Lucky Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Danas slucajno naletim u Dnevniku 2 na dve vesti iz "crna hronika" fazona ... Vest 1 "Juhe je ubijen 17ogodisnjak ... sumnja se da ga je ubio 20ogodisnjak i to iz automatske puske." Posle razmisljanja "'de nadje automatsku" rek'o, to je to, to nam se desava, nista cudno. Tek onda nastavak ide - "stigla je hitna pomoc, i dok su ukazivali pomoc majci poginulog, napala ih je grupa ljudi, pretkula lekare da su skoro pali u nesvest, a za sve to vreme je policija stajala pored i to gledala. Panduri to demantovali". Sad ok, sve jedno dal' su panduri bili tu ili nisu, uopste ne kapiram foru da se prebija hitna pomoc. Pa ono, na demonstracijama covece se hitnoj pomoci pusta da prodje gde god da ide, kamoli ovde. A onda ide vest broj dva : Vest 2 "Juce je uhapsen XY (ne secam se imena) zajedno sa YZ i ABom, dok se za CDom jos uvek traga. XY je optuzhen za kidnapovanje." I opet ja kao, eto, desava se i to ... "Oni su u Maju kidnapovali EFa, odveli ga u vikendicu kod YZa i muchili ga, tako sto su ga sekli motornom testerom, kasapili nozhem i polivali vrelim uljem". Tu sam vec u fazonu "u jebote". "Kidnaperi su trazili od EF-a da im da 400.000 evra kako bi ga pustili. Nakon sto je EF dao svoj auto i rekao da ce prepisati stan na YZa oni su ga pustili na slobodu". I sad ide punch line - "YZje inace bio dugugodisnji prijatelj i _venchani_kum_ EFa". Tu sam vec bio u fazonu, idi bre u tri lepe. Covece ... kum na venchanju, i onda ga em sto ga kidnapuje za kesh, em ga seche motornom testerom i poliva vrelim uljem. Ono sad covek da pita nekoga jel misli da bi ga najbolji ortak / kum sekao motornom testerom, svi bi rekli "ma kakvi", al' to bi garant rekao i EF :(( Uzas! Jedino sto ostaje da se pita jeste otkud tako nesto ... tipa, ajde kao "vreme u kojem zivimo" polako prestaje da bude bas tako dominantno. Dushevno stanje ok, ima poentu, al' valjda bi neko i pre tako nesto zakljucio - da to uradis zbog cistih para najboljem ortaku, to je vec ono hevi. Kapiram da bi mu ovaj EF ako je vec toliki punisha i dao neki kesh i probao da pomogne na drugi nacin. Naravno, ako u ovoj prici ne fale neki delovi koje drustvo sa Dnevnika nije prenelo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spils Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 ochigledno nisi nikad gledao americhke lokalne tv stanice :) ovo i nije tako jako strashno :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Bolest....previse su se gledale rane i sl filmovi (nemam nista protiv rana,cak mi se i svidja ali maloumni ljudi pokusavaju da oponashaju likove...) Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 @kako da nabavi automat Ljudi mnogo ste vi naivni......gang i sl. fazoni, crno trziste... @petros-----mozda ima dedu u Bosni pa je preneo kalash preko grane (citaj - prokrijumcario) :))) Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Jel ste gledali vi rane....istinit film.....sa 15 vec mozes doooooobro da se uvuches u sva ta sranja!!!! Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 istinit film? ahahhahaha ;D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharulja Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 :| Quote Arbeit macht Frei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Nekako mi je te Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2005 Author Report Share Posted June 25, 2005 Ma ne bre, nego mis'im, automatska puska ... nije to nesto sto mozes da nosis u dzepu i da tako setas gradom. Ono, kod klinaca je valjda stos da imas stoljpi, pa u tjega i onda ga niko ne vidi i slicno. Automat moras da nosis tipa u prtljazniku i da se nadas da te nece panduri ukebati. A ovaj sto su ga ubili je inace, koliko videh, bio na skuteru ... Ne, ne pravim nikakvu generalizaciju ali mozhe biti da je i on bio u nekom od tih tripova. Sto se EFa tice, nisam znao to za pistolj i slicno ... mada opet, mozda je bio za samoodbranu. Droga je vec potpuno druga stvar, ko zna sta je taj radio ... .to Spils - OK, znamo svi da u "amerikama" tip seche ljudima glave i kachi kao snakeeyes o retrovizor, ali to toliko "ne uzbudjuje" jer znas da je tamo "sve moguce". Ali kada se jedno "njihovo desavanje" desi kod nas, onda nije nesto sto ti ne skrene paznju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 surova realnost....sta reci.....ne mozes vise verovati ni samom sebi a ne drugom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pUNyZ Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 (edited) Kapiram da bi mu ovaj EF ako je vec toliki punisha dem san;))) meni nije jasno cemu toliko nasilje svaki klinac od 15-18 se svaki vikend pobije sa nekim Edited June 26, 2005 by nT.pUNiSHeR Quote edesi.org :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2005 Author Report Share Posted June 25, 2005 Kad smo vec kod nasilja, gde si ti juche? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 tucha je uvek bilo i bice... so what? ali, ono shto je strashno je koliko su ljudi postli brutalni... nije vishe dovoljno pretuci nekog, vec ga josh i osakatiti, izreshetati, baciti sa mosta... bolesno bre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 bolesni ljudi se pronalaze u bolesnim vremenima... ja cu svim dobrim ortacima uvek verovati, pa makar i najebao zbog toga... recite d asam kreten, recite da sam konj, al neke stvari imaju vrednost... al ne dao bog da me neko od njih zajebe... :] Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 istinit film? ahahhahaha ;D ← Na veliku zalost film i jeste radjen po istinitom dogadjaju iz neke 92-93-94... Bila je na studiu b neka emisija o mladim krimosima koju je vodila neka riba (macura prezime) i radili su intervju sa 2 zeldija koji su se upucali medjusobno zbog...ma bla bla, uglavnom crnjak je sto je film zaista radjen po istinitom dogadjaju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cell Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 A nije nam valjao komunizam a? E pa ovo ide sa tim.Verovatnop da je i u to doba bilo kriminala ali sigurno ne u ovoj ekstremnoj meri. Quote Neukrotljivi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Pre neki dan je poginuo brat od mog ortaka. Upucala ga sluchajno sedamnaestogodishnja riba, igrali se sa pishtoljem Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 brate ovakve teme samo mogu da te dovedu u crnu rupu... jebiga kalash se moze nabaviti gde hoces za relativno male pare!!! (u BiH) svaka kuca barem ima po 2 :( nisu ljudi u 3pu rana - nego u tripu para! To za 17naestogodisnju klinku je standardna prica tu nema sta da se komentarise... pogresan covek na pogresnom mestu :(((((((( proce nas sve ovo za 20 godina! Quote Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 da.. pa onda "ko pretekne pricace".... jebees ti to... mnogo smo usranjili... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 (edited) Jao , pa ukakvoj zabludi vi zivite , nabaviti oruzije je najmanji problem u celoj prici , mislim za 500 dina opusteno mogu nabaviti 2 kasikare , ma sta god ti zatreba , samo treba znati ljude i to je to. Edited June 26, 2005 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 ochigledno nisi nikad gledao americhke lokalne tv stanice :) ovo i nije tako jako strashno :p ← tuzno je jedna chinjenica shto se izvuche iz ovoga shto spils reche .. nije to nishta strashno jel se to deshava "chak" i u americi .. al poenta je shto amerika ima 300mil stanovnika a mi 8 .. a tek ce sranja biti kada danashnji klinci 85-88 odrastu .. ziveci u sranju ceo svoj zivot, nemashtina, izolacija, krimosi idoli, bombardovanje ... tek ce nam biti veselo :( Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 e keve mi uplasim se kad samo razmislim cemu vodi ovaj svet...pogledajte situaciju pre 10-15 god i danass...i zamisslite posle 10-15 god.........pffff.....jeza secam se osnovne skole...ortakinje ono obucene normalo (fazon trenerke farmerke itd...) a sad ove klinke sve na izvolte jbt...i posle pedofilija :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 Dodji do ns-a daj pare i ja ti nabavim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PsYh0 Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 "Ovaj svet treba sravniti sa zemljom, i izgraditi sve iz pochetka" Quote Dopefish lives! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted June 26, 2005 Report Share Posted June 26, 2005 da da tako i meni isto :/ Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts