Jump to content

London, 7. jul


Guest

Recommended Posts

  • Replies 102
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Na http://news.google.com/ sam naso ovo.

London closed its subway system and evacuated all stations after reports of explosions in at least seven locations on the network. An explosion on a bus caused ``numerous casualties,'' police said.


A ``major incident'' occurred, police said, without elaborating on a possible cause. The British Broadcasting Corp. said a power surge may have affected underground trains. A bus exploded at Tavistock Square, west of the city's financial district, a Metropolitan Police spokesman said. Scotland Yards said the first blast was reported at 8:50.

Dakle prema zvanicnim podacima je neko sranje sa srujom. Mada ni sam ne znam ono metroi su uvek bili omiljne mete terorista. Dok sa druge strane za sada javljaju da nema zrtava a i sami znate koliko je zrtava bilo u spakim/ruskim napadima na metroe. Tako da veruem da je pitanju samo kvar, bar sa ovim informacijama sa kojima sada raspolazem..

Link to comment
Share on other sites

Guest sinister

b92.net

Policija je saopštila da se eksplozija u metrou dogodila jutros, nešto pre 9.00, i da je uzrok strujni udar. Saobraćaj u metrou je u prekidu, u celom Londonu, a sindikat železnica je saopštio da je eksplodirala jedna eksplozivna naprava, a i drugi izveštaji govore da je reč o eksplozivnim napravama.

Prema prvim izveštajima, ima povređenih, a portparol policije Londona kaže je njihov broj popriličan.

Na skveru Rasel, u centralnom Londonu, takođe jutros, eksplodirao je jedan autobus. Prema izveštajima agencija, ima povređenih, a jedna osoba je poginula. Kako su izjavili svedoci koji su se javljali u program BBC-a, autobus je bukvalno prepolovljen, a tela žrtava su svuda.

CNN javlja da je eksploziv postavljen u još jedan autobus, na skveru Tavistok.

Ministar unutrašnjih poslova Čarls Klark za sada je izjavio samo da je reč o sinhronizovanim akcijama.

Link to comment
Share on other sites

A mozda su ameri odluchili da opet nekog bombarduju pa im treba "razlog" a mrzi ih vishe sebe da skenjavaju pa koga tje drugog ako ne svoju "bratju" engleze.. bash me zanima koga tje da okrive, S. Koreju? :)

Inache svaka im chast shto furaju josh uvek "nismo sigurni da je u pitanju teroristichki napad".. ma niiiijeeeee, to su kvaroooviii jeeeeeeeees.

Link to comment
Share on other sites

Nemam pojma, dosla mi baba u sobu i kazhe odoshe Englezi, ja reko opet se 3puje ( normalna je ona skroz, ali nedavno je odvalila kako je umr`o drugov tata, ja skoro da sam ga nazvao jbt... ), kad ono stvarno neshto na b92... E sad to nisam stigao da vidim poshto sam gledao kgb-c35... Ne znam, mislim da su teroristi, cisto ono malo da podignu raspolozenje... xD

Link to comment
Share on other sites

Potvrdio Bler da su teroristi. Naravno, pogadja se vec i koji, zbog umesanosti britanskih vojnika u ratu u Iraku.

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Znachi dobro je shto Moskva nije dobila Olimpijadu...

mozhda iza svega stoji ruska mafija? [:D]

IRA bi bila logichan krivac, ali koliko znam IRA nikad nije imala ovako masivne bombashke napade

Link to comment
Share on other sites

Eto ja sam te ''srece'' da se sad nalazim u Londonu i da je ovde haos.Jutros jos cujem mnogo sirena,policija ja reko sta je sad,mislim retko kad se cuje uopste sirena.Dodjem do podzemne kad ono kao zatvoreno zbog nestanka struje bla bla,reko koji k***c zbog struje,gde u Londonu da nema struje.I kad sam dosao u hotel vidim na vestima pukle bombe u metrou u busevima.

Eto tako,sad je haos svuda,busevi puni,al naravno ne kao kod nas :) metro ne radi nigde,hotel pun...E a kao dosao da ucim jezik i da vidim London i gle mora da se desi neko sranje,koji sam baksuz.

Pa ono teroristi,nema tu sta da se prica e sad zbog cega...A inace blizu tog rusel skvera gde je pukla bomba je i moja skola :(

Bjukenon Mitch

Link to comment
Share on other sites

proshle godine su u Moskvi krajem avgusta roknuli bombu oko moje metro stanice. Pukom sluchajnoshcu sam izbegao taj momenat zato shto sam iz ne znam kojih razloga reshio da se vracam kuci trolebusom a ne metroom...

А в чем сила, брат?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...