Jump to content

Pixi za predsednika

dvnityCker

Recommended Posts

nisam bas u toku pa ako neko moze da mi kaze sta se desava oce pixi biti predsednik or what?

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

sad samo da dovede toyotu da bude sponzor.

i eto nama para ;p.

;>.

misim da moze da se uradi sa nasim fudbalom nesto na taj nacin.

a dzaja je vec podrzao pixija.

tako da kapiram da se dzaja nece vracati.

a sobzirom da je pixi jedini kandidat.

odgovor je nametnut sam.

69869493_l.jpg

i fuck my fans.

Guest sinister

Tojota u "Zvezdi", čekaju se ostali

Kako saznaje B92, kandidat za predsednika Fudbalskog kluba Crvena zvezda, Dragan Stojković, obavio je uspešne razgovore sa glavnim ljudima Tojote tokom boravka u Japanu. Na sastancima u Nagoji, dogovoreno je da poznati japanski proizvođač automobila postane sponzor bivšeg evropskog i svetskog šampiona.

Stojković je dobio zeleno svetlo i preporuku da se u najskorije vreme sretne sa marketing menadžmentom evropskog predstavništva Tojote u Briselu. O modalitetima saradnje odlučivaće se nakon Izborne skupštine FK Crvena zvezda, koja je zakazana za sredu, 6. jul.

Pojedini beogradski mediji objavili su informaciju da bi u narednom periodu fudbaleri Crvene zvezde trebalo da nose dresove japanske firme "Mizuno". Ono što je izvesno je da crveno-belima ovog leta ističe ugovor sa "Adidasom".

hm... zanimljivo....

Meni, kao Grobaru, ce biti potvrda da su cigani to sto jesu (da ne psujem) ako Piksi uspe da stabilizuje zvezdu i napravi nesto od nje s obzirom u kakvom se sada stanju nalazi. Zasto? Zato sto je bio predsednik FSSCG, vodio savez iz Pariza i mirno gledao kako nam reprezentacija i liga tonu sve dublje i dublje. Znam da je seo u fotelju kada nam je sve vec bilo raspadnuto, ali on nije nista ucinio da se to ispravi. Sada je u istoj poziciji, samo imam neki osecaj da ovde nece biti tako lezeran.