Corey Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Čekam polufinale u vaterpolu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 radim essay za istoriju jazz-a . . . ← Rispekt, mozhe neki digitalni format za nas? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Ja isto ko i Corey Smaram se uz muziku i cekam tekmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 vratio sam se kuci ne kao juce, ali malo me uhvatilo crno pivo, standard Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 (edited) ustah u 7 moram da igram wc3 5 levela sam opao Edited July 29, 2005 by FingolfiN Link to comment Share on other sites More sharing options...
RembranT Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 ne radim nista... smaram se za medalju... kako je Dz porastao rejting u moji ocima... (ima klimu sada:) e da muzika ... upravo pustio muziku i sada idemo u nove radne pobede... Get A Life - Go Kill Yourself Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 I pregazismo ih ko i ostale,zlato je naše. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Mrzi me da izlazim napolje, ali cu izgleda morati, mada ni u kuci nije nista bolje ... samo se preznojavam :) Mada je baba pravila neku pitu, idem to da izoveravam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Sinoc pili malo,pa smo nazdravili manastirkom za pobedu vaterpolista,dosao kuci u 5 i evo sad ustao sa neverovatnom mucninom u stomaku...I sad sam se setio da nisam nista vecerao sinoc a radila je radza,nisam ni za kurac,osecam kako me izjeda iznutra!Odo sad nesto da hasam... U potpisu:OWN3D!!11 BY MANASTIRKA Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Marfijev zakon - treba da palim na vikendicu za 5 sati, a posla ko blata... A cele nedelje nije bilo nikakve shljake. А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 umirem od vrucine.....menjam auto-gas za klimu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 ja nemam klimu, ali zato imam krevet do zida/prozora u koji bije sunce 90% dana, tako da kad god ustanem, osecam se ko da me jebalo deset crnaca...ah da, komp koji mi dodatno ugreje sobu, tako da ima cirka 60 stepeni, kad izadjem napolje, i to na sunce, meni je milina... evo vam, pa se tesite... brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamkonan Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 ja nemam klimu, ali zato imam krevet do zida/prozora u koji bije sunce 90% dana, tako da kad god ustanem, osecam se ko da me jebalo deset crnaca...ah da, komp koji mi dodatno ugreje sobu, tako da ima cirka 60 stepeni, kad izadjem napolje, i to na sunce, meni je milina... evo vam, pa se tesite... ← Takodje takodje (osim onog dela sa crncima, meni je samo toplo ), ja sam u potkrovlju i imam 2 kompa u sobi... Bar zimi necu da se smrzavam... Sad cu se zavuci u podrum i chekati zalazak... Ja ne nosim gace. Nikada i nisam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharky Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Spavam po ceo dan(ko ce da bude budan po ovakvoj vrucini, i josh bez klime...), budan celu noc, kad sunce krene da przhi o5 na spavanje i tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicolas Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Kuvam se i chekam lokalnog provajdera da dodje i KONACHNO mi ugradi wireless Proud to be SERB Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 sad sam se vratio sa bazena odoh u teretanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaYa Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Umirem od vrucine i mrzim svoju sobu... Zimi je hladnjaca a leti rerna, ne moze ni da se spava, poludecuuuu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 sad sam se vratio sa bazena odoh u teretanu ← Probaj inace obrnut proces veruj da je mnogo bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
VELIKI KURAC Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 (edited) hahahaha, doshao i ja sad sa bazena i josh uvek se smejem.......... napili se ja i ortak sa v. akademije (on popio 2x2l jelenka) i sedimo na ivici bazena i njemu dodje jedna klinka s ledja i onako mu prekrije ochi.....a ovaj nju za vrat neki tamo zahvat i preko glave je prebaci u bazen...... koji je to lol bio.......... jbt ne znam kad cu da prestanem da se smejem..... Edited July 29, 2005 by xenomorph Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Probaj inace obrnut proces veruj da je mnogo bolje ← Tachnije nije. Najbolje je jedan dan plivati, pa sledeci dan u teretanu, ako vec hocesh da budesh misicav (a da to lichi na neshto, a ne na prepumpanu kocku). Realno, leti mozesh slobodno i da preskachesh teretanu zbog vrucina, a da idesh da plivash 4x nedeljno, shto je sasvim dovoljno da se odrzish u formi. @topic: bio do grada da kupim neke stvari za more, odlichan sam dan izabrao, bio sam resh pechen kad sam doshao kuci. Ista situacija ko kruko, upalio klimu, zapushio mi se nos. Shto je najgore nisam imao dovoljno para za kupaci shorc, jer sam prethodno kupio koshulju i majicu za silne pare, pa moram sutra opet da se cimam. Vruce mi je i sada, klima ne moze da ohladi moju sobu, daleko je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 hahahaha, doshao i ja sad sa bazena i josh uvek se smejem.......... napili se ja i ortak sa v. akademije (on popio 2x2l jelenka) i sedimo na ivici bazena i njemu dodje jedna klinka s ledja i onako mu prekrije ochi.....a ovaj nju za vrat neki tamo zahvat i preko glave je prebaci u bazen...... koji je to lol bio.......... jbt ne znam kad cu da prestanem da se smejem..... ←Ahaha neki kuratista a? :) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Tachnije nije. Najbolje je jedan dan plivati, pa sledeci dan u teretanu, ako vec hocesh da budesh misicav (a da to lichi na neshto, a ne na prepumpanu kocku). Realno, leti mozesh slobodno i da preskachesh teretanu zbog vrucina, a da idesh da plivash 4x nedeljno, shto je sasvim dovoljno da se odrzish u formi. ← Upravu si ,ali ko kaze da moras da plivas bas na bazenu. Meni je npr do jaja da odem u teretanu i posle toga se opustam u bazenu uz hladan sok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Upravu si ,ali ko kaze da moras da plivas bas na bazenu. Meni je npr do jaja da odem u teretanu i posle toga se opustam u bazenu uz hladan sok ←Tj,lepo reci odes u teretanu da se napumpas i onda na bazen da ti se svi dive... ;) Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 hahahaha, doshao i ja sad sa bazena i josh uvek se smejem.......... napili se ja i ortak sa v. akademije (on popio 2x2l jelenka) i sedimo na ivici bazena i njemu dodje jedna klinka s ledja i onako mu prekrije ochi.....a ovaj nju za vrat neki tamo zahvat i preko glave je prebaci u bazen...... koji je to lol bio.......... jbt ne znam kad cu da prestanem da se smejem..... ← jaoj brate koji car @topic Ko hoće sutra na Adu najavili su lepo vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
FingolfiN Posted July 29, 2005 Report Share Posted July 29, 2005 Tj,lepo reci odes u teretanu da se napumpas i onda na bazen da ti se svi dive... ;) ← lol da ali moras odma da ides da ne splasne budzevina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts