Jump to content

Dakle 2v2 tur ?!

Recommended Posts

aplodovacu vecheras kasnije, bilo bi i ranije da, jos jednom, rurovci nisu bili super inteligentni da umalo sjebu celu sbb mrezu uzimajuci ip adrese bez pitanja administratora i zaposlenih i budzeci ih na jednu mreznu..

mizantrop iz Singidunuma

--<[Superunknown]>--

aplodovacu vecheras kasnije, bilo bi i ranije da, jos jednom, rurovci nisu bili super inteligentni da umalo sjebu celu sbb mrezu uzimajuci ip adrese bez pitanja administratora i zaposlenih i budzeci ih na jednu mreznu..

Brate, ajde prestani ... prijateljski ti kazhem ...

Jel to bilo toliko tesko reci? Jos jednom ti kazhem, niko nije da bi tebe zajebavao promenio IPeve. Ti ipevi su dobijeni od gisketa josh "ihahaj" i tada su stavljeni na server i od tada na njemu stoje, bez bilo kakve promene. I meni zaista nije vazno da li tebe nesto interesuje ili ne, samo ajde sledeci put makar mene pitaj, ili sejnta ako mene neces pre nego sto krenes da bacas hejt po forumu.

am.. hejt,.. da jbg,.. oslanjam se na acu i shijana, oni bi valjda sa giletom trebalo najbolje da znaju shta se dole deshava,.. a po njima ste vi zajebali stvar

jbg, sry ako nije tako

p.s. ne mogu definitivno da budem razborit nakon celog dana provedenog na jednoj kafi :)

Edited by Niko

mizantrop iz Singidunuma

--<[Superunknown]>--

NEWS!

A Youg terrorist from Serbia has, this morning in august, performe a horible act of unspeakable terrorism. He acutally did a Blow up job in the center of London!

Many of eyewitnesses sad that it's something that they will remeber for the rest of their lives. Sad day for humankind! :))

And now sports..

bgwlogo3a9xs.jpg

Ammm djob malterishe :P...

Nego jel to za sigurno ? da nebude bice a nebude...posto mi zR planiramo da dobro uvezbamo... mada bez duke-a tesko.... :D

sch4 nova nada zr-a

Shta jel sigurno? Da li ce sima da odradi blow job u engleskoj ili ce da me prebije? I jedno i drugo je malo verovatno :)) ali vezbajte vi!!

bgwlogo3a9xs.jpg