exile Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 weeee al e mogu ja da dobijem ponija...? :)) ( )... ← Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 poshto sam vec odustao od topica, hteo bih da pitam jedno statistichko pitanje: da li neko zna koliki je odnos zene/mushkarci u SCG? Prosto imam jednu teoriju, pa bih zeleo da je proverim, a ovaj podatak mi je vazan... ← obozavam teorije, pogotovo one na koje ova mirise!!! kruze razni podaci o M/Z procentima. krece se od 1:3 do 1:7 u korist lepseg pola (smatra se da je to posledica rata i emigracije, koju, kazu, cine vecinom muskarci), mada mi je tesko da u to poverujem. ono sto je potvrdjeno na nivou covecanstva je da se na 100 devojcica rodi 105 decaka (ipak, kako se pomera starosna granica odnos se pomera u korist zana, ali koliko tacno ne znam). morala bi se uzeti u obzir starosna struktura, jer posle 80 kapiram da ide 10 bakutanera na 1 dedu (al' to ti ne treba za teoriju, zar ne? ). Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 ma tripujete se, nema TOLIKO više žena u srbiji.. mislim da je odnos po poslednjem popisu 51:50 u korist držača za pičku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Ne znam, uvek sam se pitao zashto su Beogradjanke tako sjebane (ovo govorim iskljuchivo iz lichnog iskustva!) i doshao sam do nekog zakljuchka da ili ima previshe mushkaraca na jednu ribu ili je to "a very peculiar pshychological phenomenom". Prema vashim informacijama, bice da je ovo drugo. Chini mi se da su tragichni dogadjaji poslednje 1.5 decenije veoma loshe uticali na mushko-zenske odnose u nashem drushtvu. Jasno je da su medju mushkarcima pocheli da se istichu neki, ne bash prijatni, "psiholoshki arhetipovi" (dizelashi, novopecheni bogatashi, mrshtavci itd.), ali kod zena se pojavio jedan koji je veoma opasan i shto je najgore stabilan - tzv. "boljedaostanemkucinegodasesmaramsmushkarcima" tip. Ovaj tip me je najvishe zainteresovao zbog svoje paradoxalnosti. Poshto nemam velikog iskustva na medjunarodnoj sceni mogu samo da kazem da se takav tip ne srece na podruchiju Istochne Evrope i Severne Azije iako je i tamo bila veoma nestablna politichko-ekonomska situacija u poslednjih 1.5 decenije. Zakljuchak ovog dugachkog posta je da ne postoji nedvosmisleno objashnjenje chudnog ponashanja velikog broja Beogradjanki... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 (edited) pazi toj vecini treba patka... u bedaku su jer ne dobijaju patku... ali ipak one drze do sebe... pa kako ce onda da dobiju patku... a da cekaju princa na belom poniju... :) ( )... Edited August 5, 2005 by MiGsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 pazi toj vecini treba patka... u bedaku su jer ne dobijaju patku... ali ipak one drze do sebe... pa kako ce onda da dobiju patku... a da cekaju princa na belom poniju... :) ( )... ← Slazem se da im treba, ali to nije poenta. Mnogim drugim treba i one rade na tome da je dobiju, a nashe ne... Zashto? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 pa zato shto drze do sebe ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Shta drze do sebe? Nevinost? Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 uf daleko od toga... vec ko shto rekoh cekaju princa na beloj patki, konju pniju... shta li je vec... il crnoj merdzi... jebiga... sha da se radi... a kako su albosi krenuli... uzeshe nam zemlju... josh malo pa ce nam i zene uzeti... ( )... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 srbo, ima tu gomila teorija, bolje bi bilo da smoriš draška da ti objasni svoju :) ali recimo da je jedan od razloga patrijarhalna zaostavština.. žena treba da sedi i da čeka a muškarac treba da dođe i da je osvoji, te stoga te što im treba patka sede i čekaju da ih neko obori s nogu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 da skupimo pare tjiri da ode u herceg novi, a? ← haha, ne morate da skupljate pare, ima tjira.. neka me samo fnzbb pozove i tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 ja sam u herceg novom i gde je sad ta fnzbb bas da je vidim....^___^ Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 nista. zerbahovim putem ka sreci :) sta ruskinje kazu zerba Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 nista. zerbahovim putem ka sreci :) sta ruskinje kazu zerba "Takvih zena nema u Rusiji. Ovde u Rusiji su sve opustene i super i rasplozene za saradnju. Tako vam je to u Rusiji. Bas sam ovo sto pisemo ovde ispricao svojoj zeni i ona se smejala pet minuta i onda sam se udario u njen lakat. E sad idem da pravim animaciju za Hajneken, opet im ne odgovara reklama, izgleda da ce ono pivo da nastavi da stoji na stolu jos pet dana. Posle toga cu da se kupam hladnom vodom posto one cevi jos nisu ochistili pa ne radi toplovod" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 :)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 UuuUuu low :)) o0 Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 preety much Quote brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 pogreska u kucanju, ispravka glasi: 1 prema 1,3 do 1 prema 1,7 (sorry). Srbo, ovo sto si napisao ja nazivam sindromom "Zlatne picke". elementi koji potkrepljuju teoriju idu od Kruletovog posta do Djoganija i "Trazim novog sponzora" (ekstra je stvar!!! ). generalno, likovima je pun kurac riba koje koje ne znaju sta hoce, vec se ponasaju po nametnutim/naucenim sablonima tipa: "ponasacu se da sam gluplja/veca kurva/zesca/opakija nego sto zaista jesam, dok u stvari ne znam/ne zelim da znam ni sta sam ni sta hocu". @topic, again: trazim zenu sa velikim Z. personality forever. i da dodam: ostale ne zasluzuju da svrse kad ih jebem. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 drasko, o drasko... znam da si ti "ass fetish man" Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 (edited) hihihihi sta cu kad sam takav... ipak, sise i dupe valjda ne spadaju u fetise, vec se podrazumavaju. vodi se samo beskonacna rasprava oko toga sta je bitnije. ja sam samo opredeljen za guzu. Edited August 6, 2005 by Ignis Dei Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 ili ovo Viva Fidel! Viva Cuba! Viva la revolucion ! Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 ima onaj spot za Guaranu, gde ona crnkinja Kubanka trese za medalju. ja da sam zensko tezio bih tome (ne da budem crnkinja, vec da imam takav skil). Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 da ne linkujem vishe direktno slike - evo cele galerije... http://www.thierrylegoues.com/M_Frevue5.html mama mija, kako bih ja voleo da imam jednu crnkinju, makar jedan krug Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 (edited) Za ljubitelje guza. Obratiti paznju na lika pored. Edited August 15, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 "Takvih zena nema u Rusiji. Ovde u Rusiji su sve opustene i super i rasplozene za saradnju. Tako vam je to u Rusiji. Bas sam ovo sto pisemo ovde ispricao svojoj zeni i ona se smejala pet minuta i onda sam se udario u njen lakat. E sad idem da pravim animaciju za Hajneken, opet im ne odgovara reklama, izgleda da ce ono pivo da nastavi da stoji na stolu jos pet dana. Posle toga cu da se kupam hladnom vodom posto one cevi jos nisu ochistili pa ne radi toplovod" ← Neochekivani udarac nize pojasa! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts