Stator Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Izaso a niko ni topik da otvorim pa moram ja (maho, lenderu sram vas bilo ) Ono zanimau me utisci ako ga je neko preslusao.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 pa da mi je dobar album verovatno bih otvorio temu :) na prvo slu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 Ostavio maharaja link ka drugom forumu gde se razvila diskusija. Evo i ovde. Ja sam slushao samo povratak, evo c/p poshto sam vec trtljao shta mislim o njoj, samo da naglasim da mi se sada vishe svidja, baja koji ide prvi je od-li-chaaaan, a oni koji si mi bili ochaj sada su malo manji ochaj . [01:16] <Wulfgar> skinuo sam povratak od bs [01:17] <Ivan> i? [01:18] <Wulfgar> paaaaaa... kako da ti kazem, komsho [01:18] <Wulfgar> pesma je u fazonu dolazisindikat2 [01:18] <Wulfgar> nazalost, nije istog kvaliteta [01:18] <Ivan> taj rad [01:18] <Wulfgar> ali slusham je po 5 puta dnevno [01:18] <Ivan> jebi ga, napljuvasheih [01:19] <Wulfgar> pazi, ima odlichnih rima [01:19] <Wulfgar> ali ima i omg, what were they thinking [01:19] <Wulfgar> refren nije dovoljno "jak" [01:19] <Wulfgar> ne prenosi bash tu emociju koju bi trebalo [01:19] <Wulfgar> cela pesma je u fazonu da joj treba patch [01:20] <Wulfgar> s tim shto bih ja trtljanja pojedinih likova u potpunosti izbacio Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 (edited) ja sam cak skapirao da shkabo i djolo uopste vise nisu s' ostalom ekipom...znaci video sam ih danas na b92...kao i protu...sa cvidzama...lik je smeh...:))) inace kupicu album ma kakav god da je za koji dan...cisto ono...respect... Edited July 1, 2005 by xomi Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted July 1, 2005 Report Share Posted July 1, 2005 pa, Đolo je i dalje tu samo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 gde gde...nisam te spazio...?...:) sto se postave tice...ja sam skapirao da su se nesto malo posvadjali skabo i ostali...navodno zbog njegovog cd-a "sam"...i to nesto...kad se vratio iz vojske...ali to samo oni znaju...i kao sto su rekli...imaju jos valjda 13 pesama koje nisu stavili na album...i to je materijal za drugi...raduje me da su se malo vise angazovali ponovo...samo da ne postanu ko ovi ostali khm..."domaci reperi"... Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nt.maharaja Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 pa da, definitivno je oko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 ja ne patim tolko za manjkom shkaba, kolko shto uopshte nema djolodjolo-a. Mare i shef su mi skroz dobri, mozda zato shto odskachu od proseka :) pesme koje valjaju : Povratak , Deo proslosti, Niko ne moze da zna ( u njoj su smorili sa moljenjem bogu, i moshtima svetaca i sl), Jednostavnost i sushtina. Enivej nije ni prineti tishinchini (a to su svi rekli 100 puta), ali jebiga skoro neshto dobro domace nisam chuo, te je ovo u tom smislu album dobar po meni. 3/5 neka ocena (a 2 je za prolaz jelte :) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 Danas cu da uzmem od ortaka koji je kupio za 450 din(ne bi nikad dao ) On ga nahvali pa da vidim da li je istina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 a ko je uopste ocekivao da ce da bidne ko tishinchina...pa to je album za anale...:) Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 2, 2005 Report Share Posted July 2, 2005 a ko je uopste ocekivao da ce da bidne ko tishinchina...pa to je album za anale...:) ← Budala© sam, znam. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Sta znam...nisam slusao album ali sam gledao spot za pesmu Ja u zivotu imam sve (valjda se tako zove) i skroz mi je Ok Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 shkabo je deo ekipe, koliko sam chuo, samo shto se pojavljuje samo u jednoj-dve pesme (nisam poslushao josh, skupljam kesh za oridjinale :) ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 A ono, koliko sam ja video, mada me posebno ne interesuje daj teo scene, shkabo se pojavljuje i u spotu i gostuje po emisijama sa njima ... mozda namerno, culi kakve se price kuju pa ga svugde forsiraju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Sad ide rad napreduje preduzetje Boli ih dupe, imaju svoj studio, samo nek rade, bitje super za sve ljubitelje... Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 (edited) » Click to show Spoiler - click again to hide... «Ja sam relativno skoro otkrio BS. Imam Tisincinu+Govedinu jos odavno ali sam tek pocetkom godine poceo da ih slusam. Kad mi je bilo do jaja smor, da ne kazem tesko. Bolnica, ja skroz sjeban i fizicki i psihicki, a oni imaju puna usta jedinstva, vere, izdrzljivosti... Skroz su me podigli i od tada ih volim ko rodjene. :) SviZajedno sam kupio prvog dana prodaje. U pocetku razocarenje, a sa slusanjem sve bolje i bolje. Onda sam se setio da je tako bilo i sa proslim albumom. :) Od kad sam prvi put video spot na tv-u, dolazio sam 10 puta dnevno na Edesi da vidim jel stigo link. Ozario sam se ko jzma kad sam ga ugledao prekjuce. Juce skinuo spot, danas ga proucavam. Na par gledanja, oni me jebeno odusevljavaju. Kezual i po. Jebe se njima za duge lone, lance, katance. Milina ih je gledati. » Click to show Spoiler - click again to hide... «Ali lik u beloj kosulji. Moj idol! Aj ko ih zna neka ih "identifikuje" u spotu i neka napise ko je ko. Hvala, unapred. P.S. Ortak poneo orginal u Varvarin, napio se ko zver i nije ga naso ujutru. Ovu kopiju sto je meni ostavio sam izgrebao u jebenom kasetofonu. Ovih dana moram po novi primerak. Nije da razbacujem kintu, ali iskreno mi nije zao da dam 450 dindzi za njih makar narednih 10 dana nemao kintu ni za sta. Uostalom, ortak ima da pola, magarac pijani! Edited July 22, 2005 by noodle Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Kezual i po. Jebe se njima za duge lone, lance, katance. Milina ih je gledati. ... ni ne lichim na repera vec na ortaka iz kafane ... Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 24, 2005 Report Share Posted July 24, 2005 Maharaja (ili bilo ko ko ih zna), plz identifikuj bandu! RLX majca+kacket? Kacket+crvena majca+gornji deo trenerke? Naocare za sunce+Gidra(?!?) na majci? Celavi sa naocarima za vid? Djolo. Skabo. Zagor majca? Crna majca+naocare za sunce? (poredjani po zadnjoj sceni u spotu) Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 26, 2005 Report Share Posted July 26, 2005 Nabavio sam album, nije lo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Meni Povratak trenutno najboljija... stotka meni zvuchi jako originalno, ali samo chekam kako ce neko da se javi i kaze kako je taj i taj to vec uradio. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted July 27, 2005 Report Share Posted July 27, 2005 Povratak mi deluje totalno ra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 [quote name='Ivan Quote Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 A ja jos jednom molim bilo koga da identifikuje sindikalce. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 strpi se, lokalni reperi su na moru.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 a zar nema nesto, odes na sajt njihov pa onda ono "ko smo mi" pa tu pogledas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts