Jump to content

Kik1

The X
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kik1

  1. auuuu ja nisam zano da se igra cpma pa je nemam pojma to da igram....jezivo:)))
  2. Objasnite mi jebena pravila uptari.........:)
  3. Desi sejnte pico matora kad se vidimo uptare jedan......Objasnite mi PRAVILA...
  4. Koja ekipa da ne poverujes:) Sramota me kad procitam ovo T4 is bla bla....:) Moglo bi da se organizuje neko okupljanje...Nisam ja valjda jedini koji bi to gotivio:)
  5. Vidi ti njega pa ako sam otisao u Novi Sad ne znaci da sam umro:)))!Ko kaze da necu doci da igram sa tobom bre:)!!!Inace ovde mi je extra treniram kao konj dobio sam 5 kila misica:)!!!Aj da vidim sad ko sme da se kaci?:)))Simce zovem te kad dodjem u bg!Poz za sve q3 igrace i za moje velike prijatelje FJUZOVCE!!!
  6. ma kakvi skokovi uzmesh rejl i pucas:)))))))))malo se salim dodjite do igraone pa cemo da vam pokazemo ta sranja:))))
  7. ma brate remedy juce sam popizdeo nisam mogao da udjem na server 2 sata!!!ajde vidimo se na serveru ovih dana:))))
  8. Jebiga Djobe razocarao sam te nije me isao rejl protiv onog sivonje:)
  9. Samo cu reci mrzi jebene drivera za logiteka i monitore od 19 incha... Kik1 i Simo GG momci, mada nisam pokazao pravi skill zbog gore navedenog... I povlachim se sa jebenog q3 dovidjenja... cya quakeosi Doci ces ti ponovo veruj mi QUAKE ti je u krvi pitaj Simu on to zna najbolje!A i steta je da takav talenat propadne!
  10. Boze koji si ti ludak!Usracu se od smeha:)))))
  11. Stvarno postavljas glupa pitanja:))) da vidimo...igracu sa nekim "velikim" koji ce veceras da me "pere" na T4...:)))!!!
  12. Volimo se kao braca mi FJUZOVCI smo CUDO:)))!!!Svaka cast Simce za komentar moj (VELIKI PRIJATELJU)...kao sto rekoh pruzio sam max..."veliki" vidimo se veceras posle velike oprostajne utakmice saleta djordjevica jer idem da navijam za matorog...nadam se da ce ubosti koju trojcicu:)))!!!
  13. Remedy budi srecan sto nisam imao konfig kad sam igrao protiv tebe:)))!
  14. Tnx Rambic samo REALNO znas ti mene:))))
  15. Svaka cast svima a posebno Ravenu koji stvarno igra za medalju,nije bilo sanse da ga dobijem trudio sam se ali definitivno nije bilo teorije(ne mogu da verujem sta pisem oduvek sam ga mrzeo :)))))))!!!Mozda cu imati vise sanse neki drugi put!Naravno i dalje mislim da je Rambic najbolji u scg(ruku na srce)!Iskreno sam jako zadovoljan svojim ucinkom pruzio sam maximum!Hteo bih da se zahvalim svojoj (BRACI FJUZOVCIMA,LAXU,MOJO VLASNICIMA,KOJOTU i OSTALIM ORTACIMA)na VELIKOJ PODRSCI i da kazem da bez njih ne bih prosao ni prvo kolo!!!Svaka cast SIMI na organizaciji!Sve u svemu odlican turnir!Za one koji se nisu pojavili mogu da kazem da su se gadno zajebali jer ovo nisu trebali da propuste zato bih molio da se za sledeci turnir pojavi sto vise QUAKERA da bi bilo jos bolje zezanje!GG ALL
×
×
  • Create New...