Jump to content

Fisklani rachuni itd.

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ok hvala na komentarima i kritikama jebiga napiso sam fisklani rachun zamenio 2 slova u brzini ko da se vama nije desilo :)

dobro neki ovde podrzavaju utaju poreza a nasa drzava je ionako u k**cu al nema veze...

zapravo ako ima kopiju racuna koju treba da kupcu moze da uradi povracaj robe i time da dokaze da roba nije prodata...

e ovde si me prosvetlio , nisam se setio te fore : D

i da, pricha je istinita.

http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om

Paladins are gay

Blizzard loves paladins

Therefore, Blizzard is gay

1.imali smo 100 djunti spremnih za svaki slucaj )

2.G & O : UTAJA POREZA UTAJA POREZA!!!!!!!!

3. usli smo u sledeci bas i ziveli srecno do kraja zivota

Apsolutni ste idioti... Ta zena verovatno radi za 150 evra i nasla se dva mala idiota da je zajebavaju za tamo neki racun. Imbecilijada bez granica

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

Apsolutni ste idioti... Ta zena verovatno radi za 150 evra i nasla se dva mala idiota da je zajebavaju za tamo neki racun. Imbecilijada bez granica

Pa? I sta sad ako radi za 150e treba da je zalim. Sto nije ucila skolu pa da radi negde bolje i za bolju platu. I treba da je zajebavaju. Ne, nego svi tuzni treba da budu i da zive dosadan zivot. Pa nisu je pokrali ili isprebijali.

Bolje nemoj ni da postujes ako ces da dajes ovako glupe komentare...

V

ma dobro za namirnice, ali kad su mi dali rachun za igranje sony-ja ...

prenerazio sam se

Nije to nista meni su dali racun za koriscenje WC-a u Meku na Terazijama, mislim da sam bas sa Lakijem bio i zaboravio da ponesem racun od hrane sa sobom i tipa ovaj lik kao onda placas 10 dindzi i ja mu dajem a on meni racun. Jedini je bedak sto sam bio toliko zapanjen da nisam sacuvao.

Heghlu'meH QaQ jajvam

chim je odshtampan rachun, on automatski bude zapamcen u memoriji te kase, tako da finans. policija moze da vidi koja je roba i kada prodata...

Ako ga je samo stampala i bez obzira sto papir izlazi iz kase dok ne stisne dugme "total" i ne otcepi racun kasa ne memorise racun i jednim tasterom se posle taj racun vraca (oduzima) na nulu i slobodno iscepi taj deo i baci...

www.polovniracunari.rs

Toliko puno poreza ima da se pola infrastrukture raspada? Ovo sto mi imamo je smesno u odnosu na zapadno evropske i americke poreske sisteme.

mislim da nam je porez na dohodak još uvek među najvećima u svetu, iako je nešto smanjen..

Pokusacu da iskopam brojke za visinu poreza u procentima za Uk npr. I ja ne rekoh da je lose ako je poreski sistem jednostavniji, vec da sa visinom istog ne moze dovoljno para da se natera u budzet. Mada to opet zavisi i od nasih prilika, tj. kolko smemo da dozvolimo da nabijemo porez a da ne upropastimo ionako jadnu privredu.

Sto se tice carina, ne razumem, sta treba sa njima urditi? Povecati, smanjiti, ukinuti?

'osh reci "storniranje", tipa pogreshno otkucan??

Da al ne klasicno storniranje jer kad se provuce proizvod kroz skener racun krene da se stampa i izlazi iz kase ali dok se ne stisne dugme "total" kasa ne stavlja taj racun u memoriju izdatih racuna i ako ti ne otcepi konacan racun stisne "crveno" dugme na svakoj kasi i oduzme taj iznos i racun je 0.

www.polovniracunari.rs