Jump to content

Aj pricajte...

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sinoc pili malo,pa smo nazdravili manastirkom za pobedu vaterpolista,dosao kuci u 5 i evo sad ustao sa neverovatnom mucninom u stomaku...I sad sam se setio da nisam nista vecerao sinoc a radila je radza,nisam ni za kurac,osecam kako me izjeda iznutra!Odo sad nesto da hasam...

U potpisu:OWN3D!!11 BY MANASTIRKA

Bjukenon Mitch

ja nemam klimu, ali zato imam krevet do zida/prozora u koji bije sunce 90% dana, tako da kad god ustanem, osecam se ko da me jebalo deset crnaca...ah da, komp koji mi dodatno ugreje sobu, tako da ima cirka 60 stepeni, kad izadjem napolje, i to na sunce, meni je milina...

evo vam, pa se tesite...

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

ja nemam klimu, ali zato imam krevet do zida/prozora u koji bije sunce 90% dana, tako da kad god ustanem, osecam se ko da me jebalo deset crnaca...ah da, komp koji mi dodatno ugreje sobu, tako da ima cirka 60 stepeni, kad izadjem napolje, i to na sunce, meni je milina...

evo vam, pa se tesite...

Takodje takodje (osim onog dela sa crncima, meni je samo toplo [:D] ), ja sam u potkrovlju i imam 2 kompa u sobi... [:D] Bar zimi necu da se smrzavam... Sad cu se zavuci u podrum i chekati zalazak...

Ja ne nosim gace.

Falcon.jpg

Nikada i nisam.

hahahaha, doshao i ja sad sa bazena i josh uvek se smejem..........

napili se ja i ortak sa v. akademije (on popio 2x2l jelenka) i sedimo na ivici bazena i njemu dodje jedna klinka s ledja i onako mu prekrije ochi.....a ovaj nju za vrat neki tamo zahvat i preko glave je prebaci u bazen......

koji je to lol bio.......... jbt ne znam kad cu da prestanem da se smejem..... [:D]

Edited by xenomorph

Probaj inace obrnut proces veruj da je mnogo bolje  [:)]

Tachnije nije. Najbolje je jedan dan plivati, pa sledeci dan u teretanu, ako vec hocesh da budesh misicav (a da to lichi na neshto, a ne na prepumpanu kocku). Realno, leti mozesh slobodno i da preskachesh teretanu zbog vrucina, a da idesh da plivash 4x nedeljno, shto je sasvim dovoljno da se odrzish u formi.

@topic: bio do grada da kupim neke stvari za more, odlichan sam dan izabrao, bio sam resh pechen kad sam doshao kuci. Ista situacija ko kruko, upalio klimu, zapushio mi se nos. Shto je najgore nisam imao dovoljno para za kupaci shorc, jer sam prethodno kupio koshulju i majicu za silne pare, pa moram sutra opet da se cimam. Vruce mi je i sada, klima ne moze da ohladi moju sobu, daleko je...

napili se ja i ortak sa v. akademije (on popio 2x2l jelenka) i sedimo na ivici bazena i njemu dodje jedna klinka s ledja i onako mu prekrije ochi.....a ovaj nju za vrat neki tamo zahvat i preko glave je prebaci u bazen......

koji je to lol bio.......... jbt ne znam kad cu da prestanem da se smejem..... [:D]

Ahaha [roflmao] neki kuratista a? :)

Bjukenon Mitch

Tachnije nije. Najbolje je jedan dan plivati, pa sledeci dan u teretanu, ako vec hocesh da budesh misicav (a da to lichi na neshto, a ne na prepumpanu kocku). Realno, leti mozesh slobodno i da preskachesh teretanu zbog vrucina, a da idesh da plivash 4x nedeljno, shto je sasvim dovoljno da se odrzish u formi.

Upravu si ,ali ko kaze da moras da plivas bas na bazenu.

Meni je npr do jaja da odem u teretanu i posle toga se opustam u bazenu uz hladan sok

Upravu si ,ali ko kaze da moras da plivas bas na bazenu.

Meni je npr do jaja da odem u teretanu i posle toga se opustam u bazenu uz hladan sok

Tj,lepo reci odes u teretanu da se napumpas i onda na bazen da ti se svi dive... ;)

Bjukenon Mitch

jaoj brate koji car [roflmao]

@topic

Ko hoće sutra na Adu najavili su lepo vreme [:D]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...