byp_ Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 eh. taj fazon. idem da obrijem vuglu. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Nisam otishao na bazen ipak, idem posle da kupim dushek ili dva, i da se oshisham. Nije mi vruce, klimu sam ukljuchio na max pa dolazi i do moje sobe (i sad je prihvatljivih 22C u sobi). Link to comment Share on other sites More sharing options...
pOpeYe Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 ne radi mi glupavi sbb zvacu police I WILL EAT SHIT IF THEY MAKE ME BIG = rumbl3 a.k.a vuduu = Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Poshto paprike?? Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 60 dindzi kilo, a sh'o? А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Skinuo kalendar Angeline...extraa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 60 dindzi kilo, a sh'o? ← A treba mi za ajvar Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Bio sam na bazenu do sad, nabacio sam extra boju, peku me ochi od jebenog hlora i 56 sati nespavanja, ali opushteno, idem da kuntam za samo 14 sati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 (edited) Jedno glupo pitanje: a zashto ne spavash vec 2.5 dana? Edited August 2, 2005 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Jedno glupo pitanje: a zashto ne spavash vec 2.5 dana? ← Uopshte leti, nocu ne spavam, jer je osim ako sam na bazenu ili adi, to jedino podnoshljivo doba dana, tako da spavam danju. Jedne noci bio u mojo-u sa Highl1-jem, Crovax-om i Filipom, drugu samo sa ficom, sabijali smo 4vs4 i 2vs2 warcraft preko neta celu noc E sad bilo je planirano da juche idem na bazen, pa bi to bila samo jedna neprespavana noc, ali poshto nismo mogli da se skupimo, a nije mi se spavalo preterano, bio sam u gradu sa jednom ribom, a danas sam bio na bazenu preko dana. I dolazimo do sadashnjeg trenutka, u kom zavrshavam ovaj post, a kasnije idemo opet ona ista chetvorochlana, gorepomenuta ekipa u mojo da sabijemo 1. rank . U 8 ujutru na spavanje... Eto ukratko odgovor na tvoje pitanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 (edited) Ukratko war je kriv za sve :) Edited August 2, 2005 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Ukratko war je kriv za sve :) ← Something like that Zezam se, ne igram 1vs1 sad jedno vreme pred wcg, zasitio sam se wc3-a na nako vreme, pa pravim pauzu od ozbiljnog igranja, tu su samo neke ortachke kombinacije, pomenute u malopredjashnjem postu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Palim kuci polako, smorio sam А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 blah, evo samo da se javim sa mora iz bara, pozydrav svima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 umro mi ortak sinoc... ubio ga rodjeni burazer.Igrali su se kukavice.Ovaj shto je poginuo bio na motoru. Brat odveden na neuropsihijatriju.Pobegao jutros... Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 ozb? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Vratio se sa dočeka...smorio se ko bulja posle toga nismo mogli ništa da se dogovorimo. P.S.Jack ozb ili zezaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 vratio se sa ade....istusirao se...i bleja na netu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 bio na doceku,ortak skocio za loptu i onda sibanje (svi na njega) sreca da je bilo nas dvojica sa njim inace ga ubise...sad je baja ima loptu sa potpisima...posle otisao do KGB-a i sad se vratio...verovatno cu da gledam neki film :)) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 ^ne seri da je uhvatio.... Ja sam za malo....skočio sam na njih petoricu ali neki debil nije je uhvatio i odbio je dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 umro mi ortak sinoc... ubio ga rodjeni burazer.Igrali su se kukavice.Ovaj shto je poginuo bio na motoru. Brat odveden na neuropsihijatriju.Pobegao jutros... ← Kazes da je umro pa da je ubijen pa da je poginuo na motoru ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Kazes da je umro pa da je ubijen pa da je poginuo na motoru ? ← "dva brata"!!! bedak jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 idem da spawam.... kao najgori Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 ne, ja sam kao rev i volim da se zajebavam sa takvim stvarima... kili objashnjenje samo za tebe umro je tako shto ga je ubio rodjeni brat. igrali su se kukavice. to je kada idu dvoje kola sa suprotnih strana u susret.ko se izmakne cava il slichno. ovaj shto je poginuo bio je na motoru. Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 ne, ja sam kao rev i volim da se zajebavam sa takvim stvarima... kili objashnjenje samo za tebe umro je tako shto ga je ubio rodjeni brat. igrali su se kukavice. to je kada idu dvoje kola sa suprotnih strana u susret.ko se izmakne cava il slichno. ovaj shto je poginuo bio je na motoru. ← Auu , tako glupo nam ginu ljudi strasno. Nisam znao da se to zove kukavice btw jel bilo u novinama ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts