno preokrenu i to njegovo pisanije skroz upadne u kompletnu "bole slagalicu" i onda ti sve postane jasno.

a ja sam bas kapirao da ce biti zanimljiv topik.

I jeste zanimljiv, zasto da nije :) Skroz mi je bilo interesantno da procitam, posebno ono sto se odnosilo na mene. Natera te da se zamislis ;)

eNivejZ, sto se teme tice, ako hocete mogu da napishem striktno u odnosu na ono sto vidim na forumu vezano za odredjene korisnike, tj. ove pobrojane i jos poneki dodatak, ali je mnogo zgodnije kada napishes kompletan utisak o nekom coveku. Pa vi birajte, ili cu ja sam odabrati stavku dve ;}

mnogosamdobar.

super topik, stevo, massive respect što si uspeo da izvučeš koliko-toliko ozbiljnih odgovora (kakav ja sad nisam u stanju da napišem al to je već komentar za lagov topik)..

Nadovezujem se na Lakijeve reci. Ja Ivana nisam upoznao, ali mi Laki objasni da je on ipak ql leek. Kad citam njegove postove, pomislim da on bas i nije neki "drugar" za zajebavanje :)))

Jedino sa foruma poznajem Lakija i mogu da kazem sledece: (forice iz devojackih leksikona u osnovnoj) DD, SD itd itd :)))))))

Lucky - najtolerantniji (chesto i previshe) i najstrpljiviji admin EVAR, upravo zbog toga je teshko oceniti kakav je realno kad se malo opusti. Ne poznam ga toliko dobro, ali deluje kao fin mladic. [:D]

Ivan_ - mnogo laje, ali ne ujeda. Bolji nego shto se doima na forumu. Sad necu da ga hvalim poshto me upravo iznervir'o!

Kruko - zajebavant, ume da prosipa duhovitosti, turdball izumitelj... [:D]

Maud - njega sam i zaboravio kakav je poshto se slabo pojavljuje poslednjih par meseci. Chini mi se da chesto ide iz krajnosti u krajnost, vidish na jednom topic-u kako baca neku zajebanciju, a na drugom teshki hate i to skroz nepotrebno, kao da je bash tog momenta neshto popizdeo. Kachi smeshne slike. "Dukat" -> [roflmao]

Cali - malo me nervira od onoga sa Norvezanima. I danas me neshto iznervir'o.

Sa1nt - deluje dobro, mozda bih mogao da kazem neshto vishe ako bi on koji put ostavio post duzi od jedne rechenice. [:D]

Ex1le - burzuj. [:D] No ipak, deluje dobro.

Wulfgar - seksi madafaka

Ch1zra - dobar je ch1zra dechak iako je udavio sa svojim pijanchenjem u poslednje vreme. [:)] Bio je ranije malo veseliji, previshe ga sad muchi ona njegova succubus.

Ivan - u poslednje vreme previshe negativan preko foruma. Uzivo dosta drugachiji (verovali vi ili ne!), valjda zato shto sam jachi od njega. [:D]

Cyro - ranije ga se secam kao super zajebavanta, ali se neshto gaaaaaadno smorio u poslednje vreme. [b)]

Dule - shta reci? Dobar je Dule, ne morate da ga upoznate uzivo da bi to znali. Ali mozete, chisto da ga vidite kaki je smeshan. Hihihihihihi... [:D]

byp_ - za mene do poslednjih mesec-dva totalna nepoznanica. Jednostavno ga nisam vidjao uopshte na topic-ima gde sam se ja "kretao". Delovao mi je ok, ali me je i on danas neshto iznervir'o tako da sam sad u fazonu da bih ga davio dok se ne onesvesti... again and again and again.

lag - bio mi je bash simpatichan i uvek bih sa zaljenjem primetio njegovo eventualno odsustvo sa foruma, a onda me neshto iznervir'o (hmmm, are you noticing a pattern here? [:D] ), medjutim raspravili smo se i sad smo shto se mene tiche mkay. The chosen one, the one foreseen, the one foretold - Fznfbznn gromobran, chekam vec par dana da je proprati njene postove sa "ruzna si" i banish-uje je (ponovo) na bar dva meseca. Chesto neshvacen. Dugujem mu pljeku za Keyru.

maha - neaktivan. Ne znam shta bih rek'o.

Mozda bi se moglo reci da neki ljudi fale sa ovog byp-ovog spiska ljudi koji se chesto pojavljuju npr. Iguana, Spu, Stator, Migsha, Highl1... o njima u part II. ;D

edit - i naravno maj gud frends Dreadnought i Kalelen.

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.

byp_ - za mene do poslednjih mesec-dva totalna nepoznanica. Jednostavno ga nisam vidjao uopshte na topic-ima gde sam se ja "kretao". Delovao mi je ok, ali me je i on danas neshto iznervir'o tako da sam sad u fazonu da bih ga davio dok se ne onesvesti... again and again and again.

ekstra ;>>

69869493_l.jpg

i fuck my fans.

e sad tura hejta

gotenks - dete koje bi svi voleli da vidite na TVu.. u izveshtaju o Srebrenici

fnzbb - pokushala je par puta da dobije neshto na "blinkblink* fazon, i dosta njih ju je uzelo pod nozh.. od tad se ponasha korektnije :)

migsha - iako nije bash toliki indijanac u RL, blizu je [:D] Probijanje shake hemijskom je manje bolno od chitanja njegovih postova.

xomi - malo bolja verzija migshe (negde u rangu probadanja shake shilom [:D] )

zerbah, tomkeus, dule_sa_mora, - gotivni za chitanje

pesma mrtve dece - gushi lik za sve pare..

ch1zra - ima dobre postove, a onda izredja gomilu gluposti, i tako u krug :)

colldor - skroz gotivan lik, uspeshan miks humora, inteligencije i ravnih tabana [:D]

wulfgar - izbegavajte ga tokom 'onih' dana (ako me pitate koji su to dani, moja procena je 20-25 dana u mesecu) i ne pominjite UnskiZAzhenNJE UlZApoNJE i imacete dobrog sagovornika [^]

alexg - gotivan lik, srecom pa ima dugachke pertlice pa ga mozhemo lako naci u ivanovoj blizini :P

kole - human wikipaedia [:D] jedna stvar mi nije samo jasna kod njega: kako mozhe da zna toliko o igrama, a da suckuje u svakoj? [:D][:D][:D]

Eto mojih 2 cents..

/me vadi riot shield i i krece da se povlachi pred masom [:D]