pilauda Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 svaka cast buyeeeeeeeed :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Dobra ideja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 ok hvala na komentarima i kritikama jebiga napiso sam fisklani rachun zamenio 2 slova u brzini ko da se vama nije desilo :) dobro neki ovde podrzavaju utaju poreza a nasa drzava je ionako u k**cu al nema veze... zapravo ako ima kopiju racuna koju treba da kupcu moze da uradi povracaj robe i time da dokaze da roba nije prodata... e ovde si me prosvetlio , nisam se setio te fore : D i da, pricha je istinita. Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 1.imali smo 100 djunti spremnih za svaki slucaj ) 2.G & O : UTAJA POREZA UTAJA POREZA!!!!!!!! 3. usli smo u sledeci bas i ziveli srecno do kraja zivota Apsolutni ste idioti... Ta zena verovatno radi za 150 evra i nasla se dva mala idiota da je zajebavaju za tamo neki racun. Imbecilijada bez granica Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 nasa drzava je ionako u k**cu al nema veze... ma da bre opushteno ... sve je okejk dok mozhemo da dobijemo coca colu za dz. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 bolje piwo btw nego coca... Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 to je legalno!!! :) Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Dobro ste na kraju uzeli kolu ili niste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 kako ste vi pametni... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 ma dobro za namirnice, ali kad su mi dali rachun za igranje sony-ja ... prenerazio sam se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noodle Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 ja uvek trazim racun... jer kad je taj sistem vec uveden treba i da funkcionise Slazem se. Ali i ja samo kenjam, hiljadu puta nisam uzeo racun. Quote ...za sve one koji se ne pitaju da li će se sve dobro završiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Intruder Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Eksoduse ? shta se sve finansira sa porezom na promet nisa reko da netreba da postoji porecz nego sam reko da ih ima previshe porez ona ovo porez na ono shta mislish kolko poreza mora ona da plati da bi prodala jebenu kokakolu a josh neko dodje da je zajebava Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoDuS Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Toliko puno poreza ima da se pola infrastrukture raspada? Ovo sto mi imamo je smesno u odnosu na zapadno evropske i americke poreske sisteme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 u Hrvatskoj je PDV 22% ... Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
zEki Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Apsolutni ste idioti... Ta zena verovatno radi za 150 evra i nasla se dva mala idiota da je zajebavaju za tamo neki racun. Imbecilijada bez granica ← Pa? I sta sad ako radi za 150e treba da je zalim. Sto nije ucila skolu pa da radi negde bolje i za bolju platu. I treba da je zajebavaju. Ne, nego svi tuzni treba da budu i da zive dosadan zivot. Pa nisu je pokrali ili isprebijali. Bolje nemoj ni da postujes ako ces da dajes ovako glupe komentare... Quote V Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Ne treba da je zajebavaju ali da joj je plata 150 dinara opet mora da postuje pravila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 ma dobro za namirnice, ali kad su mi dali rachun za igranje sony-ja ... prenerazio sam se ← Nije to nista meni su dali racun za koriscenje WC-a u Meku na Terazijama, mislim da sam bas sa Lakijem bio i zaboravio da ponesem racun od hrane sa sobom i tipa ovaj lik kao onda placas 10 dindzi i ja mu dajem a on meni racun. Jedini je bedak sto sam bio toliko zapanjen da nisam sacuvao. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Zato si overio klonju :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C@sper Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 chim je odshtampan rachun, on automatski bude zapamcen u memoriji te kase, tako da finans. policija moze da vidi koja je roba i kada prodata... Ako ga je samo stampala i bez obzira sto papir izlazi iz kase dok ne stisne dugme "total" i ne otcepi racun kasa ne memorise racun i jednim tasterom se posle taj racun vraca (oduzima) na nulu i slobodno iscepi taj deo i baci... Quote www.polovniracunari.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Silent_ Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 'osh reci "storniranje", tipa pogreshno otkucan?? ne bih znao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Toliko puno poreza ima da se pola infrastrukture raspada? Ovo sto mi imamo je smesno u odnosu na zapadno evropske i americke poreske sisteme. ← mislim da nam je porez na dohodak još uvek među najvećima u svetu, iako je nešto smanjen.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IvYu[SQK] Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Toliko puno poreza ima da se pola infrastrukture raspada? Ovo sto mi imamo je smesno u odnosu na zapadno evropske i americke poreske sisteme. ← Pogresno? Odakle ti ta ideja? Slu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Posto vidim da se frljate sa brojkama i pojmovima, aj malo procitajte materiju pre nego sto o njoj (argumentovano) diskutujete... http://www.kombeg.org.yu/poslovanjebg/pore...hodak_gradj.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXoDuS Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 Pokusacu da iskopam brojke za visinu poreza u procentima za Uk npr. I ja ne rekoh da je lose ako je poreski sistem jednostavniji, vec da sa visinom istog ne moze dovoljno para da se natera u budzet. Mada to opet zavisi i od nasih prilika, tj. kolko smemo da dozvolimo da nabijemo porez a da ne upropastimo ionako jadnu privredu. Sto se tice carina, ne razumem, sta treba sa njima urditi? Povecati, smanjiti, ukinuti? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
C@sper Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 'osh reci "storniranje", tipa pogreshno otkucan?? Da al ne klasicno storniranje jer kad se provuce proizvod kroz skener racun krene da se stampa i izlazi iz kase ali dok se ne stisne dugme "total" kasa ne stavlja taj racun u memoriju izdatih racuna i ako ti ne otcepi konacan racun stisne "crveno" dugme na svakoj kasi i oduzme taj iznos i racun je 0. Quote www.polovniracunari.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts