Jump to content

Time mashine (RUR)

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

bla bla.. naravno da nije jedino sto izdvaja... al je nekako.. ne znam... bezlicno ovako... jes da su tu cool ljudi, i sve to... al ne znam.. bas bi voleo da kad se logujem ugledam onaj skin [:D]

Koji ljudi ch1zro? Ljudi su na ovom forumu manjina. [:D]

... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje...

Koje su te druge, zivo me interesuje?
Prva je ova koju si sad rekao samo što nisam znao detalje nego sam da su se posvađali oko nečega sa nedeljom,a nedelja mi je rekao da je oterao dosta likova pošto je bilo i ljudi iz ex YU pa su ih mnogi napušavali.

@ dreadnaught

ide deci ch1zrA, ne ch1zrO.

nhf... samo da naglasim..

a ima ljudi.. jes da ima malko vise zwerova u poslednje vreme, al podnosi se... ono, pogledas kako je u real life-u oko tebe, pa onda dodjes ovde, i skontas da ih ovde ipak ima manje [:D]

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

tadasnji forum je bio konza kad se setim ali jbga sad ....

btw tad mi je kao neka obaveza bila da dolazim na rur i netgames :P a sad ono reda radi =]

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

taj rad, postao je komercijala ;)

što se tiče nedelje i netgamesa, on je uvek bio u nekom svom balonu s tim forumom al nikad nije bilo svađe..

moglo je da bude kada je za vesti na netgamesu uzeo lika koji je iste krao sa rura, no eto, nije bilo..

pa ovaj forum je bio ono shto je bio pored njegovih posetilaca zahvajujuci i tom zelenom skinu kojeg nije bilo nigde na netu ... zbog toga su se ljudi i ponashali kako su se ponashali jer su imali dojam da se nalaze na nechem specijalnom na netu..... nit je bio eyekandy nit je bio pregledan... ali je bio tako jebeno cool

ovo sad mu nije ni do kolena

fallout_table.gif