Atomic Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Djordjevic > Horry Sada, uvek i zauvek ... Najbolji plej ikada kod nas .. Trojka protiv Hrvata .. Uh ja ne znam da li sam ikada bio srecniji .. Naravno ne mrzim Hrvate .. pu pu daleko bilo .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doa Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Ode nam jos jedna velika igracina .... Quote HIP HOP SERBIA PORTAL www.hiphop-np.com/forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 ocekujemo da napishe Robert Horry je resio vishe mecheva od njega ← Kako je Phil Jackson rekao u knjizi "Last Season" ne seca da je neki igrach dao vishe vaznih kosheva od Horrya osim Jordana... A Jax je igrao krajem 60-tih i tokom 70-tih, tako da... :) Lepo je shto ste patriote, Sale je retka velichina, ali porediti Horrya sa njim je kao da poredite nebo i zemlju :D Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 bartuc budi iskren, hori je davao samo prelomne poene, a nikada nije sam dobijao mecheve kao sto je to npr bio slucaj u atini 95 kada je djordjevic dao 42 poena onakvim litvancima Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 Kako je Phil Jackson rekao u knjizi "Last Season" ne seca da je neki igrach dao vishe vaznih kosheva od Horrya osim Jordana... A Jax je igrao krajem 60-tih i tokom 70-tih, tako da... :) Lepo je shto ste patriote, Sale je retka velichina, ali porediti Horrya sa njim je kao da poredite nebo i zemlju :D znas u cemu je razlika? razlika je u tome sto je djordjevic uvek imao najvazniju ulogu u toku celog meca. i znao je za sta igra. a ori je mogao samo da odlucuje tekme. mnogo ga dizes u nebesa. i moram ti priznati da mi polako odlazis preko kurca sa tim orijem. cuti malo. nauci nesto sem govnjave statistike. mozda ces biti pozitivniji lik. i mojne da se ponasas kao da si uvatio boga za muda. bas me interesuje da li bi Dino menegin dosao na oprostajnu tekmu roberta orija? ili duda ivkovic? mnogo seres. mislim. neam ja nista protiv tebe. iam protiv tvojih komentara koji stvarno nemaju veze s mozgom. u vecini slucajeva. svode se na statistiku. koja je tako sitan procenat ove igre. ides okolo i bacas cifre. znas. kosarka je malo vise od toga. tako da opameti se. mojne da budes najogavniji lik na forumu. oke? opet ti kazem. nista licno. uostalom videcemo se na tekmi (rur b92) pa mozemo i tamo da popricamo. eto. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 (edited) mogu samo da kazem "SALE HVALA TI" Edited July 6, 2005 by Bartuc Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 bas me interesuje da li bi Dino menegin dosao na oprostajnu tekmu roberta orija? ili duda ivkovic? ← Uglavnom si mi lepo rekao, ali ovo je smeshno ;) Ne bi doshli ni Dino ni Duda, doshli bi Dream, Shaq i Duncan sigurno, oni su najvece zvezde od onih kojima je Horry vishe puta spashavao guzicu... Lepo je shto ste patriote, Sale je retka velichina, ali porediti Horrya sa njim je kao da poredite nebo i zemlju :D Usput, ako nisi primetio ovo :D na kraju je ipak znachilo da tu rechenicu ne treba shvatiti bash ozbiljno, ako ja tako mislim, to je moja stvar, upisana je u post pod mojim imenom... Mali komentar oko statistike... Da, kada pricham o nekim stvarima iz istorije NBA, mislim da zaista nemam mnogo izbora osim da pricham o tome kroz statistiku, zar ne? U proshlom zivotu nisam ishao na utakmicu 2. marta '62 pa da vidim kako Wilt daje tih 100 poena ili tako neshto... Potpuno druga stvar je kada pricham o igrachima koje sam gledao u Pioniru toliko puta ove sezone, mislim da tu necesh naci mnogo statistike... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 kul. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 2. marta '62 pa da vidim kako Wilt daje tih 100 poena ili tako neshto... ← Jao Boze, da li je bilo neophodno ovo 2. marta '62? Shto se tiche Djordjevic- Horry slucaja: Meni ce uvek biti drazi Djordjevic, zbog chega? Partiotizma? Mozda zbog toga ali hajde da stavimo to po strani. Djordjevic je '92 doneo neshto shto ce se pamtiti zauvek , tj. u istoriji jednog najtrofejnijeg kluba u zemlji aktuelnih svetskih sampiona. Da nije dao tu trojku("sbbkbb") ti igrachi se najverovatnije ne bi razvili na nachin na koji je to u stvari bilo... Igraci Huventuda bi sigurno bili zastupljenijih od "gubitnika" iz Bg. SHta se deshava kasnije? Reprezentacija verovano ne bi dobila tako dobru ekipu kao shto je u stvari bio slucaj - ne bi bilo toliko medalja. Ponavljam ovo je samo "sbbkbb" tako da je to moje licno misljenje... Djordjevic je ipak(ne sam naravno) doneo u ovu napacenu drzava posle tri propustena takmicenja titulu evropskog sampiona! Shto se tiche Horry-ja - necu da lupetam sada neke stvari iz '96 godine itd. Znam nekoliko utakmica koje je Horry resio stvarno fenomenalno ali ipak je za mene bar, Sale Nacionale #1... Mozda i zbog pomenutog patriotizma... shta znam. Quote Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 kul. ← A kada mi jedna izvanredna lichnost kao shto si ti (a koliko sam zakljuchio po tvojim postovima u prethodnih par godina) kaze da mislim da sam uhvatio Boga za muda, moracu da se pokunjim i ne izlazim iz svoje rupe u narednom vremenu... Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 6, 2005 Author Report Share Posted July 6, 2005 (edited) Uzhasno ste dosadni kad ugovnjavate topic imbecilnim prichama o tamo nekim Orijima, ili o tome ko je bio najgori na mechu, shto uopshte nije poenta istog. Ako se ne izvinite javno svi zbog neposhtovanja Saleta ima da vam objasnim neke stvari vezane za l33t m0d3r4t1n6 sk1llz. Edited July 6, 2005 by Lex Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 Izvini za Saleta, ali zvali su me gore, pa sam morao ;) Quote #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 6, 2005 Report Share Posted July 6, 2005 A kada mi jedna izvanredna lichnost kao shto si ti (a koliko sam zakljuchio po tvojim postovima u prethodnih par godina) kaze da mislim da sam uhvatio Boga za muda, moracu da se pokunjim i ne izlazim iz svoje rupe u narednom vremenu... ← pazi. kul si ti lik. samo. neki put preteras. i to mi upada u oci. jer smara. kapiras? i ae da ne nerviram luku. Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 (edited) Ali stvarno, nemate razloga da pominjete druge igrace. Makar se oni zvali Dzordan, Ori ili kako god. Recite hvala Sale i, izvinjavam se sto moram da kazem, ne serite! Sale je uvek bio poseban i to je pokazao i oprostajnom utakmicom. Nadam se da ce svoju posebnost dokazati jos jednom, i sve nas iznenadititi svojim pojavljivanjem u dresu reprezentacije na EP. Znam, nerealan sam, ali bi mi tako ispunio veliku zelju! Sve u svemu: HVALA SALE!!! Edited July 11, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Ja podrzhavam kolegu Lexa u demonstraciji njegovih 1337 w00t skilzova, tako da iskulirajte se i ono, diskutujte opusteno. Ipak svi jednog dana treba da se vidimo uzivo (kad je beshe onaj basket) ... ne bi valjalo da tu bude problema (da zola, gledam _i_ u tvom pravcu ;))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 ma ne bi zola. nie on takav. ;>. jes da smo nekoliko puta trebali da se upoznamo na nekim basketima (ada). medjutim nikako da se to dogodi. ;> 31. jula ;p Quote i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts