Diego Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 ne razymem sto svi ovde misle da igraju duz cs od ostalih(kao fora brate ja sam to igrao dok ti nisi znao da drzis mis) mogu da se kladim da je 90% likova ovde na forumu igrala cs od samog pocetka,pa i da nisu zar je to bitno????? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladitza Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 ne razymem sto svi ovde misle da igraju duz cs od ostalih(kao fora brate ja sam to igrao dok ti nisi znao da drzis mis) mogu da se kladim da je 90% likova ovde na forumu igrala cs od samog pocetka,pa i da nisu zar je to bitno????? ←brate ajde neka ostane na ovome. Skroz je glupa pricha, ja i jcr smo se skroz razumeli tako da nije bitno OK. Ajde pozdrav:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manda <die bitch> Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 bitno je.. to ti je kao "pravo" da seresh za scenu.. npr. mr.Risk (:D) igra od pochetka nashe scene i bio je jednom medju najboljima pa i najbolji.. tako da on sad ima "pravo" da kaze neshto za danashnju scenu, koju btw samo poredi sa onom starom. boze.. kako serem.. :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pro-pain Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 gg 4gl!!!!!! Fitji i heavenu svaka cast za vodjenje klana ! Mada po meni oni ne bih trebali da napuste cs scenu(mislim na ceo 4gl) ko ce da nastavi da igra ako svi odu ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nykolla Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 gg 4gl!!!!!! Fitji i heavenu svaka cast za vodjenje klana ! Mada po meni oni ne bih trebali da napuste cs scenu(mislim na ceo 4gl) ko ce da nastavi da igra ako svi odu ! ← pa igace kgb,mojo,vf-platoplus,fp. a ostali ce da prze dotu and have good time. ;) Quote Nije vazna brzina vazan je skill. http://www.klanrur.co.yu/forum/index.php?showtopic=26606 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 pa manda...1. put da se slazem sa tobom :/ evo npr. mi ne mozemo nista da pricamo o sadasnjoj sceni posto nismo igrali kad i riskovci, jcr, silmaril i ta kompanija... ali mozemo da kazemo da ima toliko retarda (na 4umu)koji ne znaju da dishu i dolaze ovde da kenjaju i pametuju o svemu...npr. kobrica koji proziva i kad ga covek nesto pita on iskulira (ja nisam takav Oo) a da, mogu da kazem da se novosadska scena kakva god ona bila ranije raspala i da osim fp-a i da kazem "nas" (mada smo i mi tosovi) nema ni jedna ekipa... ako sam nekog zaboravio -sry-, ali tako je! u bg-u ima dosta likova koji su ranije igrali/prestajali i tako ali uvek su tu i cs se vrti oko njih... to sto je 4gl prestala da igra ne znaci da je prestao i debeli dule i eli... uvek ce biti neko ko ce igrati i bice najbolji u jebenoj srbiji koja nema 4 coveka koji drze do svojeg misljenja! ali i ta 4 lika sto "se drze svojih reci" su picke i prodaje ! gg 4gl //ko razume, shvatice ! Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 da jos nesto Age doesn't always bring wisdom. Sometimes age comes alone. respect vama koji josh uvek pokushavate Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post prota_ Posted April 17, 2021 Popular Post Report Share Posted April 17, 2021 On 7/12/2005 at 12:00 AM, killYg0r said: Samo da napomenem da sam ja igrao za prvu gloriju znaci prvu prvu dok vecina n00bova koji se sad ovde na forumu proseravaju nesto nije imala veze sa cs-om ,jeste da je to bilo nedelju dana ali i dalje prihvatam zahvalnicu od strane filipa 🙂 gL svima u RL 😄 i valjda cemo vise da se srecemo sad na ulici sa obzirom da zivimo veoma blizu. 4gl.killYgor 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted April 17, 2021 Report Share Posted April 17, 2021 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 18, 2021 Report Share Posted April 18, 2021 14 hours ago, prota_ said: 4gl.killYgor proty 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 18, 2021 Report Share Posted April 18, 2021 kili frager!!! da si nastavio, sada bi uzimao stotine hiljada evra, imao stan u beogradu na vodi i vozio najnoviji pajero! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 18, 2021 Report Share Posted April 18, 2021 10 hours ago, killYg0r said: proty sorry brate lupila me nostalgija pa kad sam video nisam mogao da odolim al najbolji deo mi je kao valjda ćemo više da se srećemo na ulici :DDDDD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 20, 2021 Report Share Posted April 20, 2021 Moj mozak od 17 godina tada je bio u sjajnoj kondiciji 😄 On 4/18/2021 at 9:35 PM, manager said: kili frager!!! da si nastavio, sada bi uzimao stotine hiljada evra, imao stan u beogradu na vodi i vozio najnoviji pajero! samo Pajero bi bio dovoljan za srecu!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukac3 Posted January 19, 2023 Report Share Posted January 19, 2023 ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts