Jump to content

Aj pricajte...

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Jedno glupo pitanje: a zashto ne spavash vec 2.5 dana?

Uopshte leti, nocu ne spavam, jer je osim ako sam na bazenu ili adi, to jedino podnoshljivo doba dana, tako da spavam danju.

Jedne noci bio u mojo-u sa Highl1-jem, Crovax-om i Filipom, drugu samo sa ficom, sabijali smo 4vs4 i 2vs2 warcraft preko neta celu noc [:D]

E sad bilo je planirano da juche idem na bazen, pa bi to bila samo jedna neprespavana noc, ali poshto nismo mogli da se skupimo, a nije mi se spavalo preterano, bio sam u gradu sa jednom ribom, a danas sam bio na bazenu preko dana. I dolazimo do sadashnjeg trenutka, u kom zavrshavam ovaj post, a kasnije idemo opet ona ista chetvorochlana, gorepomenuta ekipa u mojo da sabijemo 1. rank [:D]. U 8 ujutru na spavanje...

Eto ukratko odgovor na tvoje pitanje [8D]

Ukratko war je kriv za sve :)

Something like that [:D] Zezam se, ne igram 1vs1 sad jedno vreme pred wcg, zasitio sam se wc3-a na nako vreme, pa pravim pauzu od ozbiljnog igranja, tu su samo neke ortachke kombinacije, pomenute u malopredjashnjem postu.

bio na doceku,ortak skocio za loptu i onda sibanje (svi na njega) sreca da je bilo nas dvojica sa njim inace ga ubise...sad je baja ima loptu sa potpisima...posle otisao do KGB-a i sad se vratio...verovatno cu da gledam neki film :))

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

ne, ja sam kao rev i volim da se zajebavam sa takvim stvarima...

kili

objashnjenje samo za tebe

umro je tako shto ga je ubio rodjeni brat.

igrali su se kukavice.

to je kada idu dvoje kola sa suprotnih strana u susret.ko se izmakne cava il slichno.

ovaj shto je poginuo bio je na motoru.

Alan Smith ftw.

ne, ja sam kao rev i volim da se zajebavam sa takvim stvarima...

kili

objashnjenje samo za tebe

umro je tako shto ga je ubio rodjeni brat.

igrali su se kukavice.

to je kada idu dvoje kola sa suprotnih strana u susret.ko se izmakne cava il slichno.

ovaj shto je poginuo bio je na motoru.

Auu , tako glupo nam ginu ljudi strasno.

Nisam znao da se to zove kukavice

btw jel bilo u novinama ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...