Corey Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 HITMAN offers a variety of assassination services and contract killing options. We are the industry leader in innovative killing techniques and manage a network of freelance assassins on five continents, available on short notice, around the clock. Next time you have a problem, remember: our contract killers are waiting for your call 24 hours a day, 7 days a week. http://hitman.us/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 8, 2005 Report Share Posted July 8, 2005 Shta mi vredi kad ne znam Ivanovu i Cyrovu adresu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarkoL Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 do njih se moze dotji... samo ne razumem sta tje ti :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Our basic contracts start at $50,000 per head (plus expenses). Malo je sqpo :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 jes. ti narucis ubistvo. i dodje ti fbi na gajbu i uhapsi te zbog krsenja zakona u vidu "ubistva u pokusaju". pf. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 platio bi da ovog malog kiligora fakera jebe neki nabildovani budza , ali da ga jebe dok ne proplache ili bar ne propisha majchi .... znate vec :) hi killi :) Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Shta mi vredi kad ne znam Ivanovu i Cyrovu adresu :( ← Zashto bi zeleo mene da ubijesh? Shta sam ti ikada u zivotu uradio? Chak te ne poznajem ni preko foruma dovoljno da bih uopshte imao i teoretske shanse da ti naudim. Totalno si me uvredio! :( P.S. HITMAN is a cruelty-free organization. None of our services have been tested on animals. > HAHAHHAAHHAH! :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Shta mi vredi kad ne znam Ivanovu i Cyrovu adresu :( ← Cimni me na PM i dobiće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 jes. ti narucis ubistvo. i dodje ti fbi na gajbu i uhapsi te zbog krsenja zakona u vidu "ubistva u pokusaju". pf. ← Ili tvorci ovog zanimljivog sajta, koji mogu da progutaju samo glupi ameri, uzmu tih 25k$ koje im dash u napred i posle se prave ludi.. a shta tjesh ti da radish? Da netjesh mozda da se zalish policiji tipa: Lik: "Uzeli su mi pare, uhapsite ih." Pajkan: "Molim?" Lik: "Dao sam 25k$ ljudima sa Hitman.us da ubiju komshiju za mene, a oni su me zajebali - nisu ga ubili!!!" Pajkan: "Podjite sa nama molim vas, da poprichamo o tome u jednoj zamrachenoj zatvorenoj sobi za ispitivanje." Shto je najgore, kladim se u desnu ruku da ima ljudi koji su se ispalili.. i koji su stvarno poslali taj depozit. Ehhh da sam se ja setio ove ideje, pa napravio bih sajt odmah. Pogledajte samo "Testimonials", pa ja sam se bash lepo nasmejao posle duzeg vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Hahaha,al pazi ''Retired truck driver'' , jeste neki vozac kamiona,koji je ceo zivot gulio po putevima,da sve pare sto ima za ubistvo.Pa Ameri kakvi su,sami ce ubiti a ne da se zale nekom hitman sajtu... Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 Zashto bi zeleo mene da ubijesh? Shta sam ti ikada u zivotu uradio? Chak te ne poznajem ni preko foruma dovoljno da bih uopshte imao i teoretske shanse da ti naudim. Totalno si me uvredio! :( Ma shalim se, izvini :P Imash ti i svetle trenutke :P a ovom gospodinu urchim-se-preko-neta-a-ustvari-sam treba stvarno poslati duge devetke na gajbu :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 a ovom gospodinu urchim-se-preko-neta-a-ustvari-sam treba stvarno poslati duge devetke na gajbu :P ← To mo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
insane.dkl Posted July 9, 2005 Report Share Posted July 9, 2005 platio bi da ovog malog kiligora fakera jebe neki nabildovani budza , ali da ga jebe dok ne proplache ili bar ne propisha majchi .... znate vec :) hi killi :) ← xe xe xe xe xe xe xe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 To možeš da kažeš nekome koga stvarno poznaješ, a pošto mene ne poznaješ, predlažem ti da svoju pronicljivost isprobaš na nekom drugom. Da ne shvatiš pogrešno, pošto sam siguran da hoćeš, ne moraš ti mene da gotiviš, apsolutno sam okej sa tim da nekome idem na živce, ali svoju gornju konstatatciju bi ipak morao da zasnuješ na ličnom poznanstvu. To "kurčenje" je ipak prikladnije tvojoj generaciji. Kad malo porasteš, možda i shvatiš da nekima nije najbitniji status na internet forumima, četovima i sličnim sranjima. ← Blah, kada ti nije bitan status na 4umima, shto ga smarash onda? Chemu bilo kakav hejt na 4umu? ( na koji dolazimo da neshto zanimljivo/smeshno prochitamo/nauchimo :) hm, ja recimo dolazim na 4um chisto iz zaebancije, ne pada mi na pamet da kenjkam nekome pa makar ne znao ni jedan padezh ili bio gotenksx5 :] Chemu to i koja je korist od toga ? btw. nisam rekao "kurchenje" nego "urchenje" © mileee Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Blah, kada ti nije bitan status na 4umima, shto ga smarash onda? Chemu bilo kakav hejt na 4umu? ← Kad mi ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 hahahaha, a zamisli jos da mi smeta sta neko pishe na forumu.... hahahaha, kad dodje dan da to pocne da utice na mene, idem da se samoubijem. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Alo bre momci, ajde malo iskulirajte ... nema me par dana i vidi sta nastane ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 hahahaha, a zamisli jos da mi smeta sta neko pishe na forumu.... hahahaha, kad dodje dan da to pocne da utice na mene, idem da se samoubijem. ← Zar ti tvoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 Ma šalimo se mi malo. :) RaveN i ja se inače skroz gotivimo. pa naravno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KalElen_ Posted July 10, 2005 Report Share Posted July 10, 2005 dvoje su se tako smuvali:J Quote My koong-foo is the best Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Eto vidite kako mozhe i na lep nachin, samo kada hocete ... ;} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Interesantno! Hmmmm....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 au bre, koliko hejta u mom odsustvu.. @topic: mnogo puta sam naletao na članak o likovima koji pozovu muriju kad im neko ukrade drogu, tako da....ne mogu da smislim kraj ove rečenice, al znate šta hoću da kažem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 au bre, koliko hejta u mom odsustvu.. Sto ne znaci da je to dobro, nego su ljudi prosto krizirali, kao narkomani ili alkosi ... a ne cekaj, losh primer, to niko nece shvatiti kako treba ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts