teca_boom Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 (edited) Nishta gluplje u zivotu nisam chuo.Ako imash petlju ako imash herca pokloni mi bundu od nerca . Boze u sta se ova "muzika" pretvara.Tina klao bi te tupim nozem i uzivo bi u tome.Himna sponzorusha definitivno.Vashe mishljenje molim vas . . . evo i pesme http://www.lopare.net/mp3/Tina%20Ivanovic%...0od%20nerca.mp3 Edited June 25, 2005 by teca_boom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 pa shta si majke ti ochekivao od domatje grand/city scene.. to je sasvim normalno. 90% pesama, ma 99%, je na tu foru.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 chuo sam stvar dok sam prebacivao kanale i pesma je genijalna u smislu OMFG!11one Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Mislim da ce ova pesma jako lose uticati na zensku omladinu da se prokurva JOS VISE, ako vise od ovoga i moze :/ ← taj rad, kad sam video pesmu krenuo sam da se smejem ko budala, a onda sam se naglo uozbiljio kad sam skontao da negde u krnjači dve petnaestogodišnjakinje gledaju tv i klimaju glavom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 ma istripovali ste se .. ko da nikad nismo imali i GORE primere tipa: ono sa dzipom ili ona chuvena: ne trezim viteza, ne trazim neshtneshto, ja trazim novog sponzora ti su bili BSHHHH Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Za vas ne znam ali ja sam odavno prestao da se bijem sa "vetrenjacama". Dakle to jeste strasno ali gledajte to sa druge strane te dve 15-godisnjakinje nisu moja "ciljna grupa", tako da bole tuki kakve su. Samo prestanete da brinete tudje brige i ondah je sve mnogo bolje.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 bice za 2-3 dine =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Najjacha je njena izjava kako to nije uopshte himna sponzorusha, kako je pesma malo pogreshno shvacena i da je ustvari htela da kaze... neshto, zaboravio sam shta, ma neki jadan izgovor. Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 nishta netje prejebati gogu i njenog biznismena! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Samo mi nije jasno sxta ovaj topic trazxi na muzicxkom forumu...pa to je sve sem muzika... Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted June 25, 2005 Author Report Share Posted June 25, 2005 Zato sam i stavio "muzika" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Kakvo je bre ovo nepoznavanje materije: ili ona chuvena: ne trezim viteza, ne trazim neshtneshto, ja trazim novog sponzora "Nisam snezhana, ni pepeljuga, ni princ mi ne treba ja trazim novog sponzora" A sad na Tinu i njenu bundu... To ne da je pesma za sponzorushe nego nema sta, ali ne treba se time previse uzbudjivati. To nije prva pesma tog tipa, jer imamo ovu gore citiranu, pa onda Jecu Karleushu kojoj je svaka pesma takva, pa onda ana nikolic (vodi me u atinu, daj mi skupu bundu, tralala) i situacija ce takva biti jos x godina, tu nema sta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Sinoc ja bio na zurci nekoj i pustili ovo, jaooo klinkica u minicu (90. godiste) SKOCILA na sto i opaaaa zajedno sa njih 20 jos i sve pevaju u glas... Bice od njih nesto, definitivno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 ^ zurka sa klinkama 90 godishte. Ti si se izgleda extra tamo proveo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 DA meni je devojka jednom prilikom krenulda da peva ako imas petlju ako imas herca pokloni mi... Na shta sam ja odgovorio:"Kroz moje prazne dzepove vjetrovi mi prolaze a kroz cipele Kishe jesenje"(prljavo kazaliste) Chisto da zna na chemu je :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
teca_boom Posted June 25, 2005 Author Report Share Posted June 25, 2005 Onda se skenjala zeshce a ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xomi Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 taj rad, kad sam video pesmu krenuo sam da se smejem ko budala, a onda sam se naglo uozbiljio kad sam skontao da negde u krnjači dve petnaestogodi Quote ...hopes need smashing!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 ^ zurka sa klinkama 90 godishte. Ti si se izgleda extra tamo proveo :) ← Volim ja dechetinu :} al' ne pitaj me kako sam tamo zavrshio. to exile...da nisi kojim slucajem bio u can can-u...?... ← Puj puj, ni slucajno :) Ne zalazim ja tamo... Ovo je bila priv. zurka. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 DA meni je devojka jednom prilikom krenulda da peva ako imas petlju ako imas herca pokloni mi... Na shta sam ja odgovorio:"Kroz moje prazne dzepove vjetrovi mi prolaze a kroz cipele Kishe jesenje"(prljavo kazaliste) Chisto da zna na chemu je :) ← Hahaha... e nek si joj rek'o! Ristekpa! Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 chuo sam u shkoli komentare od glavnih coshkicara kako je nadrkana pesma :) Quote Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Ma droca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Pa dajte ljudi,to je trenutno himna privatnih zurki...posle te pesme mozes da pravis razlaz...A sta kazete na BMW sa dva,sedista bela...:))))) Veceras pustam na nekoj privatnoj zurkici,pa ce mi biti jako veselo... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~Z!~ Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Ali zato Sve mi tvoje nedostaje .....Djani ownage Quote Jednostavno,il se rodis s'tim il ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 a kao niko nista ne slusa a na zurci pffffff cirnes par pivdzana i juhu sve ravno do kosova :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 YU grupa ownage...."Kao zedna zemlja kise cekao sam te,...to su bile susne godine...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts